Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobra ja też na razie spadam :hi:

może jeszcze potem tu zajrzę :wink4:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

hello Synki

Badboy nie ogladalem.. musze sprzedac moja wtedy jade ogladac i jak bedzie ok to kupuje :wink4:

kurde ale czy nie lepiej najpierw tamta oblukać na żywo ? bo Twojej się pozbędziesz a tamta okaże się do :d*pa: no i wtedy zonk będzie :confused4:[br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 21:58_________________________________________________kojarzy może ktoś octavię srebrną na blachach SR z wystającym Intercoolerem ? mijałem dzisiaj taką na wodzisławskiej, zagadałem na Cb, z ciekawości co tam siedzi u niego i koleś pochwalił się 1,8t podchodzącym pod 360km, to jak ruszył spod skrzyżowania mnie przekonało :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 22:01_________________________________________________Kolejorz !!! :banan::banan2:

Opublikowano

hello Synki

Badboy nie ogladalem.. musze sprzedac moja wtedy jade ogladac i jak bedzie ok to kupuje :wink4:

kurde ale czy nie lepiej najpierw tamta oblukać na żywo ? bo Twojej się pozbędziesz a tamta okaże się do :pupa: no i wtedy zonk będzie :confused4:

no wiem wlasnie... smieje sie ze na kole bede przez zime jezdzic :polew: :polew: :polew:

nie no 3mej kciuki co jutro sprzedom to od razu w sobota jada po tamta

[br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 21:58_________________________________________________kojarzy może ktoś octavię srebrną na blachach SR z wystającym Intercoolerem ? mijałem dzisiaj taką na wodzisławskiej, zagadałem na Cb, z ciekawości co tam siedzi u niego i koleś pochwalił się 1,8t podchodzącym pod 360km, to jak ruszył spod skrzyżowania mnie przekonało :kox: :kox: :kox:

Arek zna ;)

Cris hehe[br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 22:04_________________________________________________

:hi: Robert

Opublikowano

hello Synki

kurde ale czy nie lepiej najpierw tamta oblukać na żywo ? bo Twojej się pozbędziesz a tamta okaże się do :pupa: no i wtedy zonk będzie :confused4:

no wiem wlasnie... smieje sie ze na kole bede przez zime jezdzic :polew: :polew: :polew:

nie no 3mej kciuki co jutro sprzedom to od razu w sobota jada po tamta

[br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 21:58_________________________________________________kojarzy może ktoś octavię srebrną na blachach SR z wystającym Intercoolerem ? mijałem dzisiaj taką na wodzisławskiej, zagadałem na Cb, z ciekawości co tam siedzi u niego i koleś pochwalił się 1,8t podchodzącym pod 360km, to jak ruszył spod skrzyżowania mnie przekonało :kox: :kox: :kox:

Arek zna ;)

Cris hehe[br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 22:04_________________________________________________

:hi: Robert

tak też myślałem że A-rek może będzie go znał... nie powiem zrobiło na mnie wrażenie jak to odjechało :kox:

a masz jakiegoś pewnego klienta? gadałeś coś o k-ce??? wybrałes się w koncu na tego spota ?

smieje sie ze na kole bede przez zime jezdzic

Ty tam jesteś miłośnik bike'ingu więc nie będziesz narzekał :decayed: tylko musisz wymienić zimówki na rowerowe :decayed:

Opublikowano

Ty tam jesteś miłośnik bike'ingu więc nie będziesz narzekał :decayed: tylko musisz wymienić zimówki na rowerowe :decayed:

ja to by bylo dopiero dupne.. ale tak serio przez zime normlanie sie na kole jezdzi tylko w sniegu raczej na goralu :polew: :polew: :polew:

a jak tam opony w ogole? :naughty:

Opublikowano

widzę że stronki lecą ciekawę kto przebije 200 ?! i będzie stawiał :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

widzę że stronki lecą ciekawę kto przebije 200 ?! i będzie stawiał :gwizdanie: :naughty:

Opublikowano

jutro zaczynam kurs na prawko znow sie meczyc mi sie przyjdzie...

Opublikowano

na prawko? :mysli:

zbieram sie Chlopaki :hi:

Opublikowano

ta, kat C za darmo dawali to sie pisalem :evil:

Opublikowano

nie no muszę turbo wyczyścić , przeładowuje :wallbash: czyścił ktoś ? potrzebne mi będą jakieś nowe uszczelki czy mogę zapodać stare ?

Zostają stare :wink4:

Opublikowano

ja to by bylo dopiero dupne.. ale tak serio przez zime normlanie sie na kole jezdzi tylko w sniegu raczej na goralu :polew: :polew: :polew:

a jak tam opony w ogole? :naughty:

to się okaże na zimę :naughty: ale bieżnik spokojnie na 2sezony :wink4:

no a Ty tam sie w jeździe górskiej specjalizujesz to Ci trening nie zaszkodzi :tongue4: [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 23:10_________________________________________________coś tu prezes A-rek sie obija w spamowaniu :gwizdanie:

Opublikowano

jeszcze za 100 ( ktoś :gwizdanie: ) nie postawił a Ty już o 200 zagadujesz :rolleyes:

[br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 23:22_________________________________________________

nie no muszę turbo wyczyścić , przeładowuje :wallbash: czyścił ktoś ? potrzebne mi będą jakieś nowe uszczelki czy mogę zapodać stare ?

Zostają stare :wink4:

Ja myślę kupić tą uszczelkę co jest pod wężem olejowym-powrót (dolny) :mysli:

Opublikowano

ta, kat C za darmo dawali to sie pisalem :evil:

no prosze to nie ma sie co zastanawiac :good:

no a Ty tam sie w jeździe górskiej specjalizujesz to Ci trening nie zaszkodzi :tongue4: [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 23:10_________________________________________________coś tu prezes A-rek sie obija w spamowaniu :gwizdanie:

no A-rek chyba mocno zajety :gwizdanie: cos Natala ostatnio na spocie mowila ze go przetrzyma :naughty:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

jeszcze za 100 ( ktoś :gwizdanie: ) nie postawił a Ty już o 200 zagadujesz :rolleyes:

Dokladnie Robert :wink4:

Opublikowano

Dobry :hi:

Opublikowano
:hi: z rana
Opublikowano

i co Wiesiek jak tam fury? :decayed:

bo przy glupotach jeszcze nowa przyjedziesz :naughty:

Opublikowano

No kurna nie chce mi się szukać ale za 10000€ mogę przywieźć :gwizdanie:

Opublikowano

No kurna nie chce mi się szukać ale za 10000€ mogę przywieźć :gwizdanie: