andy_sky Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Ty wieprzu a potem ja Ciebie w latexie osz kurna grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Ty wieprzu a potem ja Ciebie w latexie osz kurna grubo Żal Ci co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Ty wieprzu a potem ja Ciebie w latexie osz kurna grubo Żal Ci co :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Ty wieprzu a potem ja Ciebie w latexie osz kurna grubo Żal Ci co :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 20:38_________________________________________________udupimy Pany te 9 stron dzisiej? bo mi sie jakoś uczyć nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Pany czytałem ostatnio duuużo na temat oleju ( na innym forum ) , Motul owszem jest dobry , ale jakie są oleje :gwizdanie: tylko mało znane jeszcze u nas , przez to też dosyć trudno dostępne i droogie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_sky Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Ty wieprzu a potem ja Ciebie w latexie osz kurna grubo Żal Ci co z autopsji ta teza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 ... bo mi sie jakoś uczyć nie chce Jo ci dom do książek , ale już :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Motul to wg mnie normalny olej jest, uważam że np Shell jest lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Pany czytałem ostatnio duuużo na temat oleju ( na innym forum ) , Motul owszem jest dobry , ale jakie są oleje :gwizdanie: tylko mało znane jeszcze u nas , przez to też dosyć trudno dostępne i droogie godej konkretnie o jakie marki chodzi, kaś to poczytoł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Pany czytałem ostatnio duuużo na temat oleju ( na innym forum ) , Motul owszem jest dobry , ale jakie są oleje :gwizdanie: tylko mało znane jeszcze u nas , przez to też dosyć trudno dostępne i droogie dej linka, może coś kupia na próba :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_sky Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Pany czytałem ostatnio duuużo na temat oleju ( na innym forum ) , Motul owszem jest dobry , ale jakie są oleje :gwizdanie: tylko mało znane jeszcze u nas , przez to też dosyć trudno dostępne i droogie dobry jest Quaker state lałem go do B3 i jak mechanior wymieniał uszczelkę to pytał na jakim oleju śmigam bo klawiatura jak nowa wyglądała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Amsoil :gwizdanie: Panolin :gwizdanie: Pentosin :gwizdanie: Millers :gwizdanie: Fuchs :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Fuchs już w Polsce był o Pentosinie słyszałem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Amsoil :gwizdanie: Panolin :gwizdanie: Pentosin :gwizdanie: Millers :gwizdanie: Fuchs :gwizdanie: to dej linka do jakiego testu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Fabryka Fuchs'a jest w Gliwicach ale stamtąd oleje podobno znacznie odbiegają jakościowo [br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 20:51_________________________________________________ to dej linka do jakiego testu nie chce mi się to dziadostwo załadować , ale próbuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_sky Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Fabryka Fuchs'a jest w Gliwicach ale stamtąd oleje podobno znacznie odbiegają jakościowo obecnie używam Fuchsa i nie zauważyłem niepokojących zmian a olej jest rozlewany w niemcowni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 obecnie używam Fuchsa i nie zauważyłem niepokojących zmian a olej jest rozlewany w niemcowni Podobno b. dobry olej , oprócz tego z SGL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 te "latexy" czyżby jakieś braki u was z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 te "latexy" czyżby jakieś braki u was z No nie , ale tak dla odmiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Prezesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi