Dejmien Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 doberek Mam pytanko odnośnie opon zimowych...doradźcie jakie kupić najlepiej,jaka firma ...może znacie jakąś stronę na której są przystępne ceny a może wiecie gdzie najlepiej zajechać do jakiegoś serwisu kupić i przy okazji wymienić.Może ktoś z was ma do sprzedania ? Potrzebuje 4 szt. 225/45/17 ? Z góry dzięki miłej niedzieli wszystkim Wyniki testu ADAC opon zimowych na rok 2011/2012 w rozmiarze 225/45 R17 1. Michelin Alpin A4 2. Bridgestone Blizzak LM-32 3. Dunlop SP Winter Sport 4D 4. Goodyear UltraGrip Performance 2 5. Uniroyal MS Plus 66 6. Toyo Snowprox S953 7. Continental WinterContact TS 830 P 8. Nokian WR D3 9. Pirelli W 240 Sottozero Serie II 10. Nexen Winguard Sport oooooo jakie profi zestawienie Kto da więcej w łape ten lepiej wypadnie w testach :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=27.0 Jeszcze raz dziękuję A tak w ogóle to
seves Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 :> bry Bert Hammer sprzedajesz popielniczki/popielniczka? No mam dwie na sprzedaż, a nawet w sumie trzy jak tam jeszcze nic nie pilowales to chyba wiem jak to naprawic :gwizdanie: Nic z tym nie robiłem podrzuc to kiedys to to na miejscu Ci sprobuje zrobic znaczy wiadomo.. zalezy co jest rozwalone... ale jak ze starosci to to zrobie chyba ze ktos by juz cos kopal i probowal naprawic To może dziś wpadna jak z Żor pojada :gwizdanie:
seves Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Pospane i dalej malować Ty sie Synku tam zarobisz :gwizdanie: dychnij se na jaki d*py pozaglondej
wiesiek3d Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Pospane i dalej malować Ty sie Synku tam zarobisz :gwizdanie: dychnij se na jaki d*py pozaglondej Hmmm Szymek zostawiymy to na wiosna jak na motungach wyjadymy Mosz może jaki zdjęcia abo film z tego wesela co my byli, może by się co wyciyło Reszta zaś śpi
A-rek Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Opublikowano 22 Listopada 2011 po robocie wielkie dzieki wszystkim za przybycie jak na pierwszy spot mysle, ze nie bylo zle ps: Sztomel czekam na wytlumaczenia dlaczego nie wpadles bo nie jeżdzę A4 tylko golfem Mk4 a to chyba jest zasadnicza różnica. Tomek przecież to żaden problem
wiesiek3d Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Fergie Zajebioza i to dojrzała [br]Dopisany: 22 Listopad 2011, 18:48_________________________________________________Spadam do roboty narka
A-rek Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Opublikowano 22 Listopada 2011 Pretor ty szukasz B6 prawda :?: mam coś dla ciebie [br]Dopisany: 22 Listopad 2011, 19:46_________________________________________________prototypy Audi na 2015 rok
Pretor Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Dzięki Arek . Daj namiary na to pierwsze, jutro po to jadę .
andy_sky Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Dzięki Arek . Daj namiary na to pierwsze, jutro po to jadę . za***iste to pierwsze ja też chcę będziemy się targować
H4mm3R Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 http://www.sadistic.pl/rosyjski-pies-vt93538.htm :decayed:
Arturoo Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Dzięki Arek . Daj namiary na to pierwsze, jutro po to jadę . Tak w ciemno bez vag'owania ,bez sprawdzania historii po vin'ie :polew: :polew: :polew:
wiesiek3d Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 http://www.sadistic.pl/rosyjski-pies-vt93538.htm :decayed: Kurde musza mojego sierściucha tego nauczyć :polew:
seves Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 dobry Pospane i dalej malować Ty sie Synku tam zarobisz :gwizdanie: dychnij se na jaki d*py pozaglondej Hmmm Szymek zostawiymy to na wiosna jak na motungach wyjadymy Mosz może jaki zdjęcia abo film z tego wesela co my byli, może by się co wyciyło Reszta zaś śpi mom jakies foty chcesz ta jak Cie Pani mloda w usta calowala? zajebisto ni poszukom i Ci przesla- dej mi maila na PW Fergie Zajebioza i to dojrzała [br]Dopisany: 22 Listopad 2011, 18:48_________________________________________________Spadam do roboty narka fergie masakra jest Dzięki Arek . Daj namiary na to pierwsze, jutro po to jadę . za***iste to pierwsze ja też chcę będziemy się targować fura koks i skóra jest a tak serio to podobnie musiało moje b7 wygladac :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi