wiesiek3d Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Nie to Tobie jest super Ja z tym gipsem ... i piwem przed TV :gwizdanie: No chyba lepiej niż w robocie na nockę a w dzień dupać przy malowaniu i gipsowaniu [br]Dopisany: 23 Listopad 2011, 22:08_________________________________________________Panowie jeszcze tylko miesiąc i Szkoda że już jej nie ma ;( za***isty głos
A-rek Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Opublikowano 23 Listopada 2011 no to Wiesiek zaproś juro Roberta do siebie :gwizdanie: jedna ręka wystarczy do trzymania pędzla.....
wiesiek3d Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 no to Wiesiek zaproś juro Roberta do siebie :gwizdanie: jedna ręka wystarczy do trzymania pędzla..... Właśnie ,zapomniałem o nim :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Opublikowano 23 Listopada 2011 tylko o robocie się wspomniało i znikł
wiesiek3d Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 tylko o robocie się wspomniało i znikł No właśnie chyba się odzwyczaił
ROBERT Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 No właśnie chyba się odzwyczaił na mecz patrzyłem
wiesiek3d Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 No właśnie chyba się odzwyczaił na mecz patrzyłem Te weź przestoń :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Te weź przestoń :gwizdanie: Przestołech bo się skończył
seves Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 hello Synki ale spamujecie Wiesiek Ciebie serio zainteresowaly te fele?
wiesiek3d Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 hello Synki ale spamujecie Wiesiek Ciebie serio zainteresowaly te fele? Nie tak tylko pytałem. Masz gdzieś jakiegoś zaufanego mechanika bo trza mi wymienić uszczelkę pod miską.
seves Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Ale Made in China :gwizdanie: no i :?: Qrcze ja mialem jedne made in china w poprzednim aucie i :gwizdanie: przemilcze, bo jakbym kopnal w kolko to tez by sie zapewne pokrzywily . Teraz jezdze na swoich 17'' (gebelsowskich) i odpukac...naprawde musze sie postarac aby je pokrzywic ja jezdzilem na nich i sie nie krzywily wiadomo china ale w Chinach tez jest sporo firm w koncu mieszka tam wp***u zółtkow :gwizdanie: te z tego co pamietam firma nazywala sie WSP ITALY i powaznie bylem zadowolony tym bardziej ze w 17nie bylo tego wzoru ORI (moze teraz juz jest bo duzo slinowych zaczeli wypuszczac w tym wzorze czy a3 czy a5 ale pare lat temu ORI w 17calach nie bylo ) pozatym slyszalem gdzies (konkretnie od faceta ktory naprawia felgi) ze wcale nie jest dobrze jak felga jest za sztywna bo wtedy zamiast sie pokrzywic peka i duzo trudniej ja naprawic wiadomo prawda jest po srodku nie moze byc ani za miekka ani za twarda [br]Dopisany: 23 Listopad 2011, 23:07_________________________________________________ hello Synki ale spamujecie Wiesiek Ciebie serio zainteresowaly te fele? Nie tak tylko pytałem. Masz gdzieś jakiegoś zaufanego mechanika bo trza mi wymienić uszczelkę pod miską. mom ale som czekom na termin :gwizdanie: tzn chca przeplukac silnik zloc olej i wyczyscic smoka przed wlaniem nowego oleju a zeby to zrobic trza dzwignac silnik i mie trocha odcisko hehe a z Twoja uszczelka duzo roboty? moga z rana do niego zadzwonic i sie dowiem
wiesiek3d Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Tela samo co z twoim smokiem bo i tu i tu trza micha ściepnąć Nie chce mi się tego samemu robić a olej już mam do wymiany.[br]Dopisany: 23 Listopad 2011, 23:12_________________________________________________Co byście powiedzieli na takie cuś :gwizdanie: http://otomoto.pl/seat-exeo-11-tys-przebieg-vat-do-zwrotu-C20788457.html
seves Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Wiesiek no wlasnie mi chodzilo czy zeby miska u Ciebie sciepnac duzo roboty tzn wszystko na wierzchu czy tez trza motor dzwigac? bo czasem miska odkrecic to ciul ciul pora srub a nie wiem jak jest w b5
wiesiek3d Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Wiesiek no wlasnie mi chodzilo czy zeby miska u Ciebie sciepnac duzo roboty tzn wszystko na wierzchu czy tez trza motor dzwigac? bo czasem miska odkrecic to ciul ciul pora srub a nie wiem jak jest w b5 Też trzeba dźwigać i w tym cały problem bo jak by nie trza było to już jest zrobione, ale jak sie wnerwia to to zrobia.
seves Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Co byście powiedzieli na takie cuś :gwizdanie: http://otomoto.pl/seat-exeo-11-tys-przebieg-vat-do-zwrotu-C20788457.html jo Ci powiem krotko i wiekszosc czesci do rezania kupisz na forum w b6/b7 a szczerze nie wiem ile tam seat wynalazkow swoich wprowadzil, ale w wiekszosci wiadomo ze to audi :gwizdanie:
seves Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Wiesiek no wlasnie mi chodzilo czy zeby miska u Ciebie sciepnac duzo roboty tzn wszystko na wierzchu czy tez trza motor dzwigac? bo czasem miska odkrecic to ciul ciul pora srub a nie wiem jak jest w b5 Też trzeba dźwigać i w tym cały problem bo jak by nie trza było to już jest zrobione, ale jak sie wnerwia to to zrobia. spytom sie
wiesiek3d Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Wiesiek no wlasnie mi chodzilo czy zeby miska u Ciebie sciepnac duzo roboty tzn wszystko na wierzchu czy tez trza motor dzwigac? bo czasem miska odkrecic to ciul ciul pora srub a nie wiem jak jest w b5 Też trzeba dźwigać i w tym cały problem bo jak by nie trza było to już jest zrobione, ale jak sie wnerwia to to zrobia. spytom sie Ok to smsa mi poślij , za ile i jak i ew kiedy, a gdzie ma warsztat :?:
seves Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Mnie się podoba :cool1: mi sie szczerze podoba mniej niz b7 ale wiadomo kwestia gustu :gwizdanie: no i trzeba sie przyzwyczaic bo to nowe jeszcze [br]Dopisany: 23 Listopad 2011, 23:38_________________________________________________ Wiesiek no wlasnie mi chodzilo czy zeby miska u Ciebie sciepnac duzo roboty tzn wszystko na wierzchu czy tez trza motor dzwigac? bo czasem miska odkrecic to ciul ciul pora srub a nie wiem jak jest w b5 Też trzeba dźwigać i w tym cały problem bo jak by nie trza było to już jest zrobione, ale jak sie wnerwia to to zrobia. spytom sie Ok to smsa mi poślij , za ile i jak i ew kiedy, a gdzie ma warsztat :?: wielopole/golejow tam kolo kapliczki przed panel specem trza skrecic w prawo
Rekomendowane odpowiedzi