A-rek Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2011 0 alkoholu stawiam flaszkę że tygodnia nie wytrzymasz....
wiesiek3d Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 0 alkoholu stawiam flaszkę że tygodnia nie wytrzymasz.... Spoko Chester
seves Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 dzieki Arku , beda biale i ch0_oj mi się za***iście podobają białe choć wiadomo musi być duży rozmiar i zadbane no i gleba tak jak u Arka właśnie :gwizdanie: Artur od piątku możemy się zacząć bawić a taki efekt będzie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=105000.msg2785948#msg2785948 jaaaaa też chcę Wpadniesz, to zawsze dwie ręki więcej do pomocy, to Twoje też maznymy elegancko :good: :good: Hammer to się zgodomy.. już się nie moga doczekać :kox: :kox:
A-rek Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2011 0 alkoholu stawiam flaszkę że tygodnia nie wytrzymasz.... Spoko Chester nie żebym w ciebie nie wierzył
wiesiek3d Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 nie żebym w ciebie nie wierzył No myślę Zioło teraz jaram
wiesiek3d Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zioło teraz jaram No co :gwizdanie:
seves Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 0 alkoholu to na pewno o jakiś zakład idzie
Polko_V Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 0 alkoholu :shocked: łoszzz...Qfa nie wierza co widza...musza sie napic i tak jak Arek pisoł ppsssyyyttt dzieki Arku , beda biale i ch0_oj mi się za***iście podobają białe choć wiadomo musi być duży rozmiar i zadbane no i gleba tak jak u Arka właśnie :gwizdanie: :gwizdanie: moja tam zawsze robila...szzruum, szzruum po asfalcie a po zimie jeszcze do tego dam zniwelowac wszelkie niedoskonalosci (czyt.rysy, ubytki lakieru) i polerka calego auta wiec...
seves Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 nie żebym w ciebie nie wierzył No myślę Zioło teraz jaram :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Polko_V Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 :mysli: chyba o jakas skrzynka Finlandie :mysli:
badboy Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 nie żebym w ciebie nie wierzył No myślę Zioło teraz jaram :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: on mi zawsze już na takiego zielonego zalatywał :polew:
seves Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 nie żebym w ciebie nie wierzył No myślę Zioło teraz jaram :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: on mi zawsze już na takiego zielonego zalatywał :polew: kurde nie roz mi tak skinał i coś głową w bok kiwoł ale myśla o co mu chodzi :gwizdanie: teraz wiym szukoł kompana żeby zakurzyć :kox: :kox:
wiesiek3d Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 0 alkoholu to na pewno o jakiś zakład idzie Nic z tych rzeczy, po prostu nowe życie
A-rek Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2011 pewnie M. City vs. FC Bayern :gwizdanie:
seves Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 0 alkoholu to na pewno o jakiś zakład idzie Nic z tych rzeczy, po prostu nowe życie nie no to Wiesiek szaaacuuunn kurde ida po browara musza się napić
ROBERT Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 pewnie M. City vs. FC Bayern :gwizdanie: Da
Polko_V Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 tiaa...yhyy...watroba sie upomina o umiar co :?: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi