H4mm3R Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 badboy idzie w tym kierunku :decayed: No co nie podoba się :polew:
m3rvin Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 badboy idzie w tym kierunku :decayed: No co nie podoba się :polew: te koło pod garażem mu se niepodobo zapewne
Polko_V Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 helołł badboy idzie w tym kierunku :decayed: tu jest wszystko i nic
Polko_V Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 a widzialem to, na wiocha.pl rozne takie rzeczy wklejaja
wiesiek3d Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 a widzialem to, na wiocha.pl rozne takie rzeczy wklejaja Grzegorz a Ty polskich znaków nie masz :?:
Polko_V Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 a widzialem to, na wiocha.pl rozne takie rzeczy wklejaja Grzegorz a Ty polskich znaków nie masz :?: yyy... a to takie ważne
wiesiek3d Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 No bo bez polskich ogonków posta czyta się jak smsa :gwizdanie:
Polko_V Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 ahaa... żem na to nie wpadł :gwizdanie: no okej...postaram się pisać z polskimi znakami, chociaż jesteś pierwszą osobą co na to zwróciła mi uwagę przyznam się, że ja raczej nie używam ich, za dużo klikania
wiesiek3d Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 No dodatkowo alt trzeba używać, sorry za przykrość
Polko_V Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 no nie powiem że nie... :gwizdanie: tak spoglądając na inne strony wątku rybnickiego, rzeczywiście jeden ''wyjątkowy''
wiesiek3d Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 no nie powiem że nie... :gwizdanie: tak spoglądając na inne strony wątku rybnickiego, rzeczywiście jeden ''wyjątkowy'' Nooo
Polko_V Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 aż się zawstydziłem za swoją wyjątkowość :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi