Kuna Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Można tak powiedzieć, był czas że miałem noktowizor i sprzęt wykonany z kevlaru czym mogą się poszczycić tylko bdb elitarne oddziały naszej armii :> Znajomi się śmiali że jestem lepiej wyposażony niż Polska armia
wiesiek3d Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Można tak powiedzieć, był czas że miałem noktowizor i sprzęt wykonany z kevlaru czym mogą się poszczycić tylko bdb elitarne oddziały naszej armii :> Znajomi się śmiali że jestem lepiej wyposażony niż Polska armia Strach się bać, ale w SJZ to i tak strach być
ROBERT Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 ...sprzęt wykonany z kevlaru czym mogą się poszczycić tylko bdb elitarne oddziały naszej armii :> Byłem właśnie w takiej jednostce ... a dokładniej w 23 SBA [1 BAS SNR - AHS 152mm "DANA" ] - 1 Bateria Artylerii Samobieżnej Sił Natychmiastowego Reagowania - Armatohaubica Samobieżna 152mm "DANA" ( ta bateria była w NATO jak jeszcze w Polsce nie słyszeli o tym pakcie )
wiesiek3d Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 ...sprzęt wykonany z kevlaru czym mogą się poszczycić tylko bdb elitarne oddziały naszej armii :> Byłem właśnie w takiej jednostce ... a dokładniej w 23 SBA [1 BAS SNR - AHS 152mm "DANA" ] - 1 Bateria Artylerii Samobieżnej Sił Natychmiastowego Reagowania - Armatohaubica Samobieżna 152mm "DANA" ( ta bateria była w NATO jak jeszcze w Polsce nie słyszeli o tym pakcie ) Bo tyś weteran jest.
Kuna Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 ...sprzęt wykonany z kevlaru czym mogą się poszczycić tylko bdb elitarne oddziały naszej armii :> Byłem właśnie w takiej jednostce ... a dokładniej w 23 SBA [1 BAS SNR - AHS 152mm "DANA" ] - 1 Bateria Artylerii Samobieżnej Sił Natychmiastowego Reagowania - Armatohaubica Samobieżna 152mm "DANA" ( ta bateria była w NATO jak jeszcze w Polsce nie słyszeli o tym pakcie ) Bo tyś weteran jest. Rambo No niestety ale w SJZ to z bronią chodzę wieczorami
wiesiek3d Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 No niestety ale w SJZ to z bronią chodzę wieczorami To już tak źle jest
ROBERT Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 No niestety ale w SJZ to z bronią chodzę wieczorami No bo trzeba :gwizdanie: [br]Dopisany: 04 Styczeń 2012, 00:37_________________________________________________ Bo tyś weteran jest. Eee... tam po prostu przeniesiony do rezerwy
ROBERT Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Z takiego czegoś też u nas napierdzielali http://pl.wikipedia.org/wiki/2S7_Pion http://lmm.ezg.pl/ciezkiedzialosamobieznepion/index.html Nawet malutkim atomem szło napierdzielać ( a mówią , że w Polszy nie ma )
ROBERT Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Goździk , Dana , Pion ( choć ten chyba polową ładunku daje - szło to regulować ) Jak Pion jebnął pełnym ładunkeim to metr do ziemi się wkopał
wiesiek3d Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Goździk , Dana , Pion ( choć ten chyba polową ładunku daje - szło to regulować ) Jak Pion jebnął pełnym ładunkeim to metr do ziemi się wkopał No pięknie Spadam narka
H4mm3R Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Poradnik Prawdziwego Mężczyzny Wrzesień #1
Rekomendowane odpowiedzi