A-rek Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2012 Ładne ikonki się pojawiły o jakich ikonkach mówicie bo jesteś już którąś osobą, a ja dalej nie wiem Np. ikona online, cytuj u mnie po staremu i nic się nie zmieniło
wiesiek3d Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 u mnie po staremu i nic się nie zmieniło Dziwne
ROBERT Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Ładne ikonki się pojawiły o jakich ikonkach mówicie bo jesteś już którąś osobą, a ja dalej nie wiem Np. ikona online, cytuj u mnie po staremu i nic się nie zmieniło U mnie też tego nie ma No i od razu spadam spać
wiesiek3d Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Ledwo co przyszedł i pitnył :gwizdanie: Arek tak to wygląda
A-rek Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2012 Arek tak to wygląda nie mam tak, u mnie jest po staremu jak było
A4 Mario Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Arek tak to wygląda nie mam tak, u mnie jest po staremu jak było Widze Panie że okragła stronka stukneła .. :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: trzeba by cos postawic ... :gwizdanie: :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Arek tak to wygląda nie mam tak, u mnie jest po staremu jak było ACTA już w Austrii działa :gwizdanie: Arek tak to wygląda nie mam tak, u mnie jest po staremu jak było Widze Panie że okragła stronka stukneła .. :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: trzeba by cos postawic ... :gwizdanie: :gwizdanie: No nie ma sprawy jak przyjedziesz to postawisz :polew:
H4mm3R Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Arek tak to wygląda nie mam tak, u mnie jest po staremu jak było wyczyść cookies :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 No pospane, coś mnie przeziębienie łapie
wiesiek3d Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 No i piz*owłazy podpisały ACTA , gratulacje dla elektoratu PO. Dla tych co nie mogą pamiętać, to powiem że przypomina mi to teraz powrót do PRL, tylko że w wydaniu ja chcę, a za PRL musieli. PISANIE NA FORUM KONTROLOWANE PISANIE NA FORUM KONTROLOWANE PISANIE NA FORUM KONTROLOWANE
wiesiek3d Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Ikony zmieniają się jak w kalejdoskopie :gwizdanie: Robert co ty robisz kaś chopie je
ROBERT Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Ikony zmieniają się jak w kalejdoskopie :gwizdanie: Robert co ty robisz kaś chopie je Mi się tam nic nie zmienia Ostatnio jakoś czasu nie mam tu zaglądać , tak tylko na chwilkę wpadam
blant88 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 wreszcie mam neta bo te downy mieli jakaś awarie
wiesiek3d Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Mi się tam nic nie zmienia :mysli Wyczyść ciasteczka w przeglądarce Ostatnio jakoś czasu nie mam tu zaglądać , tak tylko na chwilkę wpadam To co robisz :?: wnuka :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Mi się tam nic nie zmienia :mysli Wyczyść ciasteczka w przeglądarce Wyczyściłem "cookies' i nic się nie zmieniło
Rekomendowane odpowiedzi