A-rek Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Opublikowano 6 Marca 2012 A po co, do nowego i tak nie będzie pasować zostawie sobie na pamiątke że miałem kiedyś RS'a:jezyk: Arek masz już coś? najpierw sprzedaż, potem będzie szukanie:cool:
seves Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Wiesiu tytuł to mi brzmi świetnie ale jednak już trochę od tego czasu minęło ja no wiem coś o tym miałem odkładać na meble i moto a dalej w a4 kładę kasę :wallbash::wallbash: ---------- Post added at 20:10 ---------- Previous post was at 20:08 ---------- Arek 3mam za szybką i dobrą sprzedaż
A-rek Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Opublikowano 6 Marca 2012 Arek 3mam za szybką i dobrą sprzedaż Arek są jakieś telefony? jakieś są
wiesiek3d Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Wiesiu tytuł to mi brzmi świetnie ale jednak już trochę od tego czasu minęło ja no wiem coś o tym miałem odkładać na meble i moto a dalej w a4 kładę kasę :wallbash::wallbash:: No widzę że nie jesteś w temacie
wiesiek3d Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 No to co pokazałeś to brzydkie jest:naughty: VFR to kultowy motocykl:thumbup1: Spadam narka
seves Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Wiesiu tytuł to mi brzmi świetnie ale jednak już trochę od tego czasu minęło ja no wiem coś o tym miałem odkładać na meble i moto a dalej w a4 kładę kasę :wallbash::wallbash:: No widzę że nie jesteś w temacie http://www.v10.pl/archiwum/serwis_informacyjny/motocykle/aktualnosci/honda/nowa_honda_vfr_1000_1.jpg http://www.motocykle.v10.pl/galeria/modelka,custom,czoper,15,galeria,2544,1,jpg.html nie no Wiesiek powiem szczerze delikatnie robię krok w tył ta to nawet ładna jest i świetne malowanie fajnie pasowałaby Ci :naughty::naughty::naughty: ---------- Post added at 22:01 ---------- Previous post was at 21:13 ---------- no te vfr'ki nieźle wymiatają http://www.forum.v10.pl/honda,vfr,idealny,motocykl,dla,policji,t7216.html
m3rvin Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Seves jako jedziesz do BT ? na kole ............. :polew::polew::polew::polew:
ROBERT Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Ty się nie śmiej , żeby później nie był na tym kole szybciej jak ja
m3rvin Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Ty się nie śmiej , żeby później nie był na tym kole szybciej jak ja czamu letnie wrzucileś czy Marzenka pojedzie (nimom nic przeciwko jej by nie było)
seves Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Seves jako jedziesz do BT ? Robert no właśnie nie wiem... jada som więc bez sensu fura gonić chyba że nikt mnie nie będzie chcioł zabrać to pojada rychtych na kole a czamu pytosz?
ROBERT Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 No jakby praje to możesz się zabrać Ja wczoraj z Hammerem gadałem i chyba pojedziemy razem tzn. on swoim autem i ja swoim ma się rozumieć
seves Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 No jakby praje to możesz się zabrać Ja wczoraj z Hammerem gadałem i chyba pojedziemy razem tzn. on swoim autem i ja swoim ma się rozumieć Robert kurde dzięki bardzo :notworthy::notworthy: bo na tym kole to loteria jak wiater będzie wioł nie no serio dzięki za propozycja i chętnie jak Marzena ni mo nic przeciwko to się zabiera
ROBERT Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Spoko możesz jechać z nami Tylko my wracamy w poniedziałek lub we wtorek , ale najwyżej z powrotem z kimś innym się zabierzesz , no chyba , że też zostajesz
seves Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 no właśnie miałem pytac kiedy wracacie bo w ubiegłym roku też zostawaliście dłużej chyba.. ok to się jeszcze zorientuję jak tam powrót ogarnąć dzięki jeszcze roz i pozdrów Marzenę
Arturoo Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Tylko my wracamy w poniedziałek lub we wtorek , ale najwyżej z powrotem z kimś innym się zabierzesz , no chyba , że też zostajesz może w końcu i Wy po tym weekendzie dołączycie w niedługim czasie do grona rodziców
ROBERT Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 no właśnie miałem pytac kiedy wracacie bo w ubiegłym roku też zostawaliście dłużej chyba..ok to się jeszcze zorientuję jak tam powrót ogarnąć dzięki jeszcze roz i pozdrów Marzenę Myślę , że z powrotem też nie będzie problemu z kimś się zabrać ---------- Post added at 22:54 ---------- Previous post was at 22:53 ---------- może w końcu i Wy po tym weekendzie dołączycie w niedługim czasie do grona rodziców Spoko loko ---------- Post added at 22:59 ---------- Previous post was at 22:54 ---------- Ida spać Nara
Arturoo Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 ---------- Post added at 23:03 ---------- Previous post was at 23:01 ---------- też się zaraz zbieram
Rekomendowane odpowiedzi