seves Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 i ja się zbieram pomału Arturoo jak tak poszukiwania furki?
seves Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 no ma to minusy jak gadaliśmy wiadomo.. pogadaj z jak największą liczbą chłopaków bo ja mogę być stronniczy a co z tą z USA? jak w ogole z grubsza fury z USA?
Arturoo Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 seves ,co do autek z usa to nie mam nikogo ,kto juz sciagal ze stanow autka i ma jakies w tym doswiadczenie
seves Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Z rana i na pogrzeb ostsniej babci Wiesiek nigdy nie wiem co w takim momencie napisać.. seves ,co do autek z usa to nie mam nikogo ,kto juz sciagal ze stanow autka i ma jakies w tym doswiadczenie No tak ale mi chodziło o tą czerwoną czy się zastanawiasz i czy dowiadywałeś się o różnicach.. jak to wygląda (elektronika, części mechaniczne i różnice między europą a USA)
H4mm3R Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 no właśnie miałem pytac kiedy wracacie bo w ubiegłym roku też zostawaliście dłużej chyba..ok to się jeszcze zorientuję jak tam powrót ogarnąć dzięki jeszcze roz i pozdrów Marzenę Od biedy możesz ze mną wracać ---------- Post added at 09:49 ---------- Previous post was at 09:49 ----------
seves Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 no właśnie miałem pytac kiedy wracacie bo w ubiegłym roku też zostawaliście dłużej chyba..ok to się jeszcze zorientuję jak tam powrót ogarnąć dzięki jeszcze roz i pozdrów Marzenę Od biedy możesz ze mną wracać ---------- Post added at 09:49 ---------- Previous post was at 09:49 ---------- dzienki Hammer a Ty swoją pytałeś czy nie będzie miała nic przeciwko?
m3rvin Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 :hi: dobry grzejesz sie już? :naughty: zwarty gotowy
seves Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 :hi: dobry grzejesz sie już? :naughty: zwarty gotowy czekam potem na wrażenia może być pw albo sms
m3rvin Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 :hi: dobry grzejesz sie już? :naughty: zwarty gotowy czekam potem na wrażenia może być pw albo sms :naughty::naughty::thumbup1::naughty::dance::dance: zna se na sztuce :radocha:
Arturoo Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Ty sie chlopie cieszysz jakby :laughing2::laughing2::laughing2::laughing2:okresu dostala po 2 tygodniach spóźnienia
m3rvin Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Ty sie chlopie cieszysz jakby :laughing2::laughing2::laughing2::laughing2:okresu dostala po 2 tygodniach spóźnienia ty idź karmić
ROBERT Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Krzysztof jest świeżutka , jeszcze ciepła FV do Ciebie
Rekomendowane odpowiedzi