H4mm3R Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 no właśnie miałem pytac kiedy wracacie bo w ubiegłym roku też zostawaliście dłużej chyba..ok to się jeszcze zorientuję jak tam powrót ogarnąć dzięki jeszcze roz i pozdrów Marzenę Od biedy możesz ze mną wracać ---------- Post added at 09:49 ---------- Previous post was at 09:49 ---------- dzienki Hammer a Ty swoją pytałeś czy nie będzie miała nic przeciwko? Nie ale mam Avanta i miejsce się znajdzie w bagażniku
wiesiek3d Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 po szychcie A gdzie orzesz ? ---------- Post added at 19:12 ---------- Previous post was at 19:11 ---------- no właśnie miałem pytac kiedy wracacie bo w ubiegłym roku też zostawaliście dłużej chyba..ok to się jeszcze zorientuję jak tam powrót ogarnąć dzięki jeszcze roz i pozdrów Marzenę Od biedy możesz ze mną wracać ---------- Post added at 09:49 ---------- Previous post was at 09:49 ---------- dzienki Hammer a Ty swoją pytałeś czy nie będzie miała nic przeciwko? Nie ale mam Avanta i miejsce się znajdzie w bagażniku Nie cygoń bo tam wozisz drugi pojazd:naughty:
H4mm3R Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Drugi pojazd można rozebrać i seves się zmieści
wiesiek3d Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Drugi pojazd można rozebrać i seves się zmieści Racja Seves między szpajchy się wciśnie
H4mm3R Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Drugi pojazd można rozebrać i seves się zmieści Racja Seves między szpajchy się wciśnie Ja on ja
Paplok Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 witam kolegow moja niunia juz wyceniona przez pzu i mam do wyboru albo calkowita albo 7000pln na naprawe a naprawa wyniesie mnie 3000pln i troche zostanie i sie troche dolozy i juz jakas nowa furke sie kupi... do wyboru peugeot 407 albo b6 moze jakies podpowiedzi??
H4mm3R Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 witam kolegow moja niunia juz wyceniona przez pzu i mam do wyboru albo calkowita albo 7000pln na naprawe a naprawa wyniesie mnie 3000pln i troche zostanie i sie troche dolozy i juz jakas nowa furke sie kupi... do wyboru peugeot 407 albo b6 moze jakies podpowiedzi?? Wszystko zależy jak gruby masz portfel, ile chcesz wydać i kto i ile ma tym autem jeździć.
Paplok Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Tomku do wydania mam 25tys pln i codziennie robie 50km do pracy no i ewentualnie do miasta 30km
H4mm3R Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 To poprzeglądaj allegro, otomoto i znajdziemy coś fajnego
Paplok Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 wlasnie planuje cos takiego http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?lang=pl&id=154524963&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=19300&makeModelVariant1.modelId=17&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&fuels=DIESEL&maxPrice=22501&siteId=POLAND&negativeFeatures=EXPORT&crossBorderSearchEnabled=true&categories=EstateCar&minConstructionYear=2006&tabNumber=2
wiesiek3d Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 witam kolegow moja niunia juz wyceniona przez pzu i mam do wyboru albo calkowita albo 7000pln na naprawe a naprawa wyniesie mnie 3000pln i troche zostanie i sie troche dolozy i juz jakas nowa furke sie kupi... do wyboru peugeot 407 albo b6 moze jakies podpowiedzi?? Audi jak Audi drogie, w Kocurze nie słychać silnika i komfort większy, więcej jest też miejsca. Decyduj sam.
Paplok Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 wolalbym kocura bo tanszy i mlodszy ale napewno wroce jeszcze do czterech koleczek na grilu
A-rek Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Opublikowano 7 Marca 2012 po szychcie A gdzie orzesz ? nową hale im stawiamy http://www.stiefler.at/
wiesiek3d Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 po szychcie A gdzie orzesz ? nową hale im stawiamy http://www.stiefler.at/ Tzn jesteś za granicą ?
seves Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Kuna sedan więc o Arturze nie myślę http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?117708-B6-BEX-Niebieska-perła-1-8T-Quattro-S-line-190PS niestety bardzo drogo wyjdzie ale ciekawa ---------- Post added at 21:30 ---------- Previous post was at 21:25 ---------- :naughty::naughty::thumbup1::naughty::dance::dance: zna se na sztuce :radocha: no bele kogo bych Ci nie polecił przecież wiedziałem że będziesz zadowolony
seves Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Drugi pojazd można rozebrać i seves się zmieści uffff już zech sie bol ze mie posadzisz bokiem na wozek i tak pojada w bagazniku eknięty
wiesiek3d Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Drugi pojazd można rozebrać i seves się zmieści uffff już zech sie bol ze mie posadzisz bokiem na wozek i tak pojada w bagazniku eknięty Tak może być ,nie ciesz się
Rekomendowane odpowiedzi