seves Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 dobry Kurna jo jeszcze dzisio jest pierdolnięty, jadymy ze śfagrem od soboty, downo takigo maratonu nie było, jutro bydzie delira Seves mosz chynć pojeździć przyjedź dom Ci pypcia zedrzryć na moim, a to co pokazałeś to szkoda kasy. mosz recht bo mi się nie podobo nic a nic i od razu by coś trzabyło z nim zrobić Lycza sie browcem i już mi gro :polew::polew: ---------- Post added at 08:13 ---------- Previous post was at 07:54 ---------- czesc Wszystkim seves ja sie wcale nie gniewam takze nie masz za co przepraszac w sumie to ja Was juz tak mecze z tydzien czasu... Tu masz racje chyba zdecyduje sie na B6 z tymi bajerami co bym chcial bo moja druga polowka nie chce B7 bo cena ja straszy.... ok to super tylko pamiętaj że te punkty w przypadku b6 też działają ---------- Post added at 08:24 ---------- Previous post was at 08:13 ---------- No AKNa ---------- Post added at 19:53 ---------- Previous post was at 19:52 ---------- się okaże Ty chcesz uczyć ojca dzieci robić no możemy o tym pogadać A co drugi raz mam Ci pokazać jak to się robi łoooooooooooooooooooooo :polew::polew::polew::polew::polew: Seves za Kamieniem w strone Przegędzy fajna Honda stoi do sprzedania Dzięki Arek podjadę se na kole z ciekawości żyja a co do wczasów to można tak nazwać 3 tydnie za granicą 1 godzina w doma zaś trzy tydnie itak w koło macieja Andy czy dzień czy godzina czy 15minut ważne ześ se zdążył poonaczyć Chętnie bym se pojeździł bo nigdy nie jeździłem 2.5TDI. Nigdy b5 nie jeździłem jak mam być szczery Wiesz co czy się trzeba zaopiekować to nie wiem, ale w garażu stoi VW Passat CC no to już szczyt a6c6 3,0TDI gardzić
Arturoo Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Chętnie bym se pojeździł bo nigdy nie jeździłem 2.5TDI. Nigdy b5 nie jeździłem jak mam być szczery Wiesz co czy się trzeba zaopiekować to nie wiem, ale w garażu stoi VW Passat CC no to już szczyt a6c6 gadzić no chciałbym być taki wymyślaty
seves Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Chętnie bym se pojeździł bo nigdy nie jeździłem 2.5TDI. Nigdy b5 nie jeździłem jak mam być szczery Wiesz co czy się trzeba zaopiekować to nie wiem, ale w garażu stoi VW Passat CC no to już szczyt a6c6 gadzić no chciałbym być taki wymyślaty no i przede wszystkim nie że byle jakie 2.0tdi... ale 3.0TDI
seves Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 a tak..http://img804.imageshack.us/img804/7215/imag1984.jpg noooooo pięeęęęęęknie i jaaaka grzeczna fota widzę przeaktualna hehe a jak tam duziutka?
Arturoo Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 duziutka trochę schudła w przeciwieństwie do mnie i czuje się dobrze
seves Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 duziutka trochę schudła w przeciwieństwie do mnie i czuje się dobrze a zastanawiałem sie jak z tego wybrniesz czy też fotkę wrzucisz :decayed: ---------- Post added at 09:59 ---------- Previous post was at 09:58 ---------- i pozdrowienia oczywiście dla Malutkiej i Duziutkiej
Arturoo Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 no miałem wrzucić ale małej rączka zadrżała jak robiła fotkę i fota wyszła nie ostra przekażę ,thx ---------- Post added at 10:07 ---------- Previous post was at 10:04 ---------- dobra lecę ko KR klekota przegonić ,wpadnę później ---------- Post added at 10:08 ---------- Previous post was at 10:07 ---------- odwożę szfagierkę do Balic ,nie masz Szymon czegoś do odebrania z Kr ?
seves Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 no jak dałeś jej aparat który ważył połowę tego co ona to nie dziwę się że jej rączka drżała :polew::polew: hmmm z Krakowa mówisz.... Andrzej SRB ma w tamte rejony jechać w tym tyg ja mam do odbioru dystanse ale.. z Wrocławia - jakby to nie był problem podjechałbyś Arturku
wiesiek3d Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 a tak..http://img804.imageshack.us/img804/7215/imag1984.jpg Śliczna córeczka. Jak Artur pytał Kasię zaraz po porodzie, do kogo podobna jest córka, ...... odpowiedziała że i tak go nie zna to niech sie nie pyta.
wiesiek3d Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Dobry Ale wy jesteście wredni Do kogo pijesz
Rekomendowane odpowiedzi