Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jedzie się ktoś przejechać do Krakowa? Taki spontan połazić :decayed:

hmmm

ja bym może i pojechał.. a kiedy?

wczoraj? :decayed:

---------- Post dopisany at 09:03 ---------- Poprzedni post napisany at 08:55 ----------

---------- Post dopisany at 17:15 ---------- Poprzedni post napisany at 17:04 ----------

http://gadzetomania.pl/2012/05/13/worthersee-elektryczny-rower-od-audi-imponuje-osiagami-i-wyposazeniem

---------- Post dopisany at 17:15 ---------- Poprzedni post napisany at 17:15 ----------

http://gadzetomania.pl/2012/05/13/worthersee-elektryczny-rower-od-audi-imponuje-osiagami-i-wyposazeniem

o zesz:shock3:

już go chcę mieć :slina:

PS z amorem pojechali niepotrzebnie:P odwrócone golenie lepiej wyglądają i pracują ale w przypadku roweru górkiego w ogóle niepraktyczne :doh:

Opublikowano
Opublikowano

---------- Post dopisany at 09:20 ---------- Poprzedni post napisany at 09:20 ----------

Opublikowano
:hi: Ta wczoraj już wróciłem :whistling:
Opublikowano
:hi: Ta wczoraj już wróciłem :whistling:

teraz CFi furka mało pali to latasz tam i z powrotem :decayed:

Opublikowano
:decayed::grin:
Opublikowano
Opublikowano

kto sie jeszcze jutro na majowke wybiera? :naughty:

Opublikowano

Koledzy pilnujcie swoje autka bo znowu zaczęła się seria kradzieży A4 i A6 w centrum Rybnika i okolicznych dzielnicach. Idą nawet najstarsze roczniki modelu B6 TDI i to praktycznie w dzień bo od 18.00 do 22.00 kiedy jeszcze nie jest ciemno. Przedwczoraj i wczoraj poszły dwie A4 z 2001 i 2002 rocznika i to z mechanicznymi zabezpieczeniami z parkingów przyblokowych na ul. Orzepowickiej.

Pilnujcie to przynajmniej będę miał mniej roboty na dyżurach ;)

Opublikowano
Opublikowano
Koledzy pilnujcie swoje autka bo znowu zaczęła się seria kradzieży A4 i A6 w centrum Rybnika i okolicznych dzielnicach. Idą nawet najstarsze roczniki modelu B6 TDI i to praktycznie w dzień bo od 18.00 do 22.00 kiedy jeszcze nie jest ciemno. Przedwczoraj i wczoraj poszły dwie A4 z 2001 i 2002 rocznika i to z mechanicznymi zabezpieczeniami z parkingów przyblokowych na ul. Orzepowickiej.

Chyba zacznę akumlator brać do domu, albo koła odkręcać :grin::decayed:

Opublikowano

dobrze że mam benzynę :decayed:

wiem głupi żart.. a szczerze to nie wyobrażam sobie uczucia jak wychodzisz z domu/sklepu itp i zaczynasz szukać furki .. koszmar pewnie :thumbdown:

Opublikowano

Ja tak miałem jak zaparkowałem kiedyś 80 w silesi. A później ją szukałem bo nie wiedziałem gdzie zaparkowałem :facepalm::decayed:

Opublikowano
Ja tak miałem jak zaparkowałem kiedyś 80 w silesi. A później ją szukałem bo nie wiedziałem gdzie zaparkowałem :facepalm::decayed:

dobrze ze uczciwy złodziej Ci ją odstawił i sie znalazła :decayed:

Opublikowano

Ta przejechał się powiedział - ale to badziewie dużo pali, nikt mi tego nawet na Litwie nie kupi :whistling::grin::decayed:

Edit: Arturo a ty żyjesz? Kręciłem się dzisiaj koło Twojego bloku, ze śrubokrętem bo chciałem sobie Twoje ramki pożyczyć :polew:

Opublikowano
Opublikowano

Trza było po trzeźwemu jechać, to byś nie szukał:facepalm:

---------- Post dopisany at 20:42 ---------- Poprzedni post napisany at 20:40 ----------

Sztomel ,kolego dzięki, całe szczęście ze mam B5:naughty: Robert to będzie miał dopiero stracha:whistling:

pier**le byłem oglądać Jette w High Line............. godzi sie:decayed:

---------- Post dopisany at 20:42 ---------- Poprzedni post napisany at 20:42 ----------

Sztomel ,kolego dzięki, całe szczęście ze mam B5:naughty: Robert to będzie miał dopiero stracha:whistling:

pier**le byłem oglądać Jette w High Line............. godzi sie:decayed:

---------- Post dopisany at 20:45 ---------- Poprzedni post napisany at 20:42 ----------

Edytował tego posta z powodu dubli nie będę bo admin jest do d*py i tyle............amen, takiego syfu jak tu to nigdzie nie ma:facepalm:

---------- Post dopisany at 20:45 ---------- Poprzedni post napisany at 20:45 ----------

Edytował tego posta z powodu dubli nie będę bo admin jest do d*py i tyle............amen, takiego syfu jak tu to nigdzie nie ma:facepalm:

---------- Post dopisany at 20:48 ---------- Poprzedni post napisany at 20:45 ----------

Najbardziej zjebane forum na którym jetem, i pomimo wlanych promili nic nie pomaga, syf jak c**j:co::buahaha::rant::blowup::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::suicide_anim::suicide_anim::suicide_anim:

---------- Post dopisany at 20:48 ---------- Poprzedni post napisany at 20:48 ----------

Najbardziej zjebane forum na którym jetem, i pomimo wlanych promili nic nie pomaga, syf jak c**j:co::buahaha::rant::blowup::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::suicide_anim::suicide_anim::suicide_anim:

Opublikowano

Jak by ktoś mia na zbyciu kupie VW LUPO conajmniej 2000 rocznik 1.2TDI automat :wink: Jakbyście gdzieś takiego znaleźli to łyknę go :decayed: