Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak by ktoś mia na zbyciu kupie VW LUPO conajmniej 2000 rocznik 1.2TDI automat :wink: Jakbyście gdzieś takiego znaleźli to łyknę go :decayed:

Może być bity i kręcony z 350kkm na 120kkm ? :decayed:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

za***iste są te autka:kox: moja miała mieć takie, ale tylko 4 miejsca i cieżko coś znaleźć ładnego i nie bitego i z silniczkiem conajniej 1.4b:whistling:

...VW LUPO conajmniej 2000 rocznik 1.2TDI automat...te lupo to model 3L tzw. i z tego co miwiadomo i uzytkownicu się wypowiadają, to automacik lubi mieć swoje "fochy":facepalm::wink:

Opublikowano
  • Autor

kto ma nr tel do Cabriofan?

Opublikowano
kto ma nr tel do Cabriofan?

606 953 515

---------- Post dopisany at 21:13 ---------- Poprzedni post napisany at 21:12 ----------

za***iste są te autka:kox: moja miała mieć takie, ale tylko 4 miejsca i cieżko coś znaleźć ładnego i nie bitego i z silniczkiem conajniej 1.4b:whistling:

...VW LUPO conajmniej 2000 rocznik 1.2TDI automat...te lupo to model 3L tzw. i z tego co miwiadomo i uzytkownicu się wypowiadają, to automacik lubi mieć swoje "fochy":facepalm::wink:

Nie fochy tylko tam się linka z wybieraka przestawia i co jakiś czas trzeba adaptację robić :wink:

---------- Post dopisany at 21:13 ---------- Poprzedni post napisany at 21:13 ----------

Nie fochy tylko tam się linka z wybieraka przestawia i co jakiś czas trzeba adaptację robić :wink:

Opublikowano

Chcecie auto to szukać na mobilach i przywiozę, oczywiście prawie za darmo:naughty:

---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:27 ----------

Pa pa mamlasy:hi:

---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:31 ----------

Pa pa mamlasy:hi:

Opublikowano

A szukam z ojcem dla mamy jakiegoś samochodu żeby se jeździła, coś małego i żeby mało paliło. Myśleliśmy o mercu a klasa ale to się tak psuje podobno. Znajomy kupił żonie takie lupo i mówi że pali 3-4l w mieście :naughty:

Opublikowano

kuna ostatnio to przerabialiśmy, czyli adaptacja skrzyni, autko pojechało do Bielska do Serwisu na 1,5 tygodnia i chłopaki sobie z tym nie poradzili, od tego czasu odradzam.

Opublikowano

Dziś dla odmiany poszedł Passat B5 z 2001 roku z parkingu Galerii Śląskiej przy Gliwickiej pomiędzy 18.20 a 19.15 Widać z tego, że grupa prawdopodobnie z Gliwic gości w Rybniku codziennie. Na spoty nie mam zbytnio czasu ale wolałbym nie spotkać się z żadnym forumowiczem w tych "innych" okolicznościach.

Opublikowano
Ja tak miałem jak zaparkowałem kiedyś 80 w silesi. A później ją szukałem bo nie wiedziałem gdzie zaparkowałem :facepalm::decayed:

Trza było po trzeźwemu jechać, to byś nie szukał:facepalm:

---------- Post dopisany at 20:42 ---------- Poprzedni post napisany at 20:40 ----------

Koledzy pilnujcie swoje autka bo znowu zaczęła się seria kradzieży A4 i A6 w centrum Rybnika i okolicznych dzielnicach. Idą nawet najstarsze roczniki modelu B6 TDI i to praktycznie w dzień bo od 18.00 do 22.00 kiedy jeszcze nie jest ciemno. Przedwczoraj i wczoraj poszły dwie A4 z 2001 i 2002 rocznika i to z mechanicznymi zabezpieczeniami z parkingów przyblokowych na ul. Orzepowickiej.

Pilnujcie to przynajmniej będę miał mniej roboty na dyżurach ;)

Sztomel ,kolego dzięki, całe szczęście ze mam B5:naughty: Robert to będzie miał dopiero stracha:whistling:

pier**le byłem oglądać Jette w High Line............. godzi sie:decayed:

---------- Post dopisany at 20:42 ---------- Poprzedni post napisany at 20:42 ----------

Koledzy pilnujcie swoje autka bo znowu zaczęła się seria kradzieży A4 i A6 w centrum Rybnika i okolicznych dzielnicach. Idą nawet najstarsze roczniki modelu B6 TDI i to praktycznie w dzień bo od 18.00 do 22.00 kiedy jeszcze nie jest ciemno. Przedwczoraj i wczoraj poszły dwie A4 z 2001 i 2002 rocznika i to z mechanicznymi zabezpieczeniami z parkingów przyblokowych na ul. Orzepowickiej.

Pilnujcie to przynajmniej będę miał mniej roboty na dyżurach ;)

Sztomel ,kolego dzięki, całe szczęście ze mam B5:naughty: Robert to będzie miał dopiero stracha:whistling:

pier**le byłem oglądać Jette w High Line............. godzi sie:decayed:

---------- Post dopisany at 20:45 ---------- Poprzedni post napisany at 20:42 ----------

Edytował tego posta z powodu dubli nie będę bo admin jest do d*py i tyle............amen, takiego syfu jak tu to nigdzie nie ma:facepalm:

---------- Post dopisany at 20:45 ---------- Poprzedni post napisany at 20:45 ----------

Edytował tego posta z powodu dubli nie będę bo admin jest do d*py i tyle............amen, takiego syfu jak tu to nigdzie nie ma:facepalm:

---------- Post dopisany at 20:48 ---------- Poprzedni post napisany at 20:45 ----------

Najbardziej zjebane forum na którym jetem, i pomimo wlanych promili nic nie pomaga, syf jak c**j:co::buahaha::rant::blowup::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::suicide_anim::suicide_anim::suicide_anim:

---------- Post dopisany at 20:48 ---------- Poprzedni post napisany at 20:48 ----------

Najbardziej zjebane forum na którym jetem, i pomimo wlanych promili nic nie pomaga, syf jak c**j:co::buahaha::rant::blowup::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::baseball::suicide_anim::suicide_anim::suicide_anim:

synku Ty się tu k_urwicy nabawisz :decayed:

Opublikowano

czyli podobnie jak w A2 :wink:

A szukam z ojcem dla mamy jakiegoś samochodu żeby se jeździła, coś małego i żeby mało paliło. Myśleliśmy o mercu a klasa ale to się tak psuje podobno. Znajomy kupił żonie takie lupo i mówi że pali 3-4l w mieście :naughty:

jak go nie pali i z miejsca nie rusza :wink:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:hi:No to siup do Sevesa :decayed:

Opublikowano
Opublikowano

---------- Post dopisany at 11:23 ---------- Poprzedni post napisany at 11:19 ----------

Dziś dla odmiany poszedł Passat B5 z 2001 roku z parkingu Galerii Śląskiej przy Gliwickiej pomiędzy 18.20 a 19.15 Widać z tego, że grupa prawdopodobnie z Gliwic gości w Rybniku codziennie. Na spoty nie mam zbytnio czasu ale wolałbym nie spotkać się z żadnym forumowiczem w tych "innych" okolicznościach.

Czyste skurwole z tych złodziei , takim powinni wszystkie łapy połamać i wsadzić na 20 lat do paki :wallbash:

A tak na poważnie VW mogą se kraść niech tylko się odpier**lą od :audi::grin::wink::decayed:

---------- Post dopisany at 11:25 ---------- Poprzedni post napisany at 11:23 ----------

Wiesiek jo sie cały czas boja nie yno teraz :tongue4:

PS. edytuje sie Twoje posty jak kiedyś cabriofana :grin::decayed:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 11:23 ---------- Poprzedni post napisany at 11:19 ----------

Czyste skurwole z tych złodziei , takim powinni wszystkie łapy połamać i wsadzić na 20 lat do paki :wallbash:

A tak na poważnie VW mogą se kraść niech tylko się odpier**lą od :audi::grin::wink::decayed:

z pierwszym się zgodzę ...z drugim w żadnym wypadku...!!!!!!!!!!!!!!!

będę darmozjadów utrzymywałi ye.ał na nich do usranej śmierci ??????

nigdy!

Ty rób jak wolisz. Ja się na to nie godzę.

---------- Post dopisany 20-05-2012 at 09:35 ---------- Poprzedni post napisany 19-05-2012 at 11:43 ----------

:hi: dzieńdoberek :decayed:

---------- Post dopisany at 09:35 ---------- Poprzedni post napisany at 09:35 ----------

:hi: dzieńdoberek :decayed:

Opublikowano
Opublikowano

bry :hi:

Opublikowano