m3rvin Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Kur.. jestem na liscie rezerwowej na polibudzie :/studiuje ktoś tutaj z całej ferajny? noo...ja studiuję ...jak rozebrać takie paście jak nokia c6:facepalm:
ROBERT Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Robert co porabiasz nic Cię nie widać ? Ukrywam się
Polko_V Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Kur.. jestem na liscie rezerwowej na polibudzie :/studiuje ktoś tutaj z całej ferajny? noo...ja studiuję ...jak rozebrać takie paście jak nokia c6:facepalm: dzięki:wink:zaro napisza Ci priVa...
ROBERT Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Viaken.pl: Viaken - elektronika dla motoryzacjia tu nie warto floty dopłacac? Robi to samo co niebieski Dokładnie , tego czarnego też się da upalić ( coś o tym wiem ) Gonzus może przemyśl zakup VCDS'a ( np. od m3rvin'a ) będzie na zaś jakbyś kiedy coś nowszego kupił
Matek Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Póki co ten tani kabelek mi wystarczy, nie mam aż tyle kasy by kupić ten drogi.. A fure będę kupował za jakieś pół roku do siebie i to i tak będzie B5 tyle, że 1.9 TDI więc póki co na kilka lat kabelek styknie /spadam
tofik_audi Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 witam kolegów. mam nadzieje ze na następnym spocie też do was dołączę tylko trochę mi jest wstyd za moją landrynke bo dopiero ją kupiłem i jest troszke poobijana i niestety silnik się psuje a dokładnie turbina nie wiecie jak jej pomóc po za wymianą czasami ma napady i zaczyna dymić i olejem śmierdzi ale wszystko zrobie i będzie igiełka na pewno się będę z wami świetnie bawił tylko napiszcie dokładnie gdzie to będzie kiedy i o której bo się gubię troszkę hehe a mam taką propozycję można zrobić jakieś koszulki z własnym logiem oraz małe naklejki na auta żeby było wiadomo ze to jeden klubik hehe fajnie by to wyglądało ale to tylko moja propozycja.Pozdrawiam
H4mm3R Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Patrz w lusterka, samochody są wszędzie | Wideo ---------- Post dopisany at 13:42 ---------- Poprzedni post napisany at 13:40 ---------- hehe a mam taką propozycję można zrobić jakieś koszulki z własnym logiem oraz małe naklejki na auta żeby było wiadomo ze to jeden klubik hehe fajnie by to wyglądało ale to tylko moja propozycja.Pozdrawiam Takie coś już tu mamy na forum Masz dział gadżety klubowe
m3rvin Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 witam kolegów. mam nadzieje ze na następnym spocie też do was dołączę tylko trochę mi jest wstyd za moją landrynke bo dopiero ją kupiłem i jest troszke poobijana i niestety silnik się psuje a dokładnie turbina nie wiecie jak jej pomóc po za wymianą czasami ma napady i zaczyna dymić i olejem śmierdzi ale wszystko zrobie i będzie igiełka na pewno się będę z wami świetnie bawił tylko napiszcie dokładnie gdzie to będzie kiedy i o której bo się gubię troszkę hehe a mam taką propozycję można zrobić jakieś koszulki z własnym logiem oraz małe naklejki na auta żeby było wiadomo ze to jeden klubik hehe fajnie by to wyglądało ale to tylko moja propozycja.Pozdrawiam następny szczęsliwy posiadacz v6
tofik_audi Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 haha tak tak tylko zastanawiam się nad zmianą silnika na 2.7 tylko nie wiem czy mi bedzie pasował
m3rvin Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 dla ogarniętego i pojmującego stan rzeczy człeka wszystko będzie pasować - tylko czy będzie się opłacać
Matek Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 tofik, poczytaj na forum. Rożne ludzie przekładki robili ale w większości to nieopłacalne WITAM NA FORUM
m3rvin Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 m3rvin ... dostałeś PW ?? jo jo ano .... byda pisać do niego..... dzięki
Matek Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 i chvj, postudiowane w Rybniku trzeba atakować Gliwice
tofik_audi Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 kto ma taką jasną niebieska audice w kombiku
m3rvin Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 w SJZ Artur ---------- Post dopisany at 18:07 ---------- Poprzedni post napisany at 18:04 ---------- w SR Arek i chyba jeszcze 2 lub 1 jeździ
H4mm3R Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 w SJZ Artur---------- Post dopisany at 18:07 ---------- Poprzedni post napisany at 18:04 ---------- w SR Arek i chyba jeszcze 2 lub 1 jeździ Jasno niebieski a nie nagaro blue
Rekomendowane odpowiedzi