wiesiek3d Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Chyba ktoś przegina :baseball:i ma słabe nerwy:whistling: ---------- Post dopisany at 20:55 ---------- Poprzedni post napisany at 20:53 ---------- Kuna kiedy były wymienione świece w aucie ? co wziąłem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuna Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Nie wiem, na pewno po przywiezieniu wymieniałem ---------- Post dopisany at 21:03 ---------- Poprzedni post napisany at 21:00 ---------- Świece z BOSCHA powinieneś wymieniać co 65tys, więc dopiero przy 235tys pomyśl o nich:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Pany, po co te spiny, czasami trzeba sie wyluzować pssst:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Pany co tu taka nerwówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Pany, po co te spiny, czasami trzeba sie wyluzowaćhttp://1.bp.blogspot.com/-DpksXTtn_Kk/T-Nba_IZE-I/AAAAAAAABSM/oQscT0aR2Dg/s1600/Warka+Radler2.jpg pssst:decayed: Przy kompocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
addassko Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Morgen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuna Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Matek dobre to jest? Bo piłem już Lecha Shandy i Somersby. Ale dla mnie to takie soki a nie piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 jakie tutaj nerwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Pany, po co te spiny, czasami trzeba sie wyluzowaćhttp://1.bp.blogspot.com/-DpksXTtn_Kk/T-Nba_IZE-I/AAAAAAAABSM/oQscT0aR2Dg/s1600/Warka+Radler2.jpg pssst:decayed: Przy kompocie no właśnie...przy jabolu...---------- Post dopisany at 13:54 ---------- Poprzedni post napisany at 13:54 ---------- w ogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Kuna, zależy jak leży. Mi to podchodzi ostatnio bardziej niż zwykły browar, fajna lemoniadka z małym procentem Na upały super, btw, odczytałeś PW? a tak w ogole to witam po robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Chyba ktoś przegina :baseball:i ma słabe nerwy:whistling:---------- Post dopisany at 20:55 ---------- Poprzedni post napisany at 20:53 ---------- Kuna kiedy były wymienione świece w aucie ? co wziąłem ? ojj...tam przegina, po prostu wyrażam swoją opinię. Słabe nerwy?! Niee...po prostu szczerze, bez żadnego wazeliniarstwa:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 No i Grzegorz to sie ceni, lepiej doyeebać to co na sercu leży niż owijać w bawełne:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 konwersacja z Tobą nie ma najmniejszego sensu ja jeszcze nawet nie zacząłem konwersować i nawet nie mam zamiaru..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 dobry nie wiem czy już pisałem Wiesiu doebany ten Twój nowy awatar prawie jak stig Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 konwersacja z Tobą nie ma najmniejszego sensu ja jeszcze nawet nie zacząłem konwersować i nawet nie mam zamiaru..... dobrze, dobrze... czyli oj tam, oj tam:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi