addassko Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 :hi:Szukam Panowie motocykla i nic nie ma zadzwon do mnie mam cos fajnego do sprzedania Dzwonię dzwonię a Ty nie odbierasz pogadane
Kuna Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 :hi:Szukam Panowie motocykla i nic nie ma zadzwon do mnie mam cos fajnego do sprzedania Dzwonię dzwonię a Ty nie odbierasz pogadane MHM Taki?
blant88 Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 Akurat wczoraj wróciłem z Ustronia Morskiego i powiem wam że jak na wrzesień to pogoda była bombowa ! mało turystów ,luz blues http://www.kki.pl/zenit/grzyby_spyt/koz_bury/koz_d01.jpgwłaśnie wróciłem z grzybobrania cały kibel koźlaków a gdzie byłeś zbierać ?
seves Opublikowano 25 Września 2012 Opublikowano 25 Września 2012 do 10 razy sztuka jak dobrze liczę to 10 kapelusz bez treści nie wie ktoś jak z wodzisławską? bo podobno znów wiadukt mają na jakiś czas zamknąć ?
Matek Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 ile powinienen zabulić w ASO za wymiane oleju? ze swoimi gratami?
wiesiek3d Opublikowano 26 Września 2012 Opublikowano 26 Września 2012 :hi:Nic nie wiem o wiadukcie bo ta droga teraz to i tak masakra:facepalm:
Rekomendowane odpowiedzi