wiesiek3d Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Heloł synki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 panowie mam sprawe, jak się fachowo nazywa takie urządzonko które zastępuje kabel telefoniczny? jak dostałem dekoder telewizji cyfrowej warunkiem było aby ten dekoder był cały czas podłączony do internetu (LifeBox'a) i gość powiedział, że zamiast kabla może mi dorzucić takie urządzonko które z jednej strony (jedną część) wepnę do LifeBox'a (nadajnik), a drugą część (odbiornik) do dekodera i dzięki temu będę miał internet połączony bezprzewodowo. pewnie idzie to kupić na allegro ale nie wiem jak to się fachowo nazywa:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m3rvin Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 poprzez wi-fi, karta sieciowa bezprzewodowa lecz ona musi byc kompatybilna z twym dekoderem lecz jak w lifeboxie masz wifi to ci potrzeba tylko do dekodera ten odbiornik na wifi lub ciagniesz kabel i jak ci powiedzial ze odbiornik i nadajnik to to musi byc chyba specjalny zestaw pod dany dekoder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 7 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 7 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2012 lecz jak w lifeboxie masz wifi to ci potrzeba tylko do dekodera ten odbiornik na wifi no właśnie też się tak zastanawiałem ale wtedy taki odbiornik wpina się w wyjście USB, a dekoder ma tylko wyjście telefoniczne i tak się zastanawiam czy są takie odbiorniki Wi-Fi na takie wyjście:co: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Arek napisz jaki dekoder ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 helloł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Seves ty żyjesz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Arek może to pomoże Odbiornik WiFi z wtyczką RJ-45 ? - Forum Notebookcheck.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Arek napisz jaki dekoder ? dokładnie chodzi o to samo co w linku poniżej:decayed: Arek może to pomoże Odbiornik WiFi z wtyczką RJ-45 ? - Forum Notebookcheck.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Seves ty żyjesz ?? starom się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m3rvin Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riddick74 Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 ale mgła za oknem.. 8 kilometrów 20 minut jechałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuna Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Jaka mgła - nic nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 ale mgła za oknem.. 8 kilometrów 20 minut jechałem Jaka mgła - nic nie ma Matek jak jest mgła za oknem to spróbuj włączyć klimę i nadmuch na przednią szybę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 dobra, dobra ja tam swoje wiem następnym razem focie pykne kliczko-wach, ktoś dziś ogląda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan007 Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Koledzy prosze bardzo o pomoc ,moze ktos kojarzy autko Oferta - Audi A4 - Wyposażenie: SPORTOWA WERSJA S-LINE CZARNA PODSUFITÓWKA LISTWY PROGOWE Z OZNACZENIEM WERSJI SLINE GAŁKA ZMIANY BIE Jestem z Gdyni i musialbym przejechac cala Polske a nie wiem czy warto ?? Z gory dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi