wiesiek3d Opublikowano 26 Listopada 2012 Opublikowano 26 Listopada 2012 Wiesiek godoł Ci juz kto że wyglądosz jak stig Ja Ty , kupuja z synkiem R6 '99, super stan od kumpla Blant auto kupione ? tak auto kupione ,jak Wiesiek teraz robisz ? to podjadę żeby oddać sprzęt Na I zm. po 15,30 jestem w domu, niech autko się kula bezawaryjnie
blant88 Opublikowano 26 Listopada 2012 Opublikowano 26 Listopada 2012 Wiesiek godoł Ci juz kto że wyglądosz jak stig Ja Ty , kupuja z synkiem R6 '99, super stan od kumpla Blant auto kupione ? tak auto kupione ,jak Wiesiek teraz robisz ? to podjadę żeby oddać sprzęt Na I zm. po 15,30 jestem w domu, niech autko się kula bezawaryjnie f*ck, a ja robie na 16.30 :/ i po 15 jakoś wyjeżdżam
seves Opublikowano 26 Listopada 2012 Opublikowano 26 Listopada 2012 Wiesiek godoł Ci juz kto że wyglądosz jak stig Ja Ty , kupuja z synkiem R6 '99, super stan od kumpla tak właśnie nie byłem pewien czy żech już to pisoł czy nie co kupujecie ech jak idealno to nie ma sie co zastanawiać - jak pojedziesz na niej sprawdź 2bieg bo w pierwszych rocznikach lubiły wypadać i czasem był kłopot z wbijaniem 2 w ogóle, ale to pewnie dobrze pooglądosz taki stary wyga a pisza yno żeby zwrócić uwaga ---------- Post dopisany at 17:29 ---------- Poprzedni post napisany at 17:27 ---------- no i w ogóle uważejcie na 1 i 2biegu bo jest dość lekki i powyżej 6tys obrotów jest taki dość nagły doj*b - mi jak zech zaczynoł śmigać motor pora razy prawie spod d*py odjechoł
wiesiek3d Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 Seves wszystko sprawdzone:wink:
A-rek Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Opublikowano 27 Listopada 2012 Seves wszystko sprawdzone:wink: a kupione? panowie takie pytanko: czy ktoś korzystał bądź korzysta z kantoru internetowego?
seves Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 Seves wszystko sprawdzone:wink: to wypas:thumbup1: i co kiedy kupujesz? a Ty Wiesiu sprzedajesz swojego? to r6 dla Ciebie czy dla synka? Seves wszystko sprawdzone:wink: a kupione? panowie takie pytanko: czy ktoś korzystał bądź korzysta z kantoru internetowego? ja nie, nie wiem jak to działa
blant88 Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 I jak tam Wiesiek oglądanie autka? złom?
wiesiek3d Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 Nie całkiem:grin: ale 2,0 CR w tym autku idzie jak przeciąg.
Rekomendowane odpowiedzi