Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robert w przyszłym tyg byda FIFA 12 mieć :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:

• Odpowiedzi 42.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• ROBERT

6979

• wiesiek3d

5963

• Arturoo

4714

• H4mm3R

3240

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzięki panowie ,rok 2011 grudzień ,22500 przebiegu :wink:

Opublikowano
Robert w przyszłym tyg byda FIFA 12 mieć :decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:

Ja nie wiem czy jeszcze w tym miesiącu FIFA 13 nie kupię

Opublikowano

no toś mnie Wiesławie zaskoczył no:decayed: cóż tak Cie skusiło na auto nówka z salonu ?

seves co amg to amg, zresztą egal, em czy es zawsze miałem do tych aut słabość :decayed:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

no toś mnie Wiesławie zaskoczył no:decayed: cóż tak Cie skusiło na auto nówka z salonu ?

to nie jest auto nówka z salonu :wink: i całe szczęście

---------- Post dopisany at 15:40 ---------- Poprzedni post napisany at 10:40 ----------

Wiesiek jak robisz w tym tygodniu ?

Opublikowano

Na 18

Opublikowano
Opublikowano
A mój strzał to Skoda Rapid :naughty: ( chyba nawet czerwona ) :naughty:

To nie sedan a liftback i zrobiony z chińskiego plastiku w środku, masakra za tą kasę:facepalm:

dobra godej :decayed:

jetta :banan:

to co WIesiu jetta? :naughty:

Bingo....................................... Panowie pijemy a reszta o suchym pysku :naughty::whistling::polew:

Po długich poszukiwaniach i jazdach próbnych zapadła decyzja i to wspólnie z Basią :grin: Jetta i już.

Wiem, wiem zaraz będą pytania i co i jak, no to żeby Was serce nie bolało piszę, wersja Highline, silnik 1,4 TSI 122 KM, kolor black, środek jasny beż, itd, itp.

Powiem tylko że za***iste auto w porównaniu do B5:jerk:

Seves i żeby Cie serce nadal nie bolał to zawias sport obniżona i to w ori :decayed:

Zamienię zawias na zwykły:whistling:

Jak ta tylko silnik inny i felung, kupiona w tym salonie :wink:

AUTORUD, Volkswagen Jetta 1.4TSI 160KM HIGH DEALER GWAR. - otoMoto.pl

:shock3:

Wiesiu graaaaty za***ista nie ma dwóch zdań:slina:

niech służy i daje mnóstwo radości czy coś nie wiem co się życzy hahaha na tak nowe auto :grin:

Opublikowano

Dzięki

Opublikowano

siema:hi:

Opublikowano

a ja też mam coś nowego w garażu :banan:

żartuję, nie stać mnie :facepalm: jeszcze:decayed: a napisałem bo widzę że tylko jak ktoś cos kupuje to się coś dzieje :grin:

coś mnie choroba powaliła i wczoraj cały dzień w łóżku przesiedziałem ale ani mi się na forum nie chciało wchodzić padaka, dzis na szczeście lepiej i już w robocie byłem normlanie :doh:

Opublikowano

Seves Ty coś często chorujesz:kwasny:

Opublikowano

no widzisz, tak serio nie było źle tylko w sobotę do Białki jadę i szybko musiałem być w formie :grin: więc wolałem poleżeć i wypocić choć do końca nie pomogło :P

a w piątek byłem na pogrzebie i niestety wybrałem się standardowo bez czapki bo nie chodzę :P i w letnich butach a to niestety była delikatna przesada bo zmarzłem okropnie :decayed:

nawiasem mówiąc - mój kumpel organizuje w sobotę wyjazd do Białki na narty/deski i jest jeszcze kilka miejsc :naughty: tylko że wyjazd ok 6 z Czerwionki

Opublikowano

Seves to ja też coś napisze bo byłem dzisiaj na zakupach więc wypada:decayed:

Opublikowano
Opublikowano

i dobranoc :facepalm:

Opublikowano

no widzisz, tak serio nie było źle tylko w sobotę do Białki jadę i szybko musiałem być w formie :grin: więc wolałem poleżeć i wypocić choć do końca nie pomogło :P

a w piątek byłem na pogrzebie i niestety wybrałem się standardowo bez czapki bo nie chodzę :P i w letnich butach a to niestety była delikatna przesada bo zmarzłem okropnie :decayed:

nawiasem mówiąc - mój kumpel organizuje w sobotę wyjazd do Białki na narty/deski i jest jeszcze kilka miejsc :naughty: tylko że wyjazd ok 6 z Czerwionki

Seves nie tylko ty zachorowałeś :)

Opublikowano