m3rvin Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 aha a co z spalaniem w 15 se miescisz ?
bugi23 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 spalanie różnie przy spokojnej jeździe te 14-15 weźmie ale jak na razie spokojnie się nie da:naughty:, muszę to instalacje LPG wymienić bo ta obecna ma za mało opcji regulacji i się do tego silnika nie nadaję, jakiś magic ja tak założył że katastrofa, od kolegi CLK 320 pali 13-14 LPG przy jeździe nie emeryckiej.
wiesiek3d Opublikowano 31 Grudnia 2012 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku !!!
A-rek Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2013 również wszystkim najlepszego!!!!!!
A-rek Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2013 koniec odpoczynki i czas wracać do roboty..... Blant i co tam z twoim samochodem?
blant88 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 koniec odpoczynki i czas wracać do roboty..... Blant i co tam z twoim samochodem? a samochód juz jest OK całe szczęście ,rozerwało mi przewód gumowy od chłodnicy tak jebło jakbym tam dał jakiś ACHTUNG :/ a do tego później nie umiałem auta odpalić i cały czas świeciła mi kontrolka od świec i świece już podobno były totalne dno ale już jest ok jade jutro po odbiór jak zdarzę po robocie
A-rek Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2013 Najlepszości w Nowym Yorku wo ho ho, kto tu się pojawił a samochód juz jest OK całe szczęście ,rozerwało mi przewód gumowy od chłodnicy tak jebło jakbym tam dał jakiś ACHTUNG :/ a do tego później nie umiałem auta odpalić i cały czas świeciła mi kontrolka od świec i świece już podobno były totalne dno ale już jest ok jade jutro po odbiór jak zdarzę po robocie
andy_sky Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Najlepszości w Nowym Yorku wo ho ho, kto tu się pojawił ździwiony trochę było problemów z zainstalowaniem ale było minęło, Ty chyba też zmieniłeś adres ---------- Post dopisany at 20:19 ---------- Poprzedni post napisany at 20:16 ---------- i zaś zapomniałem jak zacytować ,tak długa abstynencja nie służy wynużeniom ---------- Post dopisany at 20:23 ---------- Poprzedni post napisany at 20:19 ---------- wo ho ho, kto tu się pojawił naumiałem się
A-rek Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2013 Ty chyba też zmieniłeś adres a jakoś tak wyszło:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi