riddick74 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 http://a4-klub.pl/konkurs-fotograficzny-najladniejsze-zdjecie-a4-120/grudzien-najladniejsze-zdjecie-a4-forum-258831/ glosujcie
riddick74 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 poszło pijemy na zlocie w Bukowinie?
seves Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 siema Wybiera się ktoś oprócz mnie i Blanta do BT w tym roku ? ---------- Post dopisany at 15:32 ---------- Poprzedni post napisany at 15:29 ---------- Data 22-24 marca Koszt to 290 zł osoba ( 'kolorowi" ) 270 zł osoba Lista powinna się pojawić w najbliższym czasie Wiesiek , Arek , Seves i reszta , a wy? Synki szczerze nie wiem, raczej się ogarnę wezmę flaszkę albo 2 i pojadę ale to nie pewne:kwasny:
blant88 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 siemanko po liście do BT widzę ,że cosik się napijemy z paroma duszyczkami jak za starych czasów z tobą to ja się musze napić i ogólnie postawić, bo za te 0.7 upss "szczeże nie miałem kiedy i jak ci ja przywieść" teraz w weekend postaram sie ---------- Post dopisany at 03:16 ---------- Poprzedni post napisany at 03:16 ---------- to sie ogarnij właśnie liczymy na ciebie
Arturoo Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 siemanko po liście do BT widzę ,że cosik się napijemy z paroma duszyczkami jak za starych czasów z tobą to ja się musze napić i ogólnie postawić, bo za te 0.7 upss "szczeże nie miałem kiedy i jak ci ja przywieść" teraz w weekend postaram sie ---------- Post dopisany at 03:16 ---------- Poprzedni post napisany at 03:16 ---------- to sie ogarnij właśnie liczymy na ciebie jak się uda to my pojedziemy w trójkę ,a tam co do reszty to luzik ,nie stresuj się
akjam Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Spodobało mi się i znowu biorę udział w konkursie na foto do kalendarza i znowu proszę Was o głosik. http://a4-klub.pl/konkurs-fotograficzny-najladniejsze-zdjecie-a4-120/grudzien-najladniejsze-zdjecie-a4-forum-258831/
wiesiek3d Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Głosy poleciały na najładniejsze
blant88 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 siemanko po liście do BT widzę ,że cosik się napijemy z paroma duszyczkami jak za starych czasów z tobą to ja się musze napić i ogólnie postawić, bo za te 0.7 upss "szczeże nie miałem kiedy i jak ci ja przywieść" teraz w weekend postaram sie ---------- Post dopisany at 03:16 ---------- Poprzedni post napisany at 03:16 ---------- to sie ogarnij właśnie liczymy na ciebie jak się uda to my pojedziemy w trójkę ,a tam co do reszty to luzik ,nie stresuj się to ma się "udać" a nie że jak się uda, takie coś to wogóle nie przyjmujemy do wiadomości
Kuna Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Panowie jedziecie sami do BT czy zabieracie swoje - oczywiście o połóweczkach nie mówię bo moje już się mrożą
blant88 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Panowie jedziecie sami do BT czy zabieracie swoje - oczywiście o połóweczkach nie mówię bo moje już się mrożą już f*ck u mnie by to nie przetrwało
Kuna Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Żartuje, moje oczywiście też nie w końcu do dopiero za 2 miesiące
ROBERT Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 siemanko po liście do BT widzę ,że cosik się napijemy z paroma duszyczkami jak za starych czasów Noooo... I ja tak samo jak Daniel za te "pępkowe" , trzeba będzie to nadgonić w BT Synki szczerze nie wiem, raczej się ogarnę wezmę flaszkę albo 2 i pojadę ale to nie pewne:kwasny: Synek ogarniaj się , bier ... flaszkę albo 2 ... i dajesz Panowie jedziecie sami do BT czy zabieracie swoje - oczywiście o połóweczkach nie mówię bo moje już się mrożą U mnie jest taka sytuacja że przede wszystkim moja połóweczka chce jechać trzeci raz z rzędu , widocznie bardzo się jej spodobało jak jestem tak łożarty jak co roku w BT Ja , Marzena , Daniel i Aurelia jedziemy już w czwartek a wracamy w poniedziałek Ja już trzeci raz z rzędu będę wracał w poniedziałek bo jakoś nie mogę do siebie dojść po piątku i sobocie ( a w tym roku jeszcze dojdzie czwartek - Daniel szykuj się )
Kuna Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 No właśnie też zastanawiam się nad czwartkiem wieczór. Bo w sobotę bym nie mógł pić Chyba że moja pojedzie - ale dać jej moje a4
ROBERT Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 My nie jedziemy w czwartek wieczorem tylko rano ... normalnie dopłata za dwa dzionki z wyżerką Artur jakoś Cię jeszcze nie widać na liście ?
Rekomendowane odpowiedzi