Kuna Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Ja do czwartku 22:00 zadeklaruje się czy sam czy z Kasią Jaki koszt jeżeli chodzi o przyjazd już w czwartek?
ROBERT Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Doba z wyżerką tak jak w 2011 i 2012 roku wynosi 90 zł. od osoby
ROBERT Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Mi się wydaje , ze od 15:00 do 12:00 ale mogę się mylić , poszukaj tu > Górski Ośrodek Wypoczynkowy Stasinda noclegi imprezy integracyjne szkolenia konferencje w Bukowinie Tatrzańskiej ( zawsze się możesz z szefową dogadać )
Kuna Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 zadzwonię spytam się mam dar przekonywania to może coś ubije z ceny
ROBERT Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 zadzwonię spytam się mam dar przekonywania to może coś ubije z ceny Ubić raczej nie ubijesz ( no chyba , ze bez wyżywienia weźmiesz ) , ja tez już dzwoniłem Zaliczki jak co to nie chcą tylko e-mail z informacją ( kto z kim i jak długo)
Kuna Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Spróbować można, ze grupa sympatyków jest zachwycona Państwa ośrodkiem i już dzień przed urodzinami chciała by przyjechać na miejsce w celu zakwaterowania
miron78 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 z tej ceny już nic nie ubijesz Kuna ewentualnie żeby było taniej - możesz zarezerwować pokój 1 os. i poprosić o 3 dostawki bo z tego co wiem to z Robertem jedziesz. Wtedy nie wychodzi 90zł od osoby tylko 70zł - tylko może być troszkę ciasnawo :grin:
Kuna Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Z jakim Robertem 90zł z pełnym wyżywieniem to i tak dobra cena, ale mam już taką zasadę że zawsze próbuje zbić coś Tym bardziej że dl;a 2 osób to 760zł + paliwo i alkohol + deperele Tyle imprez się szykuję - BT - Zator? - Nysa Obowiązkowo + rezanie samochodu + jeszcze jakieś wczasy by się zdały
ROBERT Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Mirek jak co to jadę razem z blant'em88
Kuna Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Rozwala mnie w tej ofercie tylko jedno że nawet basen, sauna i jacuzi są płatne i to od osoby na 1,5h Byłem już w tylu miejscach i pierwszy raz coś takiego widzę
ROBERT Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Nikt Ci nie karze iść na basen Chociaż dla mnie też to jest bez senu to i tak zawsze jak tam jestem przynajmniej na 1.5 h idę wymoczyć jaja
miron78 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Z jakim Robertem 90zł z pełnym wyżywieniem to i tak dobra cena, ale mam już taką zasadę że zawsze próbuje zbić coś Tym bardziej że dl;a 2 osób to 760zł + paliwo i alkohol + deperele Tyle imprez się szykuję - BT - Zator? - Nysa Obowiązkowo + rezanie samochodu + jeszcze jakieś wczasy by się zdały no to fakt - niby taki tylko zlocik ale trochę kasy pochłania ta impreza
blant88 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 siemanko po liście do BT widzę ,że cosik się napijemy z paroma duszyczkami jak za starych czasów Noooo... I ja tak samo jak Daniel za te "pępkowe" , trzeba będzie to nadgonić w BT Synki szczerze nie wiem, raczej się ogarnę wezmę flaszkę albo 2 i pojadę ale to nie pewne:kwasny: Synek ogarniaj się , bier ... flaszkę albo 2 ... i dajesz Panowie jedziecie sami do BT czy zabieracie swoje - oczywiście o połóweczkach nie mówię bo moje już się mrożą U mnie jest taka sytuacja że przede wszystkim moja połóweczka chce jechać trzeci raz z rzędu , widocznie bardzo się jej spodobało jak jestem tak łożarty jak co roku w BT Ja , Marzena , Daniel i Aurelia jedziemy już w czwartek a wracamy w poniedziałek Ja już trzeci raz z rzędu będę wracał w poniedziałek bo jakoś nie mogę do siebie dojść po piątku i sobocie ( a w tym roku jeszcze dojdzie czwartek - Daniel szykuj się ) oj Robert czuje że bedziemy sie trzymać ale podłogi PS. Dziś bede dzwonił ---------- Post dopisany at 03:12 ---------- Poprzedni post napisany at 03:12 ---------- teraz akurat z roboty wróciłem
musti Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Cześć Tutaj małe info dla tych , którzy zasypywali mnie prywatnymi wiadomościami odnośnie ręcznika : http://a4-klub.pl/czapka-daszkiem-recznik-111/recznik-plazowy-1-tura-kolor-czarny-73292/index11.html#post3062772 Pozdrawiam, Musti A4 Klub Polska
wiesiek3d Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Po białym szaleństwie ,ale jestem wyebany:wink:
Rekomendowane odpowiedzi