siemasz007 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Koledzy kiedy planujecie najbliższego spota ? Jestem z okolic Wodzisławia
blant88 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Koledzy kiedy planujecie najbliższego spota ? Jestem z okolic Wodzisławia chopie Rybniku upadł niestety :/ a dlaczego to nie wiem
Matek Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 ja to wszystko rozruszam priorytetem jest zmiana miejscówki, a póki co zostają Żory siemasz007
A-rek Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2013 ja to wszystko rozruszam priorytetem jest zmiana miejscówki, znasz lepszą to wal, a ja to zmienie w pierwszym poście.....
siemasz007 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 To akurat mam po drodze na studia czy na Żorskim spocie ktoś dysponuje kablem z komputerem ? Jeśli mnie pamięć nie myli Żorskie spoty odbywały się w czwartki na "szałasie" a o której godzinie ? I jaka frekwencja ?
Kuna Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 To akurat mam po drodze na studia czy na Żorskim spocie ktoś dysponuje kablem z komputerem ? Jeśli mnie pamięć nie myli Żorskie spoty odbywały się w czwartki na "szałasie" a o której godzinie ? I jaka frekwencja ? Zazwyczaj ktoś ma kabel i kompa, co do frekfencji to zazwyczaj koło +10 nas jest
seves Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 To akurat mam po drodze na studia czy na Żorskim spocie ktoś dysponuje kablem z komputerem ? Jeśli mnie pamięć nie myli Żorskie spoty odbywały się w czwartki na "szałasie" a o której godzinie ? I jaka frekwencja ? Zazwyczaj ktoś ma kabel i kompa, co do frekfencji to zazwyczaj koło +10 nas jest ja bym tego nie nazwał zazwyczaj a raczej "czasem" dobry
blant88 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 ---------- Post dopisany at 14:31 ---------- Poprzedni post napisany at 14:30 ---------- To akurat mam po drodze na studia czy na Żorskim spocie ktoś dysponuje kablem z komputerem ? Jeśli mnie pamięć nie myli Żorskie spoty odbywały się w czwartki na "szałasie" a o której godzinie ? I jaka frekwencja ? http://a4-klub.pl/slaskie-91/spoty-zorskie-okolic-czwartki-godz-19-00-zajazd-szalas-dk81-215313/
Matek Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 To akurat mam po drodze na studia czy na Żorskim spocie ktoś dysponuje kablem z komputerem ? Jeśli mnie pamięć nie myli Żorskie spoty odbywały się w czwartki na "szałasie" a o której godzinie ? I jaka frekwencja ? ja mam kabel ale lapka byś sam musiał ogarnąć co studiujesz? ja to wszystko rozruszam priorytetem jest zmiana miejscówki, znasz lepszą to wal, a ja to zmienie w pierwszym poście..... :decayed:
ROBERT Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Ja znam za***iste miejsce na spota tyle tylko , że to nie Rybnik , już dawno o tym myślałem Jak co to "Papik" w Rzuchowie
Matek Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Mnie za każdym razie kusi taki ładny drewniany lokal jak jadę do Gliwic po prawej stronie od Rybnika.. Nie pamiętam nazwy, ale parking korzystny itd tylko, że daleko
andy_sky Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 :hi:bry synki Mnie za każdym razie kusi taki ładny drewniany lokal jak jadę do Gliwic po prawej stronie od Rybnika.. Nie pamiętam nazwy, ale parking korzystny itd tylko, że daleko ja też znam fajne miejsce we Wrocławiu :polew:
siemasz007 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 To akurat mam po drodze na studia czy na Żorskim spocie ktoś dysponuje kablem z komputerem ? Jeśli mnie pamięć nie myli Żorskie spoty odbywały się w czwartki na "szałasie" a o której godzinie ? I jaka frekwencja ? ja mam kabel ale lapka byś sam musiał ogarnąć co studiujesz? ja to wszystko rozruszam priorytetem jest zmiana miejscówki, znasz lepszą to wal, a ja to zmienie w pierwszym poście..... :decayed: Najgorsze z możliwych - PRAWO, jestem na finiszu więc mam jeszcze okrągłe 2 semestry żeby w końcu wpaść na spota Inny kolega wspominał o Papi w Rzuchowie...kiedyś spędziłem tam sylwestra, sympatyczna miejscówa chętnie wpadne na jakiegoś spota więc informuj, swoją drogą Hamm3r jest z Raciborza ?
Rekomendowane odpowiedzi