siemasz007 Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Pytałem kolegów na PW, ale nikt się nie orientuje, może Wy Pany znacie właściela tej B6 ? Pełny pakiet S4, środek recaro, RNS-E, manual pod maską 1.9 PD co do wyglądu samochodu chyba jest bezdyskusyjny
ROBERT Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 jako FIFA 13 sa promocje kaj ? Nie wiem , ja kupiłem w Media pod koniec roku , była przecena ze 189 na 129 zł
m3rvin Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 jako FIFA 13 sa promocje kaj ? Nie wiem , ja kupiłem w Media pod koniec roku , była przecena ze 189 na 129 zł
A-rek Opublikowano 4 Lutego 2013 Autor Opublikowano 4 Lutego 2013 siema:hi: Ja znam za***iste miejsce na spota tyle tylko , że to nie Rybnik , już dawno o tym myślałem Jak co to "Papik" w Rzuchowie a ja tam byłbym za tym żeby robić całe lato jak jest ciepło w Rybniku w tym drewnianym domku Arek,Wiesiek ,Seves wiedzą o jaki chodzi moim zdaniem za***iste miejsce :] potwierdzam! od kwietnia zmienie w pierwszym poście miejsce spotkań właśnie na to
blant88 Opublikowano 4 Lutego 2013 Opublikowano 4 Lutego 2013 siema:hi: Ja znam za***iste miejsce na spota tyle tylko , że to nie Rybnik , już dawno o tym myślałem Jak co to "Papik" w Rzuchowie a ja tam byłbym za tym żeby robić całe lato jak jest ciepło w Rybniku w tym drewnianym domku Arek,Wiesiek ,Seves wiedzą o jaki chodzi moim zdaniem za***iste miejsce :] potwierdzam! od kwietnia zmienie w pierwszym poście miejsce spotkań właśnie na to I to mi sie podoba
Rekomendowane odpowiedzi