Arek956 Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 Pany mam wielką prośbę.Jako że jesteście z Rybnika to znalazłby ktoś chwilkę czasu żeby oblukać to auto? Audi A5 72900.00 PLN. Rybnik - otoMoto.pl Ja z Warszawy mam daleko a chciałbym wiedzieć czy w ogóle warto zainteresować się tym autem, a może ktoś z was ma rzut beretem i skoczyłby na 15 min luknąć na autko czy jest warte zachodu bo może się okazać że na zdjęciach wygląda ładnie a w realu nie jest już tak kolorowo Z góry dziękuje
Matek Opublikowano 24 Października 2013 Opublikowano 24 Października 2013 Siemka, chciałbym wam polecić mechanika Lux Car Mechanika Pojazdowa Gadałem z nim i rabaty dla klubowiczów z miłą chęcią zrobi.. Takze jak ktoś ma kłopoty z autkiem to śmiało go atakować,ceny mega śmieszne bo chłopak dopiero co na dobre rozkręca się z warsztatem. Powoływać się na mnie jak coś..
seves Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 Seves ty żyjesz Siema siema, Jeszcze żyja To kaś był ? siostra przyjechała z córeczką na 2tygodnie i tak jakoś się z nimi dzień w dzień siedziało i nie było na nic czasu :hi:wieczór Synki szukam jakiegoś dobrego spawacza na terenie Rybnika i okolic ...potrzebuję zrobić wydech do mojej A4 z kwasówki:decayed: macie może jakiś sprawdzony warsztat ?? prócz Michaela w Żorach ja jak miałem coś do zrobienia z wydechem to zawsze jechałem do michela ale do Radlina - z tego co wiem to ta sama firma ale w Radlinie mniej biorą (bo i warszat mają tam skromniejszy)
wiesiek3d Opublikowano 30 Października 2013 Opublikowano 30 Października 2013 No to Seves jesteś po łyskaczach
seves Opublikowano 30 Października 2013 Opublikowano 30 Października 2013 No to Seves jesteś po łyskaczach za***isty dzieciak
wiesiek3d Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 No to Seves jesteś po łyskaczach za***isty dzieciak To teraz tak nazywają ?
m3rvin Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 dam pracę / szukam kierowcy kierowca busa plandeka po de 3,5tkat B niemiecki by sie dogadac mile widziane adr i doswiadczenie CV na @ -> [email protected]
A-rek Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Opublikowano 4 Listopada 2013 ludziska znacie w Rybniku lub okolicach jakiś dobry i pewny (ale naprawde pewny) warsztat samochodowy? chciałbym zrobić rozrząd gdy będę w Polsce i marzyłoby mi się aby to było dobrze zrobione tak abym mógł bez problemu wrócić do DE
wiesiek3d Opublikowano 6 Listopada 2013 Opublikowano 6 Listopada 2013 dam pracę / szukam kierowcykierowca busa plandeka po de 3,5tkat B niemiecki by sie dogadac mile widziane adr i doswiadczenie CV na @ -> [email protected] Po Nowym Roku ludziska znacie w Rybniku lub okolicach jakiś dobry i pewny (ale naprawde pewny) warsztat samochodowy? chciałbym zrobić rozrząd gdy będę w Polsce i marzyłoby mi się aby to było dobrze zrobione tak abym mógł bez problemu wrócić do DE Seves miał dobrego, ponoć Eeee sami to zrobimy:whistling:
Matek Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 Sent from my LG-P700 using Tapatalk
A-rek Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Opublikowano 10 Listopada 2013 Eeee sami to zrobimy:whistling: gdybym miał więcej czasu na urlopie to moglibyśmy to zrobić....... ale lepiej będzie jak zrobimy jakąś flaszke:naughty:
wiesiek3d Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 Eeee sami to zrobimy:whistling: gdybym miał więcej czasu na urlopie to moglibyśmy to zrobić....... ale lepiej będzie jak zrobimy jakąś flaszke:naughty: Tam jest potrzebnych trochę specjalnych narzędzi, taki urok V6. Masz rację lepiej jakąś flaszeczkę zrobić.
pawelale Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 Robimy spota w najbliższym terminie?
Dejmien Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 Mam do sprzedania jak by ktoś był zainteresowany
Matek Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 Robimy spota w najbliższym terminie? zawsze chetny
blant88 Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 jestem zawsze ZA ale znając życie jajco z tego wyjdzie
Matek Opublikowano 17 Listopada 2013 Opublikowano 17 Listopada 2013 No to kur.. na pelnej to ma byc poki pakiet zima nie wpadnie. Mozna sie zgadac na piatek wieczor chocby na mcdrive na kawe na kotucza albo w jakis inny dzien tak co nas bedzie chocby te 5 autek.. Sent from my LG-P700 using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi