PrzemoS4 Opublikowano 17 Października 2015 Opublikowano 17 Października 2015 Z moczem oki...popuszczam dopiero powyzej 280 km/h Haha W sumie psikalem dzis po szybach itp. Ale auto pod chmurka stoi a juz pada ktorys dzien... Nawet nie mam sie jak za to zabrac
diman Opublikowano 17 Października 2015 Opublikowano 17 Października 2015 Z moczem oki...popuszczam dopiero powyzej 280 km/h Haha W sumie psikalem dzis po szybach itp. Ale auto pod chmurka stoi a juz pada ktorys dzien... Nawet nie mam sie jak za to zabrac podjedź na spota na gliwice obadamy
PrzemoS4 Opublikowano 17 Października 2015 Opublikowano 17 Października 2015 B.chetnie,tylko jakos nigdy nie umiem sie wybrac...heh..a nie ukrywam ze pomoc mi w tym momencie bedzie potrzebna
Matek Opublikowano 17 Października 2015 Opublikowano 17 Października 2015 W poniedziałek tez się musze wziąć za wszystko plus uszczelki bo też mi paruje..
Arturoo Opublikowano 17 Października 2015 Opublikowano 17 Października 2015 B.chetnie,tylko jakos nigdy nie umiem sie wybrac...heh..a nie ukrywam ze pomoc mi w tym momencie bedzie potrzebna Sam to zrobisz... Przypilnuje Cie
Matek Opublikowano 18 Października 2015 Opublikowano 18 Października 2015 Blant wszystkiego najlepszego!!
PrzemoS4 Opublikowano 18 Października 2015 Opublikowano 18 Października 2015 (edytowane) A no wlasnie ..Daniel- najlepszego Edytowane 18 Października 2015 przez PrzemoS4
Matek Opublikowano 18 Października 2015 Opublikowano 18 Października 2015 To kiedy jakąś siodemeczke robimy
PrzemoS4 Opublikowano 18 Października 2015 Opublikowano 18 Października 2015 B.chetnie,tylko jakos nigdy nie umiem sie wybrac...heh..a nie ukrywam ze pomoc mi w tym momencie bedzie potrzebna Sam to zrobisz... Przypilnuje Cie Jak juz wiesz zadanie mnie pokonalo...ale wielkie DZIEKUJE za namiary... Mam nadzieje ze Grzegorz da rade!!!Ps. Mam nadzieje ze ze mnie nie zedrze $$$
blant88 Opublikowano 18 Października 2015 Opublikowano 18 Października 2015 Dzięki panowie Wysłane z mojego LG-D620
Arturoo Opublikowano 18 Października 2015 Opublikowano 18 Października 2015 (edytowane) B.chetnie,tylko jakos nigdy nie umiem sie wybrac...heh..a nie ukrywam ze pomoc mi w tym momencie bedzie potrzebna Sam to zrobisz... Przypilnuje Cie Jak juz wiesz zadanie mnie pokonalo...ale wielkie DZIEKUJE za namiary... Mam nadzieje ze Grzegorz da rade!!!Ps. Mam nadzieje ze ze mnie nie zedrze $$$ Przeżyjesz...ma dojścia do prowidenta także się nie stresuj :-) ...widzimy się u niego jutro ..mi też przyparowala dziś szyba od środka... Ehhh Edytowane 18 Października 2015 przez Arturoo
PrzemoS4 Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 Artur , tyle ze mi trudno powiedziec na ktora ja sie wyrobie, ugadany jestem tak ze jak juz bede tak daleko to mam dac znac. Napisze ci esa..
A-rek Opublikowano 19 Października 2015 Autor Opublikowano 19 Października 2015 Pany, czy ktos z was przerabial moze temat mokrego dywanika od str kierowcy?? Pada i pada juz ktorys dzien, dzis cos pojezdziem, wychodze ze sklepu a tunszyby zaparowane... Sprawdzilem wsio i po str kierowcy ,bardziej przy podstopnicy mokro!! Gdzies wyczytalem ze moze wina odplywu, czy np linki od maski itp... Mechanikiem nie jestem Ktos moglby doradzic albo na to spojrzec? stary nie piernicz, że sobie z tym nie poradzisz podnieś maskę, zdemontuj podszybie i będziesz widział czy masz je zasyfione albo czy już ci tam woda nie stoi. moja żona by sobie z tym poradziła więc...... działaj!!
PrzemoS4 Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 Nie umialem wczoraj odkrecic ramiona od wycieraczki, tak to wsio mialem zdjete...a bez zdjetego ramiona nie wyjme plastyku...napsikalem tam na nic wd40 i zobaczymy czy pomoglo bo 1ramie bez problemu a drugie to ani rusz....
secio84 Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 Nie umialem wczoraj odkrecic ramiona od wycieraczki, tak to wsio mialem zdjete...a bez zdjetego ramiona nie wyjme plastyku...napsikalem tam na nic wd40 i zobaczymy czy pomoglo bo 1ramie bez problemu a drugie to ani rusz....Przemo ale wycieraczek nie trzeba ściągać naciepane z GT-I9195
PrzemoS4 Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 (edytowane) Problem znaleziony, za jakas chwile wrzuce foto Tak to wygladalo po zdjeciu podszybia. W srodku w miare czysto, odplyw drozny, zero lisci itp. Wyodkurzany piach oczywiscie zostal na koniec ,zeby nie bylo.... Przy okazji mechanizm wycieraczek wyjety i przesmarowany... Wszedzie sucho.. Az tu.... Peknieta pokrywa z obudowy kompa.. Z samego konca w najnizszym punkcie.... Albo byla zbyt mocno dokrecona i peklo albo... Takze woda splywajaca do odplywu,ma po drodze Pozostaje szukac pokrywy najlepiej z uszczelką... Edytowane 19 Października 2015 przez PrzemoS4
secio84 Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 Problem znaleziony, za jakas chwile wrzuce foto Tak to wygladalo po zdjeciu podszybia. W srodku w miare czysto, odplyw drozny, zero lisci itp. Wyodkurzany piach oczywiscie zostal na koniec ,zeby nie bylo.... Przy okazji mechanizm wycieraczek wyjety i przesmarowany... Wszedzie sucho.. Az tu.... Peknieta pokrywa z obudowy kompa.. Z samego konca w najnizszym punkcie.... Albo byla zbyt mocno dokrecona i peklo albo... Takze woda splywajaca do odplywu,ma po drodze Pozostaje szukac pokrywy najlepiej z uszczelką... No i wszystko jasne chyba o tym na pw tez ci pisałem z tego co pamiętam naciepane z GT-I9195
PrzemoS4 Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 Potrzebuje Pokrywe obudowy wraz z uszczelka, dol nie potrzebny . Moze ktos z was ma ? Nr pokrywy; 8e1907613d Na allegro od 95-120zl Zastanawiam sie czy do intercarsu nie zadzwonic i dopytac...
Rekomendowane odpowiedzi