secio84 Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 Bry poproszę o głosy jeśli to możliwe :-) http://a4-klub.pl/index.php?/topic/336404-wrzesien-najladniejsze-zdjecie-a4-na-forum/page-
PrzemoS4 Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 (edytowane) Ja rowniez Panowie bylbym wdzieczny za glosik.. W zeszlym miesiacu sie nie udalo... WRZESIEŃ - Najładniejsze zdjęcie A4 na forum - Kalendarz Audi A4 Klub Polska - Audi A4 Klub Polska http://a4-klub.pl/index.php?/topic/336404-wrzesien-najladniejsze-zdjecie-a4-na-forum/page- Edytowane 22 Października 2015 przez PrzemoS4
Matek Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 Przemek popraw link bo nie działa Dzialamy cos w sobote? Głos oddany : ) Zarowno na Secia jak i Przema
PrzemoS4 Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 Przemek popraw link bo nie działa Dzialamy cos w sobote? Głos oddany : ) Zarowno na Secia jak i Przema Sobota, moze byc ciezko bo moja sylwia idzie na miasto z kolezankami na 17 a ja z mala zostaje...Ale w sumie to chcialbym sie zgadac zeby twoim a chyba raczej Darii aparatem foty jakies popstrykac... Tylko trzebaby bylo pojezdzic i jakis fajnych miejscowek poszukac, a do tego potrzebny jest czas...
blant88 Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 Przemek popraw link bo nie działa Dzialamy cos w sobote? Głos oddany : ) Zarowno na Secia jak i Przema Ja w sobotę idę na ognicho ale niedziela jak najbardziej Wysłane z mojego LG-D620
Matek Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 W sobotę moja właśnie też wyrywa wieczorem na jakis recital kabaretowy, sprzet bym miał, miejscowki tez by sie ogarnęło. Szkoda, ze pogoda kiepska bo bysmy najwyzej małą wzieli ale lepiej nie ryzykowac. W ndz niestety raczej odpadam - SZKOŁA :/ Mała reklama, jakby ktos chciał ogarnac car detalling to moj bardzo dobry kolega działa https://www.facebook.com/StrefaGlancu
PrzemoS4 Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 W sobotę moja właśnie też wyrywa wieczorem na jakis recital kabaretowy, sprzet bym miał, miejscowki tez by sie ogarnęło. Szkoda, ze pogoda kiepska bo bysmy najwyzej małą wzieli ale lepiej nie ryzykowac. W ndz niestety raczej odpadam - SZKOŁA :/ Mała reklama, jakby ktos chciał ogarnac car detalling to moj bardzo dobry kolega działa https://www.facebook.com/StrefaGlancu Wyczytalemmze sa z szo...Orientujesz sie w cenach moze??? Ja bardzo chetnie bym sie pisall,tylko za ile $$$???
Matek Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 (edytowane) Zależy co byś chciał mieć zrobione. 502 203 676 Paweł Ci wszystko powie jak zadzwonisz co i jak. Śmiało sie na mnie powołuj Edytowane 23 Października 2015 przez Matek
blant88 Opublikowano 23 Października 2015 Opublikowano 23 Października 2015 Ja bym chciał mieć nowe auto ile bierze [emoji14] Wysłane z mojego LG-D620
PrzemoS4 Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 Zależy co byś chciał mieć zrobione. 502 203 676 Paweł Ci wszystko powie jak zadzwonisz co i jak. Śmiało sie na mnie powołuj Chcialbym zadzwonic...ale wczoraj cos mi sie ze skrzynia zaczelo robic i nie wiem co to bedzie dalej.....cala niedziele mam do d*py Boje sie nawet zadzwonic jutro do goscia i opisac mu to co zaobserwowalem...
Matek Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 (edytowane) Przemo nie załamuj mnie, że znow sie coś wysrało.. Ładuj manuala W sumie miałem kogoś od skrzyń aut, ale gość był chyba z Gliwic. Szukać namiaru jak cos? Edytowane 25 Października 2015 przez Matek
Arturoo Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 (edytowane) ebać kiblem o barierkę brać grosiwo z AC i szukać.. w końcu .... fajnej bryki Edytowane 25 Października 2015 przez Arturoo
PrzemoS4 Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 (edytowane) Przemo nie załamuj mnie, że znow sie coś wysrało.. Ładuj manuala W sumie miałem kogoś od skrzyń aut, ale gość był chyba z Gliwic. Szukać namiaru jak cos? Mam od Arturoo namiara na kola z boryni, takze kolo6km ode mnie, jutro bede dzwonic i opowiem mu swoja historie....Ps. Zawsze chcialem automata... Edytowane 25 Października 2015 przez PrzemoS4
main Opublikowano 25 Października 2015 Opublikowano 25 Października 2015 ebać kiblem o barierkę brać grosiwo z AC i szukać.. w końcu .... fajnej bryki słuchaj Artura mnie już kilka razy dobrą rade sprzedał :) :)
Arturoo Opublikowano 26 Października 2015 Opublikowano 26 Października 2015 Przemo nie załamuj mnie, że znow sie coś wysrało.. Ładuj manuala W sumie miałem kogoś od skrzyń aut, ale gość był chyba z Gliwic. Szukać namiaru jak cos? Mam od Arturoo namiara na kola z boryni, takze kolo6km ode mnie, jutro bede dzwonic i opowiem mu swoja historie....Ps. Zawsze chcialem automata... Jak se zadzwonisz to Cię Piotrek ostudzić z tą chęcią posiadania auftomata
Rekomendowane odpowiedzi