A-rek Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2015 panowie może ktoś mógłby mi pomóc, albo może znacie kogoś z okolicy Rybnika..... mój nowy tel Huawei P8 Lite nie jest kompatybilny z BT w moim samochodzie, jest możliwość zrobić coś aby to zmienić?
wiesiek3d Opublikowano 16 Grudnia 2015 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Jestes pewny na 100 %, bo w ziecia B7 nie smigaja Soniaki Wysłane z P8 Lite
PrzemoS4 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Przemo co tam słychać..? Stara,bida....Tyle dobrze ze szwagier sie ze spiaczki wybudZil...ponad miesiac juz minal a konca nie widac....jeszcze mega dluga droga ale powolutku idzie to ku lepszemu
A-rek Opublikowano 17 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2015 Jestes pewny na 100 %, bo w ziecia B7 nie smigaja Soniaki Wysłane z P8 Lite ale czego pewny Wiesiek, a ogarniasz takie sprawy jak rSAP i root'owanie ?
wiesiek3d Opublikowano 18 Grudnia 2015 Opublikowano 18 Grudnia 2015 (edytowane) Arek a po co chcesz go rootować ? Ja mam zdjętą tylko blokadę bootloadera bo jestem beta testerem nowego softu Ja nie mam zbędnych aplikacji i mam niebrandowany soft, a Ty masz coś zainstalowane przez operatora ? Jaka masz wersję softu ? Z tego co zerknąłem to rSAP traczej nie ruszy na hujeju, ale spróbować warto. Tu masz linka do forum dużo jest napisane. http://forum.android.com.pl/forum/1558-huawei-p8-p8-lite/ Edytowane 18 Grudnia 2015 przez wiesiek3d
badboy Opublikowano 19 Grudnia 2015 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Wiesiek- the tester naciepane z tapatalka
Soseq Opublikowano 19 Grudnia 2015 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Hej. Macie moze sprezarke klimy na zbyciu. Moja sie rozpadla. Badz jakis namiar. Znalazlem po regeneracji ale w gdansku a chcialbym to zrobic przed swietami
wiesiek3d Opublikowano 19 Grudnia 2015 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Hehe Badboy sie obudziył Co tam u Ciebie stary byku
Dejmien Opublikowano 19 Grudnia 2015 Opublikowano 19 Grudnia 2015 (edytowane) ŚWIĄTECZNA GRUPOWA PROMOCJA NA PRZYCIEMNIANIE SZYB!!!Panowie do końca stycznia 2016 roku zrobiliśmy rabat (dosyć spory) na grupowe zgłoszenie się do Nas na przyciemnienie szyb.Jeżeli ktoś z was myśli o przyciemnieniu szyb w dobrej cenie to serdecznie zapraszamy!!WARUNEK: minimum 5 samochodów (lub więcej) jeżeli zgłosi się do mnie minimum pięciu drajwerów (w komentażu w poście lub prv) powiadomię pierwszą 5ątkę o terminie usługi terminy oczywiście będą elastyczne tak by każdemu odpowiadało,ważne jest to by przy zgłoszeniu się podać numery rejestracyjne samochodów do ściemnienia:) Niżej podam Wam ceny za usługę tak byście wiedzieli jaka korzyść jest dla klienta czyli dla Was Audi A4/B5 > sedan 420zł > kombi 380zł > PROMO > Ssedan 350ł > kombi > 330zł Audi A4/B6/B7 > sedan 420zł > kombi > 380zł > PROMO > Ssedan 350ł > kombi > 330złAudi A6/C5/C6 > sedan 440zł > kombi > 400 > PROMO >sedan 380zł > kombi 340złAudi A3 3drzwi szyba uchylna 300zł > szyba stała 280zł > PROMO >uchylna 250zł > stała 230złAudi A3 5drzwi 320zł > PROMO 270złUWAGA : wszystkie ceny nasze i promocyjne podane są za usługę przyciemnienia tylnej szyby,tylnych bocznych i trójkącików jeżeli są.Dodatkowy PLUS Jeżeli spośród grupy ktoś będzie chciał ściemnić z przednimi szybami + pasek o dowolnej szerokości na przednią szybę będzie dodatkowa opłata w kwocie 100zł normalna cena to 140zł przednie szyby + pasek od 50zł do 70zł czyli będziecie oszczędzać dodatkowe +/- 100zł Folie firmy "GLOBAL" 4 lata gwarancji na folię atest POLSKI/NIEMIECKIJeszcze raz przypomne zgłaszać można się w komentarzach lub w wiadomościach do mnie.*jeżeli ten post jest niezgodny z regulaminem to z góry przepraszam jeżeli jest to konieczne proszę o usunięcie :/ jeżeli jednak będzie on zaakceptowany to z góry dziękuję i serdecznie zapraszam na powyższą PROMOCJĘ Pozdrawiam wszystkich. Edytowane 19 Grudnia 2015 przez Dejmien
Soseq Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Do czego?Audi a4 b5. Sprezarka klimy zexela
Matek Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zadzwonię do znajomego popołudniu na kiedy by był w stanie to załatwić i Ci tu napisze Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
A-rek Opublikowano 20 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2015 Arek a po co chcesz go rootować ? Ja mam zdjętą tylko blokadę bootloadera bo jestem beta testerem nowego softu Ja nie mam zbędnych aplikacji i mam niebrandowany soft, a Ty masz coś zainstalowane przez operatora ? Jaka masz wersję softu ? Z tego co zerknąłem to rSAP traczej nie ruszy na hujeju, ale spróbować warto. Tu masz linka do forum dużo jest napisane. http://forum.android.com.pl/forum/1558-huawei-p8-p8-lite/ Co do root'a - słyszałem, że to pomoże ale wtedy stracę gwarancje producenta rSAP nie działa - sprawdziem tej jednej rzeczy brakuje mi w tym tel, reszta jest ok....
Soseq Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zadzwonię do znajomego popołudniu na kiedy by był w stanie to załatwić i Ci tu napisze Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Dzieki. Czekam na info
wiesiek3d Opublikowano 20 Grudnia 2015 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Nie wszystkie fony obsługują rSAP.
Matek Opublikowano 21 Grudnia 2015 Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zadzwonię do znajomego popołudniu na kiedy by był w stanie to załatwić i Ci tu napisze Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Dzieki. Czekam na info potrzebuje numer sprezarkiSent from my LG-P700 using Tapatalk
Soseq Opublikowano 22 Grudnia 2015 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Juz zamowilem. Dzisiaj powinienem ja miec. Sorki za fatyge ale chce to zrobic przed swietami
Rekomendowane odpowiedzi