sadzik69 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 jakis spocik sie szykuje w najblizszym czasie? chetnie bym sie wybral
A-rek Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) Panowie nie macie gdzieś zalegającej sprawnej zmieniarki ? mam bodajże z B6 Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez A-rek
wiesiek3d Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Kurcze taka nie , potrzebuje z B piuntki do bagaznika
Matek Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 jakis spocik sie szykuje w najblizszym czasie? chetnie bym sie wybral beda chetni beda spoty, ile to roboty
blant88 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 jakis spocik sie szykuje w najblizszym czasie? chetnie bym sie wybral beda chetni beda spoty, ile to roboty Dokładnie, tylko najlepiej przyjechać z kierowcami[emoji14]
Dejmien Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Dobry Panowie zajmuje się ktoś wymianą liczników ? Chciałem do swojej wrzucić licznik z FIS'em ,ale sam się za to nie chce zabierać Jak tak to ew koszta bym prosił https://www.facebook.com/Tkoczautoelektro/?fref=ts Ten gość jest dobry mogę polecić
m3rvin Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 A witejcie jo zas w DE hehe kaj w DE ? ello ludki
Arturoo Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 (edytowane) A co m3rvin...dziubka na dobranoc podjedziesz temu staremu prykowi dać? :grin: Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez Arturoo
PrzemoS4 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Wrzuć dane pod gps 'a i każdy dojedzie Artur , nie potrzebujesz dokupic sobie felgi do swojega smerfa? Jakies graciory pi pomaucie zostaly i miedzy innym lezy mi avusIII 18' x8j et 45 x 1 sztuka , mialem ja jako zapasowe, wiem ze jezdzisz na takich dlatego najpierw pytam Ciebie, pozniej ewentualnie wystawie.... Pisz tu albo tel
wiesiek3d Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 A co m3rvin...dziubka na dobranoc podjedziesz temu staremu prykowi dać? :grin: Jeblem
Arturoo Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Wrzuć dane pod gps 'a i każdy dojedzieArtur , nie potrzebujesz dokupic sobie felgi do swojega smerfa?Jakies graciory pi pomaucie zostaly i miedzy innym lezy mi avusIII 18' x8j et 45 x 1 sztuka , mialem ja jako zapasowe, wiem ze jezdzisz na takich dlatego najpierw pytam Ciebie, pozniej ewentualnie wystawie.... Pisz tu albo tel Biere
Rekomendowane odpowiedzi