wiesiek3d Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Może dam rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Jak pewien osobnik "odda" mi turbo i poskładam z "kimś" auto, to podjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Ni uja ... Nie dam Ci gtb17 , które se wymarzyłeś Było se kupić normalnego diesla , a nie jakaś popierdułkę co ani 2 litrów nie ma :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) wpisuje info do pierwszego posta tylko jeszcze potrzebna godzina i miejsce Super Arek mi jest obojętnie, co kto poleci/wymyśli ale wstępnie myślę że "tam gdzie zawsze" hahaha obok tesco zawsze było ok a godzina 18-19 ? Pasuje wszystkim? Może dam rade Wiesiu jakie może? Ty musisz być! Dawno Cię nie widzialem, hahaha co najmniej tak jak Arka ale on przynajmniej ma dobrą wymówkę haha Roberta jeszcze trzeba ściągnąć stara gwardia Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez seves Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Może dam rade obok tesco zawsze było ok a godzina 18-19 ? Pasuje wszystkim? a teraz pytanie, z kim mogę się zabrać bo prawdopodobnie będę bez auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Ni uja ... Nie dam Ci gtb17 , które se wymarzyłeś Było se kupić normalnego diesla , a nie jakaś popierdułkę co ani 2 litrów nie ma :-P ściul... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 11 dopieron wracam z sanatorium a juz goscie beda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akro023 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 no i kurde jednak do mlodych swiat nalezy zeby cos ruszyc do przodu najlepiej cos wlasnie 18-19, tylko nie wiem czy bede umial sie wyrwac bo bede na poprawinach z wesela od brata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 To po co piszesz o terminie jak nie wiesz czy bedziesz, jaki to ma sens ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akro023 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) To po co piszesz o terminie jak nie wiesz czy bedziesz, jaki to ma sens ? ja żadnego terminu jeszcze nie podawałem, tylko o godzinie pisalem ogolnie ze miedzy 18 a 19 najlepiej bo wtedy mniej wiecej mozna sie wyrwac gdzies Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez akro023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2016 A to sorki nie dogadalismy sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 i jak wyglądają prognozy na ten 3 osobowy na razie spot ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 ja się piszę na spota bo mam i tak czas [emoji14] PS:hmm a co zrobiłem to... Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 ja się piszę na spota bo mam i tak czas [emoji14] PS:hmm a co zrobiłem to... Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka mam filmiki jak się takie rzeczy instaluje kcesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 ja się piszę na spota bo mam i tak czas [emoji14] PS:hmm a co zrobiłem to... Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka mam filmiki jak się takie rzeczy instaluje kcesz? jasne Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 poszukam w domu na kompie i Ci podeślę ...tylko nie padnij bo łeb rozwalisz o stół jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 poszukam w domu na kompie i Ci podeślę ...tylko nie padnij bo łeb rozwalisz o stół jeszcze Hyhy wporzo Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 ja się piszę na spota bo mam i tak czas [emoji14] PS:hmm a co zrobiłem to... Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka X-men ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akro023 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 kurde a ja chcialem sie przejechac na chwile na tego spota ale bede mial ciezko sie urwac w tym terminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2016 W okolicy też są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi