blant88 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 U wulkanizatora [emoji106] Panowie i Panie co wy na to żeby zrobić jakieś pożegnanie lata? Póki co jest w miarę ciepło PS. Oferuję Na działce u blantów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Jestem za , ale nie wiem co z Artooro bo tam z tych stron jak nie zagrają jak chcą to po łbie skaczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 E tam ... Pomówienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Fajnie jakby pasowało wszystkim [emoji14] zwerbowaloby się Pana Roberta który się tylko przywitał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 8 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 U wulkanizatora [emoji106]Panowie i Panie co wy na to żeby zrobić jakieś pożegnanie lata? Póki co jest w miarę ciepło PS. Oferuję Na działce u blantów Jestem ZA !!!! Słyszałem, że niezłe imprezy tam się odbywają Mateo, a ty z daleka od płotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Ja tam nie wiem czy Pan Robert znajdzie czas dla nas [emoji14] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akro023 Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 a cóż to za Pan Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Stary Komandos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Ze specnazu ,chopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 9 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Stary Komandos dokładnie Ta ksywa "Komandos" została mu po trunkach które spożywał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 To panowie gadać kiedy i robimy melanż Bo ja i tak dalej siedzę na L4 więc mi pasuje każdy dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 (edytowane) Aro jo wisiol na tym plocie choby nietoperz Ale na ostatnim grillu Blant 0:1 Matek Wkoncu go przepilem hehe Edytowane 10 Września 2016 przez Matek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akro023 Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Wy to macie libacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Podajcie jakiś termin, postaram się dopasować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 To wy podajcie i my się dopasujemy Aro jo wisiol na tym plocie choby nietoperz Ale na ostatnim grillu Blant 0:1 Matek Wkoncu go przepilem hehe To że trochę bulilem to się nie ciesz [emoji14] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejmien Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Siemak http://olx.pl/oferta/audi-a4-s4-b6-1-8t-quattro-500hp-CID5-IDhtReT.html#d9a68cd363;promotedZna ktoś bliżej temat tego " Małysza " możecie coś doradzić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Forumowa bryka ... Poszukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Panowie wiecie gdzie regenerują dobrze turbo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Panowie wiecie gdzie regenerują dobrze turbo? A co ci się dzieje rozpadło się czy nie działa poprawnie czyli np zatarta geometria naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 13 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Siemak http://olx.pl/oferta/audi-a4-s4-b6-1-8t-quattro-500hp-CID5-IDhtReT.html#d9a68cd363;promoted Zna ktoś bliżej temat tego " Małysza " możecie coś doradzić ? Cena to 30 tyś? To co z tym autem jest nie tak? Jak widać na same modyfikacje silnika i napędu wydano prawie 50 tyś, a teraz ktoś chce go sprzedać za 30 tyś Panowie wiecie gdzie regenerują dobrze turbo? http://www.pama-tech.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi