Arturoo Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Nikt Ci nigdy za mody nie odda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Panowie ogarniamy tego grilla na działce? Czy to olewamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 15 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Ludziska nie zmarnujcie takiej okazji !!!!! Panowie ogarniamy tego grilla na działce? Czy to olewamy No jak wiadomo ja nie dam rady, a byłbym baaaardzo chętny Seves kajś jest ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Ja pod telefonem jestem w weekendy ... może być , że będzie jak zawsze ... czyli w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Dajesz jakiś termin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 29 mam luz między 16 ,a 7 rano .... no ale na 7 idę do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 18 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Jestem jestem ja jestem za imprezka, chetnie oblookam tą działkę, ale za tydzień w niedzielę chcę znowu w wyścigu wystartować, wracam pomału po przerwie do ścigania więc nie piłbym za dużo ale chętnie posiedzę co do b6 to jestem ciekaw jak jedzie, bo wiadomo mega turbo i widac ze pozno wstaje ale pow 5tys juz tam ladnie sie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 No to panowie, za tydzień w piątek albo sobota, niedziela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Róbcie bedę mógł to podjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Ja nie wiem jak będę pracował w sobotę 1 Hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 22 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Blant , a dałoby radę przełożyć tą imprezkę na troszkę późniejszy termin? sierpień 2017? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Mi to panowie wszystko jedno, furtka dla was jest otwarta Imprezy tam cały czas są I się zmobilizujcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4-Tomek Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Nasz klubowy snajper mnie poprosił o przeklejenie linka do Otwartego strzelania na Dzierżnie 1.10.2016 Wpisywać się kto chętny podziurawić tarczę http://a4-klub.pl/index.php?/topic/371872-strzelnica-na-dzierznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 23 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Blant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akro023 Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Pany wiecie moze gdzie na Rybniku wypiaskuja mi takie pierdoly jak zaciski jarzma itp i jako sie cenia za to? bo nie wiem czy znajdę wystarczająco duzo czasu aby sie samemu tym zajac jakos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Wyślij do Dev'a Przy okazji pokolorowane wrócą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Wyślij do Dev'a Przy okazji pokolorowane wrócą ...ale tylko pastelami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Wyślij do Dev'a Przy okazji pokolorowane wrócą ...ale tylko pastelami Ja ja pogodej se [emoji3][emoji14] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 (edytowane) Wyślij do Dev'a Przy okazji pokolorowane wrócą ...ale tylko pastelami Ja ja pogodej se [emoji3][emoji14] łoo...ty godosz po naszymu?! Edytowane 24 Września 2016 przez Polko_V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Oooo on godo !!! Wtapia się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi