Arturoo Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Wrzuć na bazar śląski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akro023 Opublikowano 3 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 4 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Hi Jak passeratti się sprawuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 No jak ,łogiyń z d*py Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Chodzi mi głowie 2.0 tdi.cr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 5 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Artur silnik spisuje się bardzo dobrze, zresztą jak reszta auta. Przez ostatni rok oprócz oleju nic nie robiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Skrzynie tam fajne są i klekot , który może rozpędzić paścia do 100 km w przyzwoitym czasie . Mam na oku jednego w dsg i 4 m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 6 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Skrzynie tam fajne są i klekot , który może rozpędzić paścia do 100 km w przyzwoitym czasie . Mam na oku jednego w dsg i 4 m Ja mam 140-tke i powiem ci, że nawet żwawo się zbiera, nie czuć takiej mułowatości i ociężałości jak to było w moim poprzednim Passku (B5 FL AVF). I masz rację autko łatwo się rozpędza i bez problemu i to w krótkim czasie na liczniku pojawia się 160 czy też 180 km/h. Co do skrzyni to też chciałem DSG bo ma dobre opinie w necie ale o dziwo kilku znajomych którzy robią w "motoryzacji" odradzało mi jej, byłem zaskoczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 innej konfiguracji nie przewiduję skrzynia bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 7 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 skrzynia bajka to S-tronic a tak poważnie to nie jest zła to mówisz zmieniasz "smerfa" na "paszteta"? Czy "smerfetka" zostaje z tobą już na zawsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Oddam w dobre ręce ... dorosłem do tego .... w końcu .... chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Odważna decyzja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akro023 Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Oddam w dobre ręce ... dorosłem do tego .... w końcu .... chyba a ja myslalem ze wiek idzie wprost proporcjonalnie do gory z tym co pod macha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Ni uja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 8 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Oddam w dobre ręce ... dorosłem do tego .... w końcu .... chyba Odważna decyzja Wiesiu, a kiedy ty podejmiesz decyzję o zmianie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Na razie chyba odpuszczę wymianę, nie mogę się z Basią dogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akro023 Opublikowano 8 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 a co Wy to tylko chcecie zmieniac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi