A-rek Opublikowano 11 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2016 Arek to na dzień dzisiejszy się pisze na ten zlocik Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka A to jeden dzień trwa? Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka tak, tylko w sobote. 2 dni się zdarza ale tylko dla klubowiczy i wtedy w niedzielę jadą na jakiś tor albo coś zwiedzają (ostatnio byli w MTM)
A-rek Opublikowano 14 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2016 siema i jak tam u was przed świętami? pracujecie czy już na urlopie?
blant88 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Urlop od 22 do końca roku, yeah Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
A-rek Opublikowano 15 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2016 Nie wiem co to urlop w święta mówisz ciągle w dyspozycji.... to kiedy planowany odpoczynek? Jaki urlop ? mówisz ciebie już to nie dotyczy do Niemcowi jedziesz na święta czy Niemcy przyjeżdżają do was? Urlop od 22 do końca roku, yeah Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka no, a ja w tym roku do końca.... jeszcze 23-go na nockę, a po świętach urlop do sylwka
Arturoo Opublikowano 15 Grudnia 2016 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Nie wiem co to urlop w święta mówisz ciągle w dyspozycji.... to kiedy planowany odpoczynek? Może w marcu wyskoczę troche sie pobyczyć
Polko_V Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 heheh...urlop...jakby nie przesilona prawa ręka, to pewnie bym w robocie był. Jedynie co, to weekendów bedę miał wolne do końca roku. Zresztą w tym roku mam przerobione 36 sobót i 31 niedziel w tym święta. Więc tym bardziej mnie to motywuje, aby odpuścić temat weekndów ...chociaż nie powiem, miałem wolne od 5-09 do 2-10 i potem od 1-11 do 12-11 , bo niedzielę już szedłem do roboty
Polko_V Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 Jeśli to nie był sarkazm, to wiem co to praca w weekend . I też wtedy jest najgorsza robota, to co nie zostało zrobione przez tydzień, to zadupiasz właśnie w weekend
Arturoo Opublikowano 18 Grudnia 2016 Opublikowano 18 Grudnia 2016 (edytowane) Był Edytowane 18 Grudnia 2016 przez Arturoo
blant88 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
A-rek Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2016 siema panowie takie pytanko.... znajomy w swoim Passku B7 jakiś czas temu wymienił kompletne hamulce (tarcze i klocki, przód i tył) i od tamtego czasu ma problem z hamulcami z tyłu. Na początku było tak, że okropnie mu się grzały i felgi były aż gorące, później też zaczęły śmierdzieć, a w ostatnim czasie także piszczeć. Na 100% coś jest nie tak ale teraz pytanie co? Myślałem, że zostały założone dupiate klocki ale na fakturze wszystko z ATE..... może coś mechanik spie**olił ? Spotkał się ktoś z was z takim problemem? Zastanawiam się też czy mechanik po wymianie zrobił test hamulcy kompem, bo z tego co mi wiadomo trzeba to zrobić przy hamulcu elektrycznym. Może nie zrobił tego i komp myśli, że klocki są stare i za bardzo je dociska do tarcz? Może tak być czy źle kombinuje?
seves Opublikowano 22 Grudnia 2016 Opublikowano 22 Grudnia 2016 (edytowane) Arek niech też sprawdzi czy mu się koła tylne lekko kręcą, bo może klocki ma zapieczone (zaciski nie przeczyszczone) i ciągle ocierają o tarcze (albo niech po prostu przejedzie bez hamowania jakiś odcinek i sprawdzi czy tylne są ciepłe to będzie wiadomo że klocek nie odbija)... Edytowane 22 Grudnia 2016 przez seves
wiesiek3d Opublikowano 22 Grudnia 2016 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Ja przypuszczam że nie nie było adaptacji hampli kompem.
Arturoo Opublikowano 22 Grudnia 2016 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Seves to chyba czytał od tylko to co Aro napisał
seves Opublikowano 23 Grudnia 2016 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Seves to chyba czytał od tylko to co Aro napisał
Arturoo Opublikowano 23 Grudnia 2016 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Kurka wodna Od tylu miało być Ludziska ... w Szałasie dziś wigilijka jest ... zbierać dupska na wieczór i przyjeżdżać
Rekomendowane odpowiedzi