Arturoo Opublikowano 8 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Pretor ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 11 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 dzięki Wiesiek, już dość ci głowy zawracam umówiłem się już z Grzegorzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Spoko on się zna duuużo bardziej niż ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 UWAGA !!! W najbliższy piątek o godzinie 18.00 w Gliwickiej Parafii ul.Kopernika 63 odbędzie się masza za zmarłego Bartka (syna Tomaszu) w intencji "od znajomych z klubu" Chętnych zapraszam - spotykamy się przed kościołem - bezpośrednio po mszy udajemy się na cmentarz zapalić znicze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 18 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 siemka ludzie żyjecie??? a może w przyszłym miesiącu jakiś spot ?? między 11-tym, a 18-tym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 A moze Jakis elektronik w okolicy co mi sensor airbag flashem pyknie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 19 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Dnia 18.07.2017 o 14:02, wiesiek3d napisał: Jakis elektronik w okolicy co mi sensor airbag flashem pyknie ? Może któryś z Popielowa: - Frycz, Konarskiego 37 - Skupień, Wodzisławska 324 albo - Fojcik, Powstańców 62a - chyba najbardziej ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 20 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 26 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 29 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 Zrobiles juz tego paszteta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 31 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 ja nic nie znalazłem. W tym tyg przyjeżdżam do PL więc od razu lecę do Grzegorza na logi, a potem się zobaczy jeśli coś wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 31 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Moze najpierw daj posluchac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 22 godziny temu, wiesiek3d napisał: Moze najpierw daj posluchac mogę podjechać w piątek po południu, będę do ciebie dzwonił wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzajbaRybnik Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Czesc wam dawno mnie tu nie bylo oj bardzo dawno co u was? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 tu tyle się dzieje, że nie wiadomo od czego zacząć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Gdzie te czasy , że jak człowiek poszedł po kawę i jak wrócił to było 20 stron do nadrobienia ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzajbaRybnik Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 kurde nie umiem odzyskac starego konta bo z tego mnie nie znacie mialem chyba nick Decks w kazdym badz razie czarne b7 spotowalismy kolo tesco i w sekatej daaawno temu to bylo... wypadaloby rozruszac temat rybnicki ponownie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzajbaRybnik Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Dnia 12.08.2017 o 09:49, A-rek napisał: tu tyle się dzieje, że nie wiadomo od czego zacząć no wlasnie widze juz nie audi a vw i nie polska a niemcy... ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Dnia 13.08.2017 o 12:30, SzajbaRybnik napisał: kurde nie umiem odzyskac starego konta bo z tego mnie nie znacie mialem chyba nick Decks w kazdym badz razie czarne b7 spotowalismy kolo tesco i w sekatej daaawno temu to bylo... wypadaloby rozruszac temat rybnicki ponownie... aaaaaa pamiętamy, pamiętamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi