SzajbaRybnik Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 ktos tu jeszcze ze starej ekipy urzeduje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 no oczywiście...... rzadko bo rzadko ale idzie ich tu spotkać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 A co Arek i jak tam pasztet ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Paserati ok. Grzegorz stwierdził, że nie ma nic czym miałbym się przejmować, wszystko jest w idealnym stanie. Nawet zdziwiło go, że "kreski" takie fajne, a jestem już po zmianie oprogramowania. A sprawdzałem też w książce czy mogę u siebie lać olej z inną normą niż 507.00 i niestety nie. U mnie jest tylko LL i nie ma krótkich interwałów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 To sa zalecenia ekologiczne nic wiecej, dlatego lejemy te zupy do silnikow, wazne zeby byl do dpf.W moim tez zalewaja taki syf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 10 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2017 no to z tego co idzie znaleźć na rynku to odpowiedni olej do mojego auta będzie Motul X-Clean ...... czyli jednak Motul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 12 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 bo długiej przerwie [emoji14] Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 14 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 (edytowane) gdzie to się podziewałeś? na odwyku byłeś? czy w kiciu? Edytowane 14 Września 2017 przez A-rek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 16 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Znacie kogoś kto się zajmuje lampami? Chodzi dokładnie o to że parująWysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Bidzio +48 725 557 778 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Przy okazji może sobie zrób bixa [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razibi Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 W dniu 7.10.2017 o 00:19, blant88 napisał: Znacie kogoś kto się zajmuje lampami? Chodzi dokładnie o to że parują Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Możesz spróbować nawiercić jeden otworek średnicy 6mm w pokrywce (oczywiście z dołu co woda się przy myciu nie dostanie) Ja u Siebie zastosowałem i od tego czasu spokój ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejmien Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 A4 b6 sedan 2x s line bex automat speed 19" z nową opona cały samochod na handel jakby ktoś coś potrzebował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akro023 Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 orientuje sie ktos, albo poleci jakiegoś dobrego gazownika na terenie Rybnika lub okolic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Witam Jest ktoś kto potrafi znaleźć wątek z DIV "Isofix" dla B6 bo ja nie potrafię znaleźć ... podane linki w "szukajce" nie działają ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 40 minut temu, ROBERT napisał: Witam Jest ktoś kto potrafi znaleźć wątek z DIV "Isofix" dla B6 bo ja nie potrafię znaleźć ... podane linki w "szukajce" nie działają ... https://www.audisport-iberica.com/foro/topic/356926-diy-isofix-a4-b6/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi