A-rek Opublikowano 6 Września 2010 Autor Opublikowano 6 Września 2010 siemanko po zlocie z rana i jak bylo :?:
wiesiek3d Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Arek pomocy potrzeba sprawdzić autko po vin w serwisie daj nr telefonu na PW. Wydaje mi się że masz kogoś znajomego w ASO. :gwizdanie:
Matek Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Panowie, czyja to ślicznotka stoi na kilinskiego? Jeszcze takie pytanko, AirBag mi sie cały czas świeci ktoś wie o co może biegać?
ROBERT Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Dobry AirBag mi sie cały czas świeci ktoś wie o co może biegać? VAG będzie wiedział Podjedź to sprawdzimy co w "trawie piszczy" Masz boczne jaśki ? Jeżeli tak to na 100% wtyczka pod którymś stołkiem
andy_sky Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 jeśli diagnoza Roberta słuszna wywal kostkę i polutuj przewody u mnie pomogło
A-rek Opublikowano 6 Września 2010 Autor Opublikowano 6 Września 2010 Arek pomocy potrzeba sprawdzić autko po vin w serwisie daj nr telefonu na PW. Wydaje mi się że masz kogoś znajomego w ASO. :gwizdanie: Wiesiek mialem ;( ale podrzuc mi nr VIN na PW i jaki jest aktualny przebieg i zobacze czy cos da sie zrobic
blant88 Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Panowie , co tam słychać? :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Arek na razie spoko jadę, jutro oglądać inna furkę.
A-rek Opublikowano 7 Września 2010 Autor Opublikowano 7 Września 2010 Panowie , co tam słychać? :gwizdanie: ogolnie luz :> wybiera sie ktos dzisiaj na spota do Katowic :?: ja jade wczesniej na zakupy do K-wic, a pozniej podskocze na 3-stawy Arek na razie spoko jadę, jutro oglądać inna furkę. szukasz cos nowego dla siebie :?:
stanley Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Panowie , co tam słychać? :gwizdanie: ogolnie luz :> wybiera sie ktos dzisiaj na spota do Katowic :?: ja jade wczesniej na zakupy do K-wic, a pozniej podskocze na 3-stawy Arek na razie spoko jadę, jutro oglądać inna furkę. szukasz cos nowego dla siebie :?: zapraszamy
A-rek Opublikowano 7 Września 2010 Autor Opublikowano 7 Września 2010 zapraszamy oczywiscie skorzystam
stanley Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 zapraszamy oczywiscie skorzystam weź tak jak zawsze- kratę tyskiego
decks88 Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 tez bym sie przejechal niestety robote mam ;/
wiesiek3d Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 szukasz cos nowego dla siebie :?: Tak B5 ale diesel.
ROBERT Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Dobry szukasz cos nowego dla siebie :?: Tak B5 ale diesel. Słusznie
wiesiek3d Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Wszystko Ok tylko znaleźć fajne auto to CUD. Dzisiaj byłem aż po Częstochową, ale mnie medalik wkur**ł, w sumie obejżałem 4 autka i d*pa.
ROBERT Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Ja szukałem kilka miesięcy, żeby znaleźć 5/6 letniego traktora z jakimś "normalnym" przebiegiem i w dobrym stanie Jedno z najważniejszych to dojście do kogoś kto sprawdzi Ci historię po nr. VIN
wiesiek3d Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 No właśnie i tu zaczynają się schodki, a może masz kogoś?
Rekomendowane odpowiedzi