Gość angry Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 hahahahah to chociaż żona ma z tego użytek z rana :polew: z rana nie da rady bo dzieciaki wskakują centralnie na brzuch i robią sobie jump jump
Wilma Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 hahahahah to chociaż żona ma z tego użytek z rana :polew: z rana nie da rady bo dzieciaki wskakują centralnie na brzuch i robią sobie jump jump póki im się noga nie obsunie... PS biedna żona... nic energii z rana nie dostanie od męża
Gość angry Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 hahahahah to chociaż żona ma z tego użytek z rana :polew: z rana nie da rady bo dzieciaki wskakują centralnie na brzuch i robią sobie jump jump póki im się noga nie obsunie... cha cha żebyś wiedziała i to nie raz raz to młody przyleciał z widelcem i sru nim w klatę,mało mnie szlag nie trafił,innym razem to z palcem do oka i przeciął mi rogówkę oka 2 lata się z bólem męczyłem ale i tak kocham je nad życie :>
Wilma Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 hahahahah to chociaż żona ma z tego użytek z rana :polew: z rana nie da rady bo dzieciaki wskakują centralnie na brzuch i robią sobie jump jump póki im się noga nie obsunie... cha cha żebyś wiedziała i to nie raz raz to młody przyleciał z widelcem i sru nim w klatę,mało mnie szlag nie trafił,innym razem to z palcem do oka i przeciął mi rogówkę oka 2 lata się z bólem męczyłem ale i tak kocham je nad życie :> Masz cierpliwość synek... Ochraniacz na klejnoty kup, żeby nie stracić tego i owego :gwizdanie: Przy okazji mi przypomniałeś o piosence Kris Kross - Jump
Gość angry Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Masz cierpliwość synek... Ochraniacz na klejnoty kup, żeby nie stracić tego i owego :gwizdanie: Przy okazji mi przypomniałeś o piosence Kris Kross - Jump trza to przemyśleć [br]Dopisany: 25 Listopad 2010, 12:08_________________________________________________nie znam tej piosenki
Wilma Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Masz cierpliwość synek... Ochraniacz na klejnoty kup, żeby nie stracić tego i owego :gwizdanie: Przy okazji mi przypomniałeś o piosence Kris Kross - Jump trza to przemyśleć [br]Dopisany: 25 Listopad 2010, 12:08_________________________________________________nie znam tej piosenki Poproś pod choinkę Początek lat 90tych
Gość angry Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 nie wierzę temu tłustemu pasibrzuchowi mikusiowi,jak go w zeszłym roku poprosiłem o nowe RS 4 to dał mi pod choinkę stare B5 pewnie z piosenką będzie to samo i da mi hajmat melodie dla starzika
Wilma Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 nie wierzę temu tłustemu pasibrzuchowi mikusiowi,jak go w zeszłym roku poprosiłem o nowe RS 4 to dał mi pod choinkę stare B5 pewnie z piosenką będzie to samo i da mi hajmat melodie dla starzika Taa, ale miałam na myśli ochraniacz żeby Ci dał A co do auta to doceniaj, że w ogóle masz... zobacz ile ludzi w Polsce nie ma auta jakiegokolwiek...nie mówiąc już o koncie bankowym albo internecie... Dla przykładu: w Polsce co szósta osoba posiada konto w banku podczas gdy w krajach Beneluxu przypada po 6 kont na 1 osobę No więc nie marudzić
Gość angry Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 a jak to się ma do prezentu od mikusia,przecie to nie ja mam za niego bulić tylko grubas
Wilma Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 Zależy kogo przebierzesz za tego Mikołaja... jak samego siebie... no to cóż poradzić... :gwizdanie:
Gość angry Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 no jak sam mam być mikusiem to ja to pier**lę :doh1:
Wilma Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 no jak sam mam być mikusiem to ja to pier***ę :doh1: zawsze możesz się wyręczyć śnieżynką :polew:
Gość angry Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 śnieżynkami to go obrzucę jak mi nie da RS 4
Wilma Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 rozumiem, że teraz masz na myśli szefa co Ci za mało daje...
Gość angry Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 rozumiem, że teraz masz na myśli szefa co Ci za mało daje... sam sobie jestem szefem :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 rozumiem, że teraz masz na myśli szefa co Ci za mało daje... sam sobie jestem szefem :gwizdanie: No to dałeś pupy teraz... musisz sam siebie tymi śnieżynkami nic się na to nie poradzi Nawet nie ma na kogo zwalić... PS czy tylko mi tak wolno forum chodzi?
Gość angry Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 to co mam powiedzieć dzieciom że mikołaj nie istnieje
Gość angry Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 dobra napisz lepiej czym się zajmujesz w pracy?
Wilma Opublikowano 25 Listopada 2010 Opublikowano 25 Listopada 2010 W tej chwili jak możesz zaobserwować to się namiętnie opierniczam a tak normalnie, to fakturowaniem i windykacją a szanowny Pan co konkretniej robi?
Rekomendowane odpowiedzi