cabriofan Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Robert coś ciulate masz te zimówki, bo wczoraj miałeś problem na rondo wjechać :gwizdanie: chooojnia straszna nie chcecie kto kupić Pirelków :?: A miałem kupić Michały to szkoda mi było jeszcze 200 dołożyć :wallbash: Robercik,bo Kupiłeś nie te Pirelki co trza-Sottozero ja nie miałem problemów :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Nie ,powiem Ci Robert ,że Tomek spokojnie se jakoś tak wyjechał Taaa... Tomek i spokojnie :gwizdanie: Pod Bogiem też mnie to dziwiło
cabriofan Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 W przyszłości przetestuję Nokiany lub Ultra gripy 7 goodyear[br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 13:40_________________________________________________chopy jak potrzebujecie jakies fajne zestawy na prezenty pod choinke to piszcie albo dzwoncie 606953515
ROBERT Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Robercik,bo Kupiłeś nie te Pirelki co trza-Sottozero Te dopiero (podobno) są daremne :gwizdanie: ... niżej stałeś i bardziej się rozpędziłeś ... przede mną stanął jakiś KIA PICANTO czy cuś i ... c*paa nie dało się ruszyć , jakby nie ESP to bym nie ruszył
cabriofan Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Robercik,bo Kupiłeś nie te Pirelki co trza-Sottozero Te dopiero (podobno) są daremne :gwizdanie: ... niżej stałeś i bardziej się rozpędziłeś ... przede mną stanął jakiś KIA PICANTO czy cuś i ... pipka nie dało się ruszyć , jakby nie ESP to bym nie ruszył To w takim razie na następnym spocie (jak bedzie snieg)Ty przejedziesz sie moim a jo Twoim i porównamy :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Robercik,bo Kupiłeś nie te Pirelki co trza-Sottozero Te dopiero (podobno) są daremne :gwizdanie: ... niżej stałeś i bardziej się rozpędziłeś ... przede mną stanął jakiś KIA PICANTO czy cuś i ... pipka nie dało się ruszyć , jakby nie ESP to bym nie ruszył To w takim razie na następnym spocie (jak bedzie snieg)Ty przejedziesz sie moim a jo Twoim i porównamy :gwizdanie: Nie wiem czy masz uprawnienia do prowadzenia TDI :gwizdanie: Ja mam za dużo Niutonuuuuuf od dołu :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Nie wiem czy masz uprawnienia do prowadzenia TDI :gwizdanie: Ja mam za dużo Niutonuuuuuf od dołu :gwizdanie: :polew: :nabijasie: No nie chyba mnie
Arturoo Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Ja ,co by go te ilości niutonuuuuffffffffff nie przeraziły
cabriofan Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Ja ,co by go te ilości niutonuuuuffffffffff nie przeraziły jak siedna za kiera maszyny Roberta to mi sie chyba na dzien dobry lapy spocą z adrenaliny :>
ROBERT Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Ja ,co by go te ilości niutonuuuuffffffffff nie przeraziły :polew: :nabijasie: No nie chyba mnie [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 16:52_________________________________________________ jak siedna za kiera maszyny Roberta to mi sie chyba na dzien dobry lapy spocą z adrenaliny :> Mosz pewny chercszlag :gwizdanie: Więc to przemyśl :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Ja ,weź mu furkę na suchy placyk i powiedz ,że sprawdzisz mu te niuty - założę się o flache ,że w tym momencie on też sie spoci :decayed:
cabriofan Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Ja ,weź mu furkę na suchy placyk i powiedz ,że sprawdzisz mu te niuty - założę się o flache ,że w tym momencie on też sie spoci :decayed: to na pewno :gwizdanie:
cabriofan Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Ni uja , mom nowe łopony nowe a na hh..a
Arturoo Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Robert nie martw się o laczki toć i tak się ponoć nie trzymają :>
ROBERT Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 dobre są , yno Ci godom , za dużo niutonuuuuuf od dołu
Rekomendowane odpowiedzi