ROBERT Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 byłem dzisiaj w ravenie i gosc powiedział że mam poczekać 2,3 dni że jest prawdopodobieństwo iż się ten żarnik wypali... w co szczerze wątpię, jak nie wymiana obydwu w czwartek na nowe. a mają jeszcze te kpl. razem z przetwornicami ?
badboy Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 byłem dzisiaj w ravenie i gosc powiedział że mam poczekać 2,3 dni że jest prawdopodobieństwo iż się ten żarnik wypali... w co szczerze wątpię, jak nie wymiana obydwu w czwartek na nowe. a mają jeszcze te kpl. razem z przetwornicami ? ja brałem te co A-rek 4300 h7 za bodajże 230zł... gadał że mi wymieni więc chyba mają kuźwa że tez u mnie zawsze jakieś szopki muszą być Ja mam za dużo Niutonuuuuuf od dołu :gwizdanie: Od kiedy Ty mosz kompresor że Ci turbo od dołu ciągnie :gwizdanie: PS. tak sie to tłumacz że ten matiz Cię przyblokowoł :polew: jaja Roberto Ci co mają AWX/AVF znają ten ból reszta tam nimo pojęcia o co cho gwołt od dołu jak cyp
A-rek Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2010 jaja Roberto Ci co mają AWX/AVF znają ten ból reszta tam nimo pojęcia o co cho gwołt od dołu jak cyp Blant jestes zainteresowany tymi felgami 17" ktore mam na sprzedaz bo dostalem kilka PW w ich sprawie
ROBERT Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 jaja Roberto Ci co mają AWX/AVF znają ten ból reszta tam nimo pojęcia o co cho gwołt od dołu jak cyp [AWX] 285 Nm , [AVF] 310 Nm :gwizdanie: [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 19:14_________________________________________________ ja brałem te co A-rek 4300 h7 za bodajże 230zł... ja też chyba tam podjadę i wymienię te moje
badboy Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 jaja Roberto Ci co mają AWX/AVF znają ten ból reszta tam nimo pojęcia o co cho gwołt od dołu jak cyp [AWX] 285 Nm , [AVF] 310 Nm :gwizdanie: [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 19:14_________________________________________________ ja brałem te co A-rek 4300 h7 za bodajże 230zł... ja też chyba tam podjadę i wymienię te moje Roberto u mnie na stan z września ponoć 385nm :gwizdanie: [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 19:24_________________________________________________ jaja Roberto Ci co mają AWX/AVF znają ten ból reszta tam nimo pojęcia o co cho gwołt od dołu jak cyp [AWX] 285 Nm , [AVF] 310 Nm :gwizdanie: [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 19:14_________________________________________________ ja brałem te co A-rek 4300 h7 za bodajże 230zł... ja też chyba tam podjadę i wymienię te moje na 4300 ??? powiem Ci że świecą całkiem całkiem na biało nie podpadająco chociaż te 5k też nie są złe...
ROBERT Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Roberto u mnie na stan z września ponoć 385nm :gwizdanie: Ja na pewno
badboy Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Pany chyba nici z pół tysięcznej rocznicy do wigilii ale do sylwestra trza dać rady
ROBERT Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 na 4300 ??? powiem Ci że świecą całkiem całkiem na biało nie podpadająco chociaż te 5k też nie są złe... No przez to nie mogę się jakoś "skusić" bo nie ma 5000 [br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 19:27_________________________________________________ Pany chyba nici z pół tysięcznej rocznicy do wigilii ale do sylwestra trza dać rady Jak mamy dać rady do 500 , jak tu cały czas nikogo nie ma :?: :!: Raz żeś wpadł na chwilę i ... co :gwizdanie:
badboy Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 ja ale jak wpadna to spamuja a nie tylko machom kapeluszem nima lekko trzeba se postarać o jakieś bezstresowe święta a sesja sie na studiach zbliżo... ;( nima lekkie życie studenta ;([br]Dopisany: 20 Grudzień 2010, 19:30_________________________________________________korci mnie tyn zderzak z S4 na tył... cały czas ale chyba se to odpuszcza bydzie dyskretny s-line
ROBERT Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 ja ale jak wpadna to spamuja a nie tylko machom kapeluszem nima lekko trzeba se postarać o jakieś bezstresowe święta a sesja sie na studiach zbliżo... ;( nima lekkie życie studenta ;( Co to studiujesz ? Na WSTD ?
andy_sky Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 2 dni mie nie było dopiero co żech spam przelecioł
ROBERT Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 2 dni mie nie było dopiero co żech spam przelecioł A kajś był jak Cie nie było ? U Wilmy ( obejrzeć S8 ) :?: :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 2 dni mie nie było dopiero co żech spam przelecioł A kajś był jak Cie nie było ? U Wilmy ( obejrzeć S8 ) :?: :gwizdanie: we Katowiecach u siory na geburrstagu
ROBERT Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 we Katowiecach u siory na geburrstagu piwa byś się napił co ??? :naughty:
badboy Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 a tak na serio ? psychiatria ? ja psychiatria, ktoś musi zastąpić Pana kierownika w gorzycach od alkoholików jakoś na ta psychiatria wpod ?
ROBERT Opublikowano 20 Grudnia 2010 Opublikowano 20 Grudnia 2010 a tak na serio ? psychiatria ? ja psychiatria, ktoś musi zastąpić Pana kierownika w gorzycach od alkoholików jakoś na ta psychiatria wpod ? Ale mosz pewno robota na Gliwickiej , szukają podobno takich doktorów od świrów A "Wyspa tajemnic" widział ?
Rekomendowane odpowiedzi