Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to jak robił z rozrządem może nie wymienił lub jeszcze lepiej nie włożył termostatu :gwizdanie:

kumpel nie odbiera mi teraz ( on ma cały czas pełno roboty ) , ale będę z nim na pewno gadał dziś to zapytam :wink4:

problem był zaraz po zakupie zrobiliśmy 100km też nie drgała,mechanior niby sprawdzał termostat i twierdzi że jest ok,powiedział, że te silniki bardzo długo się zagrzewają buhaha wyśmiałem go :wallbash:
  • Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

problem był zaraz po zakupie zrobiliśmy 100km też nie drgała,mechanior niby sprawdzał termostat i twierdzi że jest ok,powiedział, że te silniki bardzo długo się zagrzewają buhaha wyśmiałem go :wallbash:

może wskazówka w liczniku klękła ( a dokładniej jej cewka ) :confused4:

trzeba byłoby podłączyć VAG'a , zrobić "test el. wyk." w liczniku ( myślę że tak funkcja będzie też w tym LT :mysli: )

Opublikowano
  • Autor

powtorze bo moze nie dolecialo.....

obstawiam czujnik ktory podaje info na licznik :gwizdanie:

Opublikowano

zajmę się tym w nowym roku bo muszę się pakować jak znajdziesz dla mnie czas za rok :wink4: będę dźwięczny :notworthy:[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 11:25_________________________________________________

powtorze bo moze nie dolecialo.....

obstawiam czujnik ktory podaje info na licznik :gwizdanie:

doleciało też to obstawiliśmy już z Wieśkiem :wink4:
Opublikowano

:hi:

Heloł w ostatni dzień starego roku.

Niestety na kulig raczej z Basią nie pojedziemy, jesteśmy chorzy już od 2 tygodni :wallbash:

Andy znajdź złącze diagnostyczne i wal do mnie podłączymy padakę i już :naughty:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

Pijoku jeden

Opublikowano

Heloł w ostatni dzień starego roku.

Niestety na kulig raczej z Basią nie pojedziemy, jesteśmy chorzy już od 2 tygodni :wallbash:

Andy znajdź złącze diagnostyczne i wal do mnie podłączymy padakę i już :naughty:

znaczy jak znajdź :mysli:
Opublikowano

znaczy jak znajdź :mysli

Wiesz gdzie jest złącze diagnostyczne, jak nie to najpierw się dowiedz bo nie będziemy szukać.

Z/W

Opublikowano

znaczy jak znajdź :mysli

Wiesz gdzie jest złącze diagnostyczne, jak nie to najpierw się dowiedz bo nie będziemy szukać.

Z/W

a o to loto jeszcze nie szukałem,dzisiaj nie mam na to czasu cały czas się zbieram i pozbierać nie umiem, jak przyjadę z Wrocka to się odezwę, Życzę Wszistkim szampańskiej zabawy Sylwestrowej :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: i nie połamcie się na tym kuligu :hi:
Opublikowano

złącze masz gdzieś z lewej strony ( koło nóg kierowcy :szukaj: :szukaj: :szukaj: )

aha ... i złącze jest okrągłe :confused4:

także jak chcesz to kumpel ma taki kabelek :wink4:

kumpel obstawia zjebany licznik ( wskazówkę ) :confused4:

Opublikowano

złącze masz gdzieś z lewej strony ( koło nóg kierowcy :szukaj: :szukaj: :szukaj: )

aha ... i złącze jest okrągłe :confused4:

także jak chcesz to kumpel ma taki kabelek :wink4:

kumpel obstawia zjebany licznik ( wskazówkę ) :confused4:

No to pipa.

Robert kaj idziesz na sylwka[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 12:55_________________________________________________Cześć Wilma :hi:

Opublikowano

do kumpla :wink4:

[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 12:56_________________________________________________Cześć Wilma i cześć Wiesiek :hi::hi:

[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 12:56_________________________________________________i zaś pitła :gwizdanie:

[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 12:57_________________________________________________a nie znowu jest :naughty:

Opublikowano

A ja w domciu.

Wszystkim Życzę Szczęśliwego Nowego Roku :>[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 12:58_________________________________________________Wilma no co Ci jest :?:

Opublikowano

Wszystkim Zyczę Szczęśliwego Nowego Roku :>

Wzajemnie Wiesiu , wzajemnie :good:

Bydzie co :drunk::naughty:

Opublikowano

Bydzie co :drunk::naughty:

A jak, córa z zięciem przychodzą no to się coś :drunk: :drunk: :drunk:

Opublikowano

Wilma chyba się nie odzywa jak ja tu jestem :gwizdanie:

[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 13:01_________________________________________________To spadam na chwilę :wink4:

Chyba się mnie boi :gwizdanie:

Opublikowano

Nic leca rybki opanierować i upiec bo my na sylwestrowy obiadek zawsze rybki szamiemy :przebiegly:[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 13:02_________________________________________________

Wilma chyba się nie odzywa jak ja tu jestem :gwizdanie:

[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 13:01_________________________________________________To spadam na chwilę :wink4:

Chyba się mnie boi :gwizdanie:

Coś Jej zrobił :?:

Opublikowano

:hi: nocną porą :) Widziałem ,że i Wilma Zawitała -pozdrawiam :cool1: :>

:bry: też pozdrawiam :tongue4:

[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 02:01_________________________________________________

Tylko na Roberta, bo niedobre dziecię jest... :wink4:

Oj Wilma , Wilma ... to były żarty :cool1:

I tak żeś jest niedobry dla mnie :gwizdanie:

[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 12:55_________________________________________________Cześć Wilma :hi:

[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 12:56_________________________________________________Cześć Wilma i cześć Wiesiek :hi::hi:

[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 12:56_________________________________________________i zaś pitła :gwizdanie:

[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 12:57_________________________________________________a nie znowu jest :naughty:

Jestem, ale nie na długo :tongue4:

[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 12:58_________________________________________________Wilma no co Ci jest :?:

Nic, spam nadrabiam :decayed:

Szczęśliwego Nowego Roku życzę wszystkim :giveheart:

Opublikowano

Nic leca rybki opanierować i upiec bo my na sylwestrowy obiadek zawsze rybki szamiemy :przebiegly:

Marzena też już piecze :naughty:

[br]Dopisany: 31 Grudzień 2010, 13:04_________________________________________________

I tak żeś jest niedobry dla mnie :gwizdanie:

Ja a czemu ??? :mysli:

Szczęśliwego Nowego Roku życzę wszystkim :giveheart:

Dzięki i wzajemnie :wink4: