Opublikowano 5 Stycznia 201115 l Robert odnośnie kabla byłbym dźwięczny tylko napisz kiedy i lecę do Cię, Decks88 blaszki z nazwiskami robi facet który robi te miniaturowe auspufy na tych kostkach granitowych, to nie moja broszka, a o pracę się nie boję to do Wilmy a ten facet to tez w twojej firmie robi? nie ja mam tylko wyrób granitowy on zajmuje się galanterią nagrobną i odlewami Od razu widać jak Decks czyta forum... bo kiedyś rozmawiałam z Tobą o tym czym się zajmujesz :gwizdanie:
Opublikowano 5 Stycznia 201115 l Robert odnośnie kabla byłbym dźwięczny tylko napisz kiedy i lecę do Cię, Decks88 blaszki z nazwiskami robi facet który robi te miniaturowe auspufy na tych kostkach granitowych, to nie moja broszka, a o pracę się nie boję to do Wilmy a ten facet to tez w twojej firmie robi? nie ja mam tylko wyrób granitowy on zajmuje się galanterią nagrobną i odlewami Od razu widać jak Decks czyta forum... bo kiedyś rozmawiałam z Tobą o tym czym się zajmujesz :gwizdanie: ciekawe czy ze mną
Opublikowano 5 Stycznia 201115 l Robert odnośnie kabla byłbym dźwięczny tylko napisz kiedy i lecę do Cię, Decks88 blaszki z nazwiskami robi facet który robi te miniaturowe auspufy na tych kostkach granitowych, to nie moja broszka, a o pracę się nie boję to do Wilmy a ten facet to tez w twojej firmie robi? nie ja mam tylko wyrób granitowy on zajmuje się galanterią nagrobną i odlewami Od razu widać jak Decks czyta forum... bo kiedyś rozmawiałam z Tobą o tym czym się zajmujesz :gwizdanie: ciekawe czy ze mną Grrr z Tobą mam sklerozę, ale nie aż taką
Opublikowano 5 Stycznia 201115 l widocznie masz sklerozę bo z tego co pamiętam to Angry tym też się zajmuje :gwizdanie:
Opublikowano 5 Stycznia 201115 l Wilma dla zachęty wysyłam Ci foto Roberta żebyś już nie mogła wytrzymać tych 10dni ale to było jak miałem 18 lat :gwizdanie: ... teraz troszkę przytyłem Hahahaha nooo Robercik postarałeś się :polew: :polew: teraz mi się podobasz jeszcze bardziej Wilma jestem ciekaw co Robert powie o Tobie
Opublikowano 5 Stycznia 201115 l widocznie masz sklerozę bo z tego co pamiętam to Angry tym też się zajmuje :gwizdanie: No właśnie gdzie jest Angry :mysli: [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 19:03_________________________________________________ :polew: :polew: :polew:
Opublikowano 5 Stycznia 201115 l Dobra idę pić browarki , później tu wpadnę [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 19:05_________________________________________________ Tomek dowaliłeś Poźkowi :oklaski: :oklaski: :oklaski: Ktoś musiał Z Ciebie taki Hardcore :gwizdanie:
Opublikowano 5 Stycznia 201115 l widocznie masz sklerozę bo z tego co pamiętam to Angry tym też się zajmuje :gwizdanie: Hum... no to teraz mi dałeś do myślenia... :mysli: oj oba nicki zaczynają się na "A" to jak Was pomyliłam, to to się zdarza przecież :gwizdanie: z góry przepraszam skoro tak :> jak nie Ty mi pokazywałeś onyx... to wtedy bankowo to musiał być on :gwizdanie: :gwizdanie: Wilma dla zachęty wysyłam Ci foto Roberta żebyś już nie mogła wytrzymać tych 10dni ale to było jak miałem 18 lat :gwizdanie: ... teraz troszkę przytyłem Hahahaha nooo Robercik postarałeś się :polew: :polew: teraz mi się podobasz jeszcze bardziej Wilma jestem ciekaw co Robert powie o Tobie Co on powie to powie... gorzej co ja mam do powiedzenia ---> :sick3: :sick3:
Opublikowano 5 Stycznia 201115 l z tego co wiem to Angry kupił se Mazdę [br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 19:07_________________________________________________ z góry przepraszam skoro tak wybaczam
Opublikowano 5 Stycznia 201115 l Tomek nie dowej takich zdjyńc bo orzigom monitor Robert był milszy dla mnie! ;( Fajna fotka :polew: :polew:
Opublikowano 5 Stycznia 201115 l Tomek nie dowej takich zdjyńc bo orzigom monitor Robert był milszy dla mnie! ;( Fajna fotka :polew: :polew: On dla Wszystkich jest brutalny mnie ostatnio od bałwanów wyzwał ale na spocie to jemu będzie łyso
Opublikowano 5 Stycznia 201115 l Tomek nie dowej takich zdjyńc bo orzigom monitor Robert był milszy dla mnie! ;( Fajna fotka :polew: :polew: On dla Wszystkich jest brutalny mnie ostatnio od bałwanów wyzwał ale na spocie to jemu będzie łyso Chyba ja się teraz zacznę bać przyjechać na tego spota
Opublikowano 5 Stycznia 201115 l Tomek nie dowej takich zdjyńc bo orzigom monitor Robert był milszy dla mnie! ;( Fajna fotka :polew: :polew: On dla Wszystkich jest brutalny mnie ostatnio od bałwanów wyzwał ale na spocie to jemu będzie łyso Chyba ja się teraz zacznę bać przyjechać na tego spota a Ty czego się boisz to On dostanie wjebane
Opublikowano 5 Stycznia 201115 l Tomek nie dowej takich zdjyńc bo orzigom monitor Robert był milszy dla mnie! ;( Fajna fotka :polew: :polew: On dla Wszystkich jest brutalny mnie ostatnio od bałwanów wyzwał ale na spocie to jemu będzie łyso Chyba ja się teraz zacznę bać przyjechać na tego spota a Ty czego się boisz to On dostanie wjebane Bo jak Tobie się dostało od bałwanów... to mi tym bardziej się dostanie... ale :bicz3: :bicz3: :bicz3:
Opublikowano 5 Stycznia 201115 l a Ty czego się boisz to On dostanie wjebane Ty sie sniegu najodł :?: