Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 17:59_________________________________________________Lista do BT pełna :naughty::wink4:

Zaszalejecie sobie :naughty:

Pisz się na listę rezerwową , a na pewno jeszcze się zmieścisz :naughty:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

[br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 17:59_________________________________________________Lista do BT pełna :naughty::wink4:

Zaszalejecie sobie :naughty:

Pisz się na listę rezerwową , a na pewno jeszcze się zmieścisz :naughty:

Ciekawe u kogo w pokoju :polew:

Opublikowano

Niejeden jeszcze zrezygnuje :cool1:

Byłabyś w pokoju razem ze swoim Miszką czy jak mu tam ...

Opublikowano

Niejeden jeszcze zrezygnuje :cool1:

Masz na myśli siebie po spotkaniu ze mną? :cool1: :gwizdanie: :D

Opublikowano

Robert odnośnie kabla byłbym dźwięczny :notworthy: tylko napisz kiedy i lecę do Cię, Decks88 blaszki z nazwiskami robi facet który robi te miniaturowe auspufy na tych kostkach granitowych, to nie moja broszka, a o pracę się nie boję to do Wilmy :wink4:

Opublikowano

:jaaaaa:

[br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 18:21_________________________________________________

Robert odnośnie kabla byłbym dźwięczny :notworthy: tylko napisz kiedy i lecę do Cię, Decks88 blaszki z nazwiskami robi facet który robi te miniaturowe auspufy na tych kostkach granitowych, to nie moja broszka, a o pracę się nie boję to do Wilmy :wink4:

Do mnie nie tylko do tego kumpla - mogę Cię umówić , a zresztą jak chcesz na PW mogę dać Ci jego nr. tel. to się dogadacie :wink4: a ja z nim jeszcze dziś "pogadam" :naughty::drunk:

Opublikowano

Krótko, zwięźle, na temat i do tego do wszystkich hurtowo :tongue4::polew:

:jaaaaa:

Mhmm... :mysli: kłamczuch :decayed:

Opublikowano

o mnie nie tylko do tego kumpla - mogę Cię umówić , a zresztą jak chcesz na PW mogę dać Ci jego nr. tel. to się dogadacie :wink4: a ja z nim jeszcze dziś "pogadam

on ma zakład miechaniczny :?:[br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 18:25_________________________________________________

Krótko, zwięźle, na temat i do tego do wszystkich hurtowo

:tongue4: :tongue4: :tongue4:
Opublikowano

on ma zakład miechaniczny :?:

coś w tym stylu :wink4:

Opublikowano

on ma zakład miechaniczny :?:

coś w tym stylu :wink4:

a ile on za diagnozę sobie śpiewa :mysli:
Opublikowano

a ten facet to tez w twojej firmie robi?

Opublikowano

nie wiem , ale na pewno będziesz miał dużo taniej niż u "konkurencji" (zależy też co będzie robił) ... i polecam bo jest naprawdę kumaty :wink4:

Opublikowano

Wilma dla zachęty wysyłam Ci foto Roberta żebyś już nie mogła wytrzymać tych 10dni :decayed::naughty:

grubas

Opublikowano

Wilma dla zachęty wysyłam Ci foto Roberta żebyś już nie mogła wytrzymać tych 10dni :decayed::naughty:

grubas

ale to było jak miałem 18 lat :gwizdanie: ... teraz troszkę przytyłem :embarrassed:

Opublikowano

grubas

ale to było jak miałem 18 lat :gwizdanie: ... teraz troszkę przytyłem :embarrassed:

Hahahaha nooo Robercik postarałeś się :polew: :polew: :polew: :polew: teraz mi się podobasz jeszcze bardziej :D

Opublikowano

Hahahaha nooo Robercik postarałeś się :polew: :polew: :polew: :polew: teraz mi się podobasz jeszcze bardziej :D

:chytry:

Opublikowano

nie wiem , ale na pewno będziesz miał dużo taniej niż u "konkurencji" (zależy też co będzie robił) ... i polecam bo jest naprawdę kumaty :wink4:

dobra daj jego namiar :wink4:
Opublikowano

:rolleyes:

Opublikowano

dobra daj jego namiar :wink4:

PW :wink4:

[br]Dopisany: 05 Styczeń 2011, 18:56_________________________________________________

:rolleyes:

:kox:

Opublikowano

a ten facet to tez w twojej firmie robi?

nie ja mam tylko wyrób granitowy on zajmuje się galanterią nagrobną i odlewami :wink4: