Opublikowano 8 Stycznia 201115 l Lub tak Audi A4 Audi A4 1995-99 Inspekcja oleju - OIL 1. Wcisnąć i przytrzymać przycisk X, 2. Włączyć zapłon, 3. W polu wyswietlacza licznika kilometrów pojawią się litery "Service OIL", 4. Zwolnić przycisk X, 5. Wyciągnąć przycisk Y i przytrzymać aż na wyświetlaczu pojawi się "Service - - - ". Inspekcja serwisowa - INSP 1. Wcisnąć i przytrzymać przycisk X, 2. Włączyć zapłon, 3. W polu wyswietlacza licznika kilometrów pojawią się litery "Service OIL", 4. Zwolnić przycisk X, 5. Wcisnąć i zwolnić przycisk X, 6. W polu wyswietlacza licznika kilometrów pojawią się litery "Service INSP", 7. Wyciągnąć przycisk Y i przytrzymać aż na wyświetlaczu pojawi się "Service - - - ". [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 15:17_________________________________________________ Teściowa urodziny dziś odprawia , także możeee coś ostawi :gwizdanie: Od teściowej będziesz pił :?:
Opublikowano 8 Stycznia 201115 l Od teściowej będziesz pił :?: No jak postawi , to :naughty: Wiesiek to jest wersja do A4 z "małego liftu" 97-98(99) Arek podjedź to się to VAG'iem w 10 sek opanuje
Opublikowano 8 Stycznia 201115 l Od teściowej będziesz pił :?: No jak postawi , to :naughty: A jak Cię będzie chciała otruć :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 15:21_________________________________________________Arek sprawdź szczególnie ten drugi sposób
Opublikowano 8 Stycznia 201115 l Autor Wiesiek chyba nic z tego nie da rady bo po przytrzymaniu obojętnie jakiego przycisku i przekręceniu zapłony nic się nie wyświetlało, jedynie wyzerował mi się licznik przebiegu dziennego.
Opublikowano 8 Stycznia 201115 l Wiesiek chyba nic z tego nie da rady bo po przytrzymaniu obojętnie jakiego przycisku i przekręceniu zapłony nic się nie wyświetlało, jedynie wyzerował mi się licznik przebiegu dziennego. No to Vag i jazda
Opublikowano 8 Stycznia 201115 l Arek sprawdź szczególnie ten drugi sposób To jest do "małego liftu" A jak Cię będzie chciała otruć :gwizdanie: Mówisz :mysli: [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 15:24_________________________________________________ Wiesiek chyba nic z tego nie da rady bo po przytrzymaniu obojętnie jakiego przycisku i przekręceniu zapłony nic się nie wyświetlało, jedynie wyzerował mi się licznik przebiegu dziennego. A spróbuj jeszcze zamiast wciskać ten przycisk , pociągnij go do siebie
Opublikowano 8 Stycznia 201115 l Autor Arek podjedź to się to VAG'iem w 10 sek opanuje jakby co to będę wcześniej dzwonił to podjadę dziś lub jutro
Opublikowano 8 Stycznia 201115 l jakby co to będę wcześniej dzwonił to podjadę dziś lub jutro dziś mam urodziny w domu , jutro podjedź chyba że teraz jeszcze
Opublikowano 8 Stycznia 201115 l Siemanko :> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=164750.75;topicseen - zjedźcie na sam dół Zbiera na BT :polew: :polew: chyba na te fele Mirona z rana z rana Audi - stało się popularną marką... powoli więcej tych A4-ek na drodze niż passatów No właśnie , a wiesz z czym się to wiąże :wallbash: będą szły jak ciepłe bułki spod domów,bloków :?: :gwizdanie: [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 15:30_________________________________________________ten serwis się kasuje z knefli :gwizdanie: POWOLI i zrobisz ![br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 15:31_________________________________________________choćby z kuli tego ,że mamy ten sam kolor to musi iść tak samo
Opublikowano 8 Stycznia 201115 l będą szły jak ciepłe bułki spod domów,bloków :?: :gwizdanie: No właśnie (zresztą już tak jest) , a co będzie dalej ... :wallbash:
Opublikowano 8 Stycznia 201115 l Autor Atruroo a ktory sposob jest do naszego :?:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 15:34_________________________________________________ będą szły jak ciepłe bułki spod domów,bloków :?: :gwizdanie: No właśnie (zresztą już tak jest) , a co będzie dalej ... :wallbash: bedzie wiecej czesci uzywanych
Opublikowano 8 Stycznia 201115 l http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=164750.75;topicseen - zjedźcie na sam dół Zbiera na BT :polew: :polew: chyba na te fele Mirona tutaj nie zrozumiałeś , to Wiesiek napisał że Miron zbiera na BT :gwizdanie: [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 15:35_________________________________________________ bedzie wiecej czesci uzywanych no właśnie :wallbash: ale nie wiem czy się cieszyć
Opublikowano 8 Stycznia 201115 l tutaj nie zrozumiałeś , to Wiesiek napisał że Miron zbiera na BT :gwizdanie: Ja
Opublikowano 8 Stycznia 201115 l qr** ale trzeba mieć cierpliwość żeby mieć tel. dotykowy jak nie mam takiej :wallbash: zaraz laptop poleci prosto do śniegu
Opublikowano 8 Stycznia 201115 l q***wa ale trzeba mieć cierpliwość żeby mieć tel. dotykowy jak nie mam takiej :wallbash: zaraz laptop poleci prosto do śniegu Czekej leca pod okno
Opublikowano 8 Stycznia 201115 l q***wa ale trzeba mieć cierpliwość żeby mieć tel. dotykowy jak nie mam takiej :wallbash: zaraz laptop poleci prosto do śniegu Czekej leca pod okno jo usz tam je ciepej
Opublikowano 8 Stycznia 201115 l q***wa ale trzeba mieć cierpliwość żeby mieć tel. dotykowy jak nie mam takiej :wallbash: zaraz laptop poleci prosto do śniegu Czekej leca pod okno jo usz tam je ciepej Te jo był piyrszy[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 15:41_________________________________________________Laptop bez myszy to jest porażka
Opublikowano 8 Stycznia 201115 l tutaj nie zrozumiałeś , to Wiesiek napisał że Miron zbiera na BT :gwizdanie: Ja a kto to napisał : Zbiera na BT :polew: :polew:
Opublikowano 8 Stycznia 201115 l q***wa ale trzeba mieć cierpliwość żeby mieć tel. dotykowy jak nie mam takiej :wallbash: zaraz laptop poleci prosto do śniegu Czekej leca pod okno jo usz tam je ciepej Te jo był piyrszy[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 15:41_________________________________________________Laptop bez myszy to jest porażka wszystko kwestia przyzwyczajenia jakbyś Jej nie miał od początku to byś nie narzekał
Opublikowano 8 Stycznia 201115 l tutaj nie zrozumiałeś , to Wiesiek napisał że Miron zbiera na BT :gwizdanie: Ja a kto to napisał : Zbiera na BT :polew: :polew: No patrz a jednak