Opublikowano 8 Stycznia 201115 l Ja żyję, ale nikt nawet się ze mną nie przywitał jak napisałam posta Bo kobieta I to jaka fajna kobieta że lubi posiedzieć na forum i pogadać z hanysami :>
Opublikowano 8 Stycznia 201115 l Bo kobieta :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 19:55_________________________________________________rozwiń temat........
Opublikowano 8 Stycznia 201115 l Bo kobieta :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 19:55_________________________________________________rozwiń temat........ Oj chłopak :polew:
Opublikowano 8 Stycznia 201115 l Ja żyję, ale nikt nawet się ze mną nie przywitał jak napisałam posta Bo kobieta To kobietę należy olewać? Czyżbyś takie miał mniemanie o kobietach? [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 20:02_________________________________________________ Ja żyję, ale nikt nawet się ze mną nie przywitał jak napisałam posta Bo kobieta I to jaka fajna kobieta że lubi posiedzieć na forum i pogadać z hanysami :> Dziękuję
Opublikowano 8 Stycznia 201115 l Bo kobieta :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 19:55_________________________________________________rozwiń temat........ Oj chłopak :polew: :?:
Opublikowano 8 Stycznia 201115 l Ja żyję, ale nikt nawet się ze mną nie przywitał jak napisałam posta Bo kobieta To kobietę należy olewać? Czyżbyś takie miał mniemanie o kobietach? [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 20:02_________________________________________________ Ja żyję, ale nikt nawet się ze mną nie przywitał jak napisałam posta Bo kobieta I to jaka fajna kobieta że lubi posiedzieć na forum i pogadać z hanysami :> Dziękuję Nie To żart nie znacie się na żartach tylko zaraz na poważnie :hi:
Opublikowano 8 Stycznia 201115 l Bo kobieta :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 19:55_________________________________________________rozwiń temat........ Oj chłopak :polew: :?: blant co się tak krzywisz? Mamy za młodu nie miałeś, że teraz Wilma Ci ją zastępuje [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 20:11_________________________________________________ Ja żyję, ale nikt nawet się ze mną nie przywitał jak napisałam posta Bo kobieta To kobietę należy olewać? Czyżbyś takie miał mniemanie o kobietach? [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 20:02_________________________________________________ Ja żyję, ale nikt nawet się ze mną nie przywitał jak napisałam posta Bo kobieta I to jaka fajna kobieta że lubi posiedzieć na forum i pogadać z hanysami :> Dziękuję Nie To żart nie znacie się na żartach tylko zaraz na poważnie :hi: Szumu narobił i się zmył
Opublikowano 8 Stycznia 201115 l Bo kobieta :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 19:55_________________________________________________rozwiń temat........ Oj chłopak :polew: :?: blant co się tak krzywisz? Mamy za młodu nie miałeś, że teraz Wilma Ci ją zastępuje dziwi mnie to że jakiś koleś wyskoczył że nic nie wiadomo o co chodzi :>
Opublikowano 8 Stycznia 201115 l Bo kobieta :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:[br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 19:55_________________________________________________rozwiń temat........ Oj chłopak :polew: :?: blant co się tak krzywisz? Mamy za młodu nie miałeś, że teraz Wilma Ci ją zastępuje To po prostu gentleman No a kolega wzbudził mój lekki szok. Faktycznie tak, że ni stąd ni zowąd ...
Opublikowano 8 Stycznia 201115 l I jak wam weekend leci :?: bo ja dziś siedzę z moją w domu musimy odpocząć od imprezek bo za dużo tego :gwizdanie: :>
Opublikowano 8 Stycznia 201115 l I jak wam weekend leci :?: bo ja dziś siedzę z moją w domu musimy odpocząć od imprezek bo za dużo tego :gwizdanie: :> Ja mega zmęczona... spałam tylko ok 4 godzin i jestem od 7 na nogach i miałam sporo roboty i w ogóle... marze śnie zimowym
Opublikowano 8 Stycznia 201115 l I jak wam weekend leci :?: bo ja dziś siedzę z moją w domu musimy odpocząć od imprezek bo za dużo tego :gwizdanie: :> Ja mega zmęczona... spałam tylko ok 4 godzin i jestem od 7 na nogach i miałam sporo roboty i w ogóle... marze śnie zimowym no jak na kobitke to i tak wytrzymujesz bo niektóre kobity padają jak muchy :> bez obrazy ,a ja dziś tym bardziej powinienem opijać bo zaliczyłem ustne :gwizdanie: ale z moją zrobiliśmy sobie kolacyjke ona winko popija a ja oczywiście browarki i to wystarczy
Opublikowano 8 Stycznia 201115 l I jak wam weekend leci :?: bo ja dziś siedzę z moją w domu musimy odpocząć od imprezek bo za dużo tego :gwizdanie: :> Ja mega zmęczona... spałam tylko ok 4 godzin i jestem od 7 na nogach i miałam sporo roboty i w ogóle... marze śnie zimowym no jak na kobitke to i tak wytrzymujesz bo niektóre kobity padają jak muchy :> bez obrazy ,a ja dziś tym bardziej powinienem opijać bo zaliczyłem ustne :gwizdanie: ale z moją zrobiliśmy sobie kolacyjke ona winko popija a ja oczywiście browarki i to wystarczy Ja się o nic nie gniewam Nawet gdybym była zła, to i tak bym nie miała siły ukarać Gratuluję :oklaski: to już wszystkie egzaminy?
Opublikowano 8 Stycznia 201115 l I jak wam weekend leci :?: bo ja dziś siedzę z moją w domu musimy odpocząć od imprezek bo za dużo tego :gwizdanie: :> Ja mega zmęczona... spałam tylko ok 4 godzin i jestem od 7 na nogach i miałam sporo roboty i w ogóle... marze śnie zimowym no jak na kobitke to i tak wytrzymujesz bo niektóre kobity padają jak muchy :> bez obrazy ,a ja dziś tym bardziej powinienem opijać bo zaliczyłem ustne :gwizdanie: ale z moją zrobiliśmy sobie kolacyjke ona winko popija a ja oczywiście browarki i to wystarczy Ja się o nic nie gniewam Nawet gdybym była zła, to i tak bym nie miała siły ukarać Gratuluję :oklaski: to już wszystkie egzaminy? tak wszystkie nareszcie [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 20:42_________________________________________________a gdzie ogólnie reszta się podziała pewnie wszyscy piją a w szczególności Robert :gwizdanie:
Opublikowano 8 Stycznia 201115 l I jak wam weekend leci :?: bo ja dziś siedzę z moją w domu musimy odpocząć od imprezek bo za dużo tego :gwizdanie: :> Ja mega zmęczona... spałam tylko ok 4 godzin i jestem od 7 na nogach i miałam sporo roboty i w ogóle... marze śnie zimowym no jak na kobitke to i tak wytrzymujesz bo niektóre kobity padają jak muchy :> bez obrazy ,a ja dziś tym bardziej powinienem opijać bo zaliczyłem ustne :gwizdanie: ale z moją zrobiliśmy sobie kolacyjke ona winko popija a ja oczywiście browarki i to wystarczy Ja się o nic nie gniewam Nawet gdybym była zła, to i tak bym nie miała siły ukarać Gratuluję :oklaski: to już wszystkie egzaminy? tak wszystkie nareszcie [br]Dopisany: 08 Styczeń 2011, 20:42_________________________________________________a gdzie ogólnie reszta się podziała pewnie wszyscy piją a w szczególności Robert :gwizdanie: To szybko tą sesje macie Na bank piją aż im się krupniak uszami wylewa No Robert, to już pije od dobrego tygodnia.... :gwizdanie:
Opublikowano 8 Stycznia 201115 l od sylwestra go trzymie a szybko bo z niektórych przedmiotów "mgr. inż." sobie tak wymyślili bo ich nie będzie czy coś tam i to było w przyspieszonym tępię ale mi to pasuje bo już mam wolne był zapieprz a wyszło na
Opublikowano 8 Stycznia 201115 l od sylwestra go trzymie a szybko bo z niektórych przedmiotów "mgr. inż." sobie tak wymyślili bo ich nie będzie czy coś tam i to było w przyspieszonym tępię ale mi to pasuje bo już mam wolne był zapieprz a wyszło na Daj spokój tyle chlać Pewnie, że tak. Im szybciej tym lepiej i spokój i wolne masz i w ogóle... więcej czasu na forum i na laskę