Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przyjedz dzień wcześniej ,dychniesz sobie po trasie 330-360 km :decayed:,nocleg spokojnie znajdziesz i wypoczęta na spota pojedziesz, który pewnie znowu do nocy się przeciągnie i ,na którym pewnie z jakimś alkoholizawaniem się wszyscy będziemy mieli do czynienia :decayed::kox:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

przyjedz dzień wcześniej ,dychniesz sobie po trasie 330-360 km :decayed:,nocleg spokojnie znajdziesz i wypoczęta na spota pojedziesz, który pewnie znowu do nocy się przeciągnie i ,na którym pewnie z jakimś alkoholizawaniem wszyscy mieli do czynienia :decayed::kox:

No w aucie pośpię :decayed:

I z tymi % to ja jedna na bank nie będę miała do czynienia... zobaczysz :naughty:

Opublikowano

czasem trzeba zrobić wyjątek od reguły :wink4:

Opublikowano

czasem trzeba zrobić wyjątek od reguły :wink4:

Na mnie nie ma mocnych w tym przypadku, choćby cała armia się starała :naughty:

Dobra pora spać...

Leć do żony, a ja do psa :decayed:

Dobranoc :hi:

Opublikowano

Leć do żony, a ja do psa :decayed:

Dobranoc :hi:

też spadam, więc standardowo - kororowych :hi:

Opublikowano
  • Autor

:siema: z rana[br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 07:15_________________________________________________pierwszy post z rana i otworzyłem kolejną setkę :decayed:

chyba ktoś się wczoraj bał to zrobić :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 07:17_________________________________________________

coś takiego dostałem z linkiem

......"Cześć Artur Piecha,

aby potwierdzić rejestrację na Petycje Online kliknij na poniższy link:....."

[br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 01:16_________________________________________________dobra robaczki ide nyny

już jesteś zweryfikowany , odebrałeś e-meil'a :wink4::good:[br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 01:23_________________________________________________na nazwisko masz Pie... :wink4:

Robert pytasz o nazwisko, a w cytacie wyżej Artur już ci go napisał :decayed:

i ja tez mam nazwisko na Pie..... :naughty:

Ktoś chętny wstać przed 7?

ja chętny nie byłem ale wstałem :>

Opublikowano

:bry:

Dziękuję Ci Arku, że byłeś tak uprzejmy przekroczyć 700 stron, po 7 rano, 7 dnia tygodnia :decayed:

:oklaski: :oklaski: :oklaski:

Opublikowano
  • Autor

:bry:

Dziękuję Ci Arku, że byłeś tak uprzejmy przekroczyć 700 stron, po 7 rano, 7 dnia tygodnia :decayed:

:oklaski: :oklaski: :oklaski:

:hi:

polecam sie :decayed:

Opublikowano

:hi: dzień dobry

Nastepnemu, chetnemu do postawienia kolejnej butelczyny serdecznie gratuluje :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :oklaski: :thumbup: :oklaski: :thumbup: :oklaski: :thumbup: :oklaski: :thumbup: :oklaski: :thumbup: :oklaski: :thumbup:[br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 09:27_________________________________________________Pany I jak tu nie jechac teraz do Was na imprezke plenerowa taka jak ze dwa miechy temu mieliscie z tymi wynajetymi domkami . Jest tylu chetnych do stawiania ,ze trza bedzie zrobic imprezke z czwartku na poniedzialek :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

:hi: dzień dobry

Nastepnemu, chetnemu do postawienia kolejnej butelczyny serdecznie gratuluje :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :oklaski: :thumbup: :oklaski: :thumbup: :oklaski: :thumbup: :oklaski: :thumbup: :oklaski: :thumbup: :oklaski: :thumbup:

:hi:

przyłączam sie do gratulacji :good:

wczoraj na Rybniku widziałem czarne RS4 B7 w avancie na SJZ... , piekna :kox:

Opublikowano

wczoraj na Rybniku widziałem czarne RS4 B7 w avancie na SJZ... , piekna :kox:

Tez ja nieraz u nas widzialem,niesamowite autko :slina:[br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 10:16_________________________________________________Czesc Wieśku

Opublikowano
:hi: :hi:[br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 10:24_________________________________________________Pany może jaka kawa na McDrajwie po południu :?:
Opublikowano
:good:[br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 10:59_________________________________________________Pewnie do kosciola poszli i dlatego tu cicho :mysli:
Opublikowano
Opublikowano

Pewnie do kosciola poszli i dlatego tu cicho :mysli

Właśnie wróciłem :tongue4:

Tam pisze że dwa, mam nadzieje że może komuś przyjebią z góry, bo to co się działo to był szał, nawet za komuny tak nie było.

Opublikowano

będzie na kopalni wielki chaos :kwasny: pełno białych :wallbash:

Opublikowano

:bry::hi:

Arek gratki :good:

[br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 12:21_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=179218.0 - dawajcie petycje na tych sk***ysynów !!! Ale się wkurwiłem wczoraj :wallbash: :wallbash: :wallbash: to samo bym im zrobił :wallbash:

Opublikowano

Dobra Artur to o której Ci pasuje, bo reszta nie jest zainteresowana.. :cool1:

Opublikowano

To jak w końcu na Pniówku dwóch zginęło w ten weekend ??? :mysli::shocked:

[br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 12:25_________________________________________________

Dobra Artur to o której Ci pasuje, bo reszta nie jest zainteresowana.. :cool1:

Tomek ja bym mógł być po 17:00 :wink4: