Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

:siema: chlopaki

a propos Arka auto nie jest jedyne w Rybolu koło mnie sąsiad ma podobną tylko srebrne fele zapodał

jesli chodzi o kolor to w Rybniku sa 3 albo i 4 sztuki ale zadna nie jest na gwincie i bialej feldze :tongue4:

Arek jaki olej lejesz do swojej niuni.

aktualnie syntetyk Castrola ale nastepny bedzie syntatyk z Motula :wink4:

ja tez bede w pazdzierniku kupowal olej :) mam kontakt w Rybniku na Motula prosto z hurtowni w cenie bodajrze 140 zl/5L, nie wiem jakie ceny ma Tom77 ale to sie sprawdzi :wink4:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dobry :hi:

Ja brałem od Tomka MOTUL SPECYFIC 505.01 (505.01 dla PD ty potrzebujesz 505.00) cena za 5 litrów 140 pln (cena w IC 230 pln)

Ceny w IC oczywiście bez zniżek

filtry z KNECHT'a

-paliwa 70 pln (cena w IC 122 pln)

-powietrza 48 pln (cena w IC 75 pln)

-oleju 23 pln (cena w IC 32 pln)

-pyłkowy 40 pln (cena w IC 65 pln)

Przesyłka 20 pln ( 25 pln za pobraniem )

Poza tym ma duuuużo innych części w fajnych cenach

Towar już na drugi dzień na miejscu , a brałem już nie raz od niego

Tel. do Tomka 604 247 010

Polecam :good:

[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2010, 15:22_________________________________________________

Arek to jak bierzesz te tarcze , możesz wpaść wieczorem , jak ci nie pasuje to wpadnij w sobotę :wink4:

[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2010, 15:26_________________________________________________Wiesiek jakbyś brał coś od Tomka to daj znać wziąłbym filtr paliwa - ma być podobno za***ista zima :kwasny: (podzielimy się kosztami przesyłki) zresztą już ktoś pisał też o filtrze (seves) :naughty:

Opublikowano

Byłem dzisiaj w Magro żeby zapytać czy mogą mi podać kod do radia bo niemiaszek wyrwał z książki i nie mam, i przy okazji zapytałem kiedy moje autko było w serwisie i co, a no było w kwietniu tego roku na wymianę wahacza z przebiegiem 190000 km. :lol1::ok2:

Na razie kaski brak na wszystko.

Opublikowano

Byłem dzisiaj w Magro żeby zapytać czy mogą mi podać kod do radia bo niemiaszek wyrwał z książki i nie mam, i przy okazji zapytałem kiedy moje autko było w serwisie i co, a no było w kwietniu tego roku na wymianę wahacza z przebiegiem 190000 km. :lol1::ok2:

Dostałeś ten kod , bo jak nie to mam kumpla który by to "opanował" , taki magik z niego , w ogóle jakby ktoś z Was miał problemy z elektroniką w swoich niuniach mogę dać namiary na niego :naughty:

Nie mówię , że tak jest w Twoim przypadku (na pewno nie) ale Niemcy też cofają liczniki szczególnie przed wizytami w ASO (zdziwilibyście się jak często) :kwasny:

Opublikowano

Wydaje mi się i mam taką nadzieję że to prawda, widziałeś rok produkcji właściciela w ogłoszeniu :polew:

Rok wcześniej był w nieautoryzowanym serwisie wymieniony rozrząd i inne tam duperele miedzy innymi tylne tarcze przy przebiegu 180000 km, po tarczach właśnie tylnych widać że są wymienione oraz klocki wszystkie.

W serwisie wymieniali pasek przy 90000 km i to się też zgadza. :gwizdanie:

Opublikowano

Wydaje mi się i mam taką nadzieję że to prawda, widziałeś rok produkcji właściciela w ogłoszeniu :polew:

Rok wcześniej był w nieautoryzowanym serwisie wymieniony rozrząd i inne tam duperele miedzy innymi tylne tarcze przy przebiegu 180000 km, po tarczach właśnie tylnych widać że są wymienione oraz klocki wszystkie.

W serwisie wymieniali pasek przy 90000 km i to się też zgadza. :gwizdanie:

ok :good:

Ja nie mówię że masz cofnięty licznik , tylko że Niemcy a nawet i w ASO ciulają :wallbash:

Wymień oliwę + filtry i będzie śmigać :wink4:

Do [AFN-a] filtry powinny być tańsze niż do mojego

Opublikowano

Tak zrobię, jak bym się decydował na zakupy u tego gostka to dam znać.

Nie wiesz czy ma Shela Helixa, bardzo dobry olej, lałem go do Mazdy DITD i to w półsyntetyku bo taki zalecali.

Teraz kupił bym syntetyk-jest promocja na oleje w Tesco.

Opublikowano

Poważnie , kupiłbyś olej w TESCO :?:

Castrol i Mobil to najbardziej podrabiane oleje :kwasny:

Polecam tylko i wyłącznie oleje MOTUL , LIQUI MOLY ewentualnie VALVOLINE

[br]Dopisany: 30 Wrzesień 2010, 18:07_________________________________________________Lej tylko i wyłącznie full syntetyk !!!

Na razie muszę spadać :hi:

Opublikowano

Wiesiek widziałem dzisiaj Ciebie w nowej furce w Rybniku ok godz. 11:00 nieopodal Hondy KUCZA. Zacna bestia :D

Opublikowano

Wiesiek widziałem dzisiaj Ciebie w nowej furce w Rybniku ok godz. 11:00 nieopodal Hondy KUCZA. Zacna bestia :D

Dzięki Romek :notworthy:

Jak ładnie poleciały posty kiedy tylko zachciało się komuś nowej furki :naughty:

Opublikowano
  • Autor

dzisiaj jadac do pracy moglem rozwalic swoja A4 w Wodzislawiu ;( na szczescie jest cala ale wyladowalem na chodniku z lewej strony :confused4:

Wiesiek tylko nie w Tesco, do takich sklepow ida oleje rozlewane w Polsce :cool1:

panowie to moze wspolne zamowienie zrobimy do Tom'a777 :?: :)

Opublikowano

Spadam narka - na nockę :angry: idę.

Opublikowano

dzisiaj jadac do pracy moglem rozwalic swoja A4 w Wodzislawiu ;( na szczescie jest cala ale wyladowalem na chodniku z lewej strony :confused4:

ufff.. to jak do tego doszło? :shocked:

Opublikowano
  • Autor

debil wymusil mi pierwszenstwo z podporzadkowanej :evil:

Opublikowano

co za fiu* :angry::kwasny:

Opublikowano

Jak ładnie poleciały posty kiedy tylko zachciało się komuś nowej furki :naughty:

haah no dokladnie, jak raz w miesiacu ktos bedzie nowej fury szukal to raz dwa SK i SG dogonimy :decayed:

nosz kur trzeba miec normlanie oczy w duuuu.. Arek dobrze ze wszystko ok :good: mam nadz ze na kraweznik nie prowadzil borsztajn ;(

jestem za, potrzebowalbym filtr paliwa do mojej, jednoczesnie mam do sprzedania nowy filtr mana do 1,8T z 2wejscami i 1wyjsciem ;)

Opublikowano
  • Autor

cale szczescie ze nie jechalo nic z przeciwka i trafilem na wjazd do posesji, a nie duzy kraweznik...

a tak przy okazji pytanie do was: czy bylby ktos chetny na sprezyny obnizajace Eibach :?: chcialbym sie zamienic na ori sprezyny z doplata 100 zl :) moge rowniez zaoferowac wymiane sprezyn za drobna oplata :>

Opublikowano
  • Autor

:hi: z wieczora

:hi:

jak tam bylo w Warszawce :?: :)

Opublikowano

:hi:

Ja się piszę , na razie potrzebuję filtr paliwa (może jeszcze coś dojdzie) , przesyłkę by się podzieliło na trzech ... czterech :naughty:

Całe szczęście że wszystko OK :wink4: