wiesiek3d Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 A Wam samo rżnięcie w głowach! :gwizdanie: A tobie nie :gwizdanie: Mi?! A czy mi kiedykolwiek było?! Ja tu sobie siedzę grzecznie... całkiem spokojnie... pozbawiona "myśli twórczych" :gwizdanie: :gwizdanie: Taaaaa
Arturoo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 A Wam samo rżnięcie w głowach! :gwizdanie: :gwizdanie: cóż za język :gwizdanie: w końcu nazywa rzeczy po imieniu :gwizdanie: :>
ROBERT Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 A Wam samo rżnięcie w głowach! :gwizdanie: :gwizdanie: cóż za język :gwizdanie: To było powiedzenie wprost To było bardzo męskie :gwizdanie: czyżbyś coś ukrywał :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 A Wam samo rżnięcie w głowach! :gwizdanie: :gwizdanie: cóż za język :gwizdanie: To było powiedzenie wprost To było bardzo męskie :gwizdanie: czyżbyś coś ukrywał :gwizdanie: Kochaniutka... nie cwaniacz mi tu proszę Nie jestem facetem lalka, ale lubię mówić wprost o co mi się rozchodzi
wiesiek3d Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 A Wam samo rżnięcie w głowach! :gwizdanie: :gwizdanie: cóż za język :gwizdanie: To było powiedzenie wprost To było bardzo męskie :gwizdanie: czyżbyś coś ukrywał :gwizdanie: Fiu fiu[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 23:53_________________________________________________ Kochaniutka... nie cwaniacz mi tu proszę Nie jestem facetem lalka, ale lubię mówić wprost o co mi się rozchodzi Jakaś perwersja czy cuś
Arturoo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 To dla wyluzowania :polew: myślałem ,że ja już nie trybię
wiesiek3d Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 To dla wyluzowania :polew: myślałem ,że ja już nie trybię Czas już konczyć bo oczy bolą
ROBERT Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 To jak się zwiesz , ale tak na serio ... Jacek czy jak ?
wiesiek3d Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 To jak się zwiesz , ale tak na serio ... Jacek czy jak ? Nie Jacyków
Wilma Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 A Wam samo rżnięcie w głowach! :gwizdanie: :gwizdanie: cóż za język :gwizdanie: To było powiedzenie wprost To było bardzo męskie :gwizdanie: czyżbyś coś ukrywał :gwizdanie: Fiu fiu[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 23:53_________________________________________________ Kochaniutka... nie cwaniacz mi tu proszę Nie jestem facetem lalka, ale lubię mówić wprost o co mi się rozchodzi Jakaś perwersja czy cuś Lubimy się z Robertem zamieniać rolami... Od razu wygodniej nam się gada :polew: To jak się zwiesz , ale tak na serio ... Jacek czy jak ? Raz jestem Jasiem a raz Małgosią... zależy jak leży
ROBERT Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Jakaś perwersja czy cuś Nooo... jakieś sadomacho ... ciągle bije wszystkich po tyłkach itp. :gwizdanie:
badboy Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 A Wam samo rżnięcie w głowach! :gwizdanie: :gwizdanie: cóż za język :gwizdanie: To było powiedzenie wprost To było bardzo męskie :gwizdanie: czyżbyś coś ukrywał :gwizdanie: Fiu fiu[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 23:53_________________________________________________ Kochaniutka... nie cwaniacz mi tu proszę Nie jestem facetem lalka, ale lubię mówić wprost o co mi się rozchodzi Jakaś perwersja czy cuś może nam w końcu robert wyjawi tajemnicę związaną z Wilmą :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew:
ROBERT Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Lubimy się z Robertem zamieniać rolami... Od razu wygodniej nam się gada :polew: Ale masz wyrabowane :gwizdanie: :tongue4: [br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 23:58_________________________________________________ może nam w końcu robert wyjawi tajemnicę związaną z Wilmą :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: To ja jestem W I L M A
badboy Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 A Wam samo rżnięcie w głowach! :gwizdanie: :gwizdanie: cóż za język :gwizdanie: To było powiedzenie wprost To było bardzo męskie :gwizdanie: czyżbyś coś ukrywał :gwizdanie: Fiu fiu[br]Dopisany: 11 Styczeń 2011, 23:53_________________________________________________ Kochaniutka... nie cwaniacz mi tu proszę Nie jestem facetem lalka, ale lubię mówić wprost o co mi się rozchodzi Jakaś perwersja czy cuś Lubimy się z Robertem zamieniać rolami... Od razu wygodniej nam się gada :polew: To jak się zwiesz , ale tak na serio ... Jacek czy jak ? Raz jestem Jasiem a raz Małgosią... zależy jak leży a może Marzena zamiast Małgosi :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 O kurna wyobrażam se Wilme z dildo męczącą Roberta :polew: :polew:
badboy Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 O kurna wyobrażam se Wilme z dildo męczącą Roberta :polew: :polew: :polew:
Wilma Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 O kurna wyobrażam se Wilme z dildo męczącą Roberta :polew: :polew: Chyba i z garścią żelu :polew: tvn kuba w. Aż sobie włączę
ROBERT Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 a może Marzena zamiast Małgosi :gwizdanie: Taaaa... zapytaj tych co byli "Na Hajdzie" w niedzielę czy to Marzena
wiesiek3d Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 tvn kuba w. Patrze na tego powiatowego głupka
Rekomendowane odpowiedzi