Arturoo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 O kurna wyobrażam se Wilme z dildo męczącą Roberta :polew: :polew: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:
Wilma Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 tvn kuba w. Patrze na tego powiatowego głupka Ja go lubię. Uważam, że jest inteligentnym facetem. I ma zajebistą ripostę
Arturoo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 a może Marzena zamiast Małgosi :gwizdanie: Taaaa... zapytaj tych co byli "Na Hajdzie" w niedzielę czy to Marzena no nie Marzena trza przyznać
ROBERT Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 i wydało się Dobra Andrzej przyznaję się - jest to Marzena , poznasz ją w sobotę , jak będziesz
wiesiek3d Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 tvn kuba w. Patrze na tego powiatowego głupka Ja go lubię. Uważam, że jest inteligentnym facetem. I ma zajebistą ripostę Bo mnie jeszcze nie poznałaś :gwizdanie:
Wilma Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Szyc i dupno Lesz Oj... to jak Lesz to :sick3: tvn kuba w. Patrze na tego powiatowego głupka Ja go lubię. Uważam, że jest inteligentnym facetem. I ma zajebistą ripostę Bo mnie jeszcze nie poznałaś :gwizdanie: To zamiast na wesele, to dawaj na spota, sprawdzimy
Arturoo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 tvn kuba w. Patrze na tego powiatowego głupka Ja go lubię. Uważam, że jest inteligentnym facetem. I ma zajebistą ripostę dokładnie
ROBERT Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Bo mnie jeszcze nie poznałaś :gwizdanie: Wilmo , Wiesiek jest bardzo podobny do Kuby W. i w zachowaniu i w wyglądzie
badboy Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 i wydało się Dobra Andrzej przyznaję się - jest to Marzena , poznasz ją w sobotę , jak będziesz to apropo zupełnie czegoś innego
wiesiek3d Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 To zamiast na wesele, to dawaj na spota, sprawdzimy Na razie ciesz się spokojem ducha następnym razem nie będzie tak łatwo
ROBERT Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Mnie Kuba ro***erdala zawsze w "Mam talent"
Wilma Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 To zamiast na wesele, to dawaj na spota, sprawdzimy Na razie ciesz się spokojem ducha następnym razem nie będzie tak łatwo No tak.. o ile mnie Hammer nie zabije gdzieś Lubię wyzwania, więc może być
wiesiek3d Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Wilmo , Wiesiek[/b] jest bardzo podobny do Kuby W. Robert no proszę Cię
ROBERT Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Wilmo , Wiesiek[/b] jest bardzo podobny do Kuby W. Robert no proszę Cię :polew: :polew: :polew: :polew:
Arturoo Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 Mnie Kuba ro***erdala zawsze w "Mam talent" za to ma płacone
Rekomendowane odpowiedzi